Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Level In EO-IG930B fehér

Termékkatalógus
Samsung Level In EO-IG930B fehér
5 1 értékelés
Fülhallgató - 3,5 mm-es jack dugó, kéz nélküli vezérlés és hangerőszabályozás
Kód:  SAAA0304b Termékszám:  EO-IG930BWEGWW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Level In EO-IG930B fehér

A Samsung Level EO-IG930B fülhallgató ideális megoldás azok számára, akik szeretik a zenét és a telefonhívásokat is szükséges kezelniük. Az ergonomikus és modern kialakítás mellett ez a fülhallgató még egy fontos jellemzővel rendelkezik: az aktív zajszűrő (ANC= Active Noise Canceling) technológiának köszönhetően jelentősen, akár 20 dB-vel csökkenti a háttérzajokat. Így megszakítás nélkül élvezheti kedvenc zenéit még akkor is, ha  forgalmas kereskedelmi központokban tartózkodik, vagy tömegközlekedési eszközön utazik.

Legfontosabb jellemzők

  • Aktív zajszűrő (ANC) - csökkenti a környezeti háttérzajokat
  • Mikrofon és kábelvezető
  • Különböző méretű füldugók
  • Fonott kábel
  • Talk-In üzemmód

Hangolódjon a zenére!

Annak ellenére, hogy a fülhallgatót úgy tervezték, hogy megszűrje a környező zajokat, mégis érzékelni tudja, az Önt körülvevő ingereket. A fülhallgató annyira biztonságos, hogy nem fordulhat elő, hogy egy véletlenül észre nem vett autó közeledne. Ezért ideális futók számára, akik így kockázat nélkül koncentrálhatnak a tevékenységükre és a teljesítményükre.

Kéz nélküli vezérlés

Végül, de nem utolsó sorban, az eszköz fonott, műanyag bevonattal ellátott vezetékkel rendelkezik, ami soha nem fog összegubancolódni. A vezetéken található még a mikrofon és a két gombos hangerővezérlő, valamint a háromállású zenelejátszást vezérlő gomb. A fülhallgatót természetesen felszerelték mikrofonnal is. Ezáltal könnyen kezelheti hívásait anélkül, hogy mobiltelefonját elő kellene vennie. 


A csomag különböző méretű füldugókat tartalmaz, így minden felhasználó számára beállítható. Mobiltelefonját a 3,5 mm-es jack dugóval tudja csatlakoztatni.

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Level In EO-IG930B fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Level In EO-IG930B bílé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Level In EO-IG930B biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Level In EO-IG930B weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Level In EO-IG930B weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ