AP+ nový vizuál Slevy s AP+

Samsung JetBot Mop VR20T6001MW

Termékkatalógus
Samsung JetBot Mop VR20T6001MW
5 1 értékelés
Felmosó robot - minden típusú padlóhoz, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, 0,12 l-es portartály, gyro navigáció, takarítás módja: felmosás, 2,5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 100 perc működési idő, mosható szűrő, 230 v tápegység, távirányító, töltő adapter, felmosó betét mophoz, forgó kefe és törlőrongy padlótisztításhoz, színe: fehér
Kód:  SAMRM978 Termékszám:  VR20T6001MW/GE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung JetBot Mop VR20T6001MW

Samsung JetBot Mop VR20T6001MW felmosó robot

Senki sem szeret felmosni, így azt ajánljuk, hogy ezt a házimunkát nyugodtan hagyd a Samsung JetBot Mop VR20T6001MW felmosó robotra. A készülék helyetted dolgozik, így kiélvezheted a szabadidődet. A felmosó robot precíz giroszkópos navigációs rendszert alkalmaz 8 üzemmóddal. A Samsung JetBot Mop VR20T6001MW előnye az ütközésgátló érzékelőilletve az az érzékelő, amely megakadályozza a leesést a lépcsőről. Egyetlen töltéssel képes akár 100 perces üzemidőre is.



Alapos tisztítás nagy teljesítménnyel és nyomással

A Samsung JetBot Mop VR20T6001MW robot felmosó csúcs-modern Dual-Spin technológiát alkalmaz. Ez két forgó alátétből áll, amelynek segítségével a robot mozog. A készülék egész tömegével a padlóra nehezedik, amely jelentős pozitív hatással bír a tisztítás minőségére.


A Samsung JetBot Mop VR20T6001MW biztosítja a padlók precíz feltörlését

A két beépített 50 ml-es víztartály gondoskodik arról, hogy a Samsung JetBot Mop VR20T6001MW készüléke alapos tisztítást végezzen akár 50 percen át. Emellett kétféle felmosófejből választhatsz. A kiegészítők között megtalálható a mikroszálas felmosófej, amelyet kitűnő teljesítmény jellemez. A Mother Yarn második felmosófej ideális a kiöntöttfolyadék eltávolításához illetve a por kitisztításához a résekből.



A Samsung a falak mentén is tisztít

A legtöbb robot padlótisztítóval ellentétben a készülék kettős forgó alátéte kiér az oldalaira. Ez teszi lehetővé a Samsung JetBot Mop VR20T6001MW készüléknek, hogy odaférjen a falak menti részekhez és a sarkakhoz is.



JetBot Mop VR20T6001MW kézi üzemmóddal az ablakok és más felületek tisztítására 

A JetBot Mop VR20T6001MW robot felmosó a Samsung márkától csupán 1,7 kg. Ennek köszönhetően nem csak a padlót, hanem a magasabb területeket is megtisztíthatod segítségével, például a fürdőszoba falait vagy akár az ablakokat is.



100 perces üzemidő

A nagyobb területek megtisztítása hosszabb időt is igénybe vehet. Pontosan ezért a Samsung JetBot Mop VR20T6001MW robot felmosó akkumulátorának kapacitása 2150 mAh, amely elegendő körülbelül 100 perces működéshez. Azonban szükséges a víztartály újratöltése körülbelül a tisztítás felénél.


Okos és biztonságos mozgás

A Samsung JetBot Mop VR20T6001MW robot felmosó rendelkezik az összes modern érzékelővel, amely magában foglalja az IR és a TOF érzékelőket is. Ezáltal nem szükséges amiatt aggódnod, hogy a készülék sérülne, a robot felmosó vigyáz magára.


JetBot Mop VR20T6001MWS 8 tisztítási móddal

A JetBot Mop VR20T6001MW automata padlótisztító 8 üzemmódot kínál. Ezek például az Edge Mode, Focus Mode és a Random Mode üzemmódok. A kiegészítői között megtalálod a kényelmes távirányítót, amellyel könnyedén kiválaszthatod, melyik üzemmódot szeretnéd éppen használni.



Paraméterek

Ország
Csehország Kész!
Tisztítás típusa
Törlés Kész!
Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Funkció
Lépcsőről való leesés elleni érzékelő Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Funkció
Lépcsőről való leesés elleni érzékelő Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Távirányító Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltő adapter Kész!
Kefék
Forgó Kész!
További kiegészítők
Felmosó textil Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
16,5 cm Kész!
Magasság
13,6 cm Kész!
Mélység
32,7 cm Kész!
Tömeg
1,6 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Méret és súly

Magasság
13,6 cm Kész!
Szélesség
16,5 cm Kész!
Mélység
32,7 cm Kész!
Súly
1,6 kg Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung JetBot Mop VR20T6001MW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung JetBot Mop VR20T6001MW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung VR20T6001MW Jet Mop. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung JetBot Mop VR20T6001MW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung JetBot Mop VR20T6001MW.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ