Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Level On Pro EO-PN920C, fekete

Termékkatalógus
Samsung Level On Pro EO-PN920C, fekete
4,5 2 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli fejhallgató, érintéses vezérlés, mikrofon aktív zajszűrővel, Talk-In Mode, UHQ audio támogatás
Kód:  SAAA0303c Termékszám:  EO-PN920CBEGWW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Level On Pro EO-PN920C, fekete

Ejtsen rabul a tökéletes hangzás - csak te, a kedvenc előadód, filmed vagy műsorod, és a Samsung Level On Pro. Hála az UHQ-BT kodek technológiának, a fejhallgató képes rá, hogy a leggazdagabb és hitelesebb hangot közvetítse. Add hozzá ehhez a kábelek hiányát, a lenyűgöző, 10 méteres hatótávot, és rá fogsz ébredni, hogy már régen le kellett volna számolnod az olcsó, gagyi fülhallgatókkal.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló környezeti hang kizárás
  • Vezeték nélküli zenei streaming Bluetooth 4.1 segítségével
  • Mikrofon hangos feljegyzések rögzítésére, vagy telefonhívásokhoz
  • Kompatibilis azon eszközökkel, amelyek támogatják a UHQ-BT-t
  • Kényelmes érintővezérlés és elegáns megjelenés

Semmi sem zavarhat meg

A Level On Pro fejhallgató hatékonyan elnyomja a külső zajt, és az Active Noise Cancellation technológiának hála a lehető legteljesebb hangélményben lehet részed. Ne zavarjon meg egy mentőautó, vagy a túl beszédes kollégák sem. Használd ki a praktikus érintőgombos vezérlést, és növeld a hangerőt, hogy semmi se zökkenthessen ki a fókuszból.

Oszd meg, hogy mit hallgatsz

Már nem csak olvasni tudod kedvenceidet. Egyre népszerűbbek a hangoskönyvek vagy különböző hangos tananyagok. Tápláld az agyad minden nap új készségekkel és ismeretekkel, és oszd meg azokat barátaiddal Bluetooth-on keresztül az egyedi Sound With Me funkcióval. A fejhallgató kompatibilis azokkal az eszközökkel, amelyek támogatják az UHQ-BT-t, ilyen például a Galaxy S6 Edge+ és a Galaxy Note5.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Level On Pro EO-PN920C, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Level On Pro EO-PN920C černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung LEVEL On Pro EO-PN920C čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kopfhörer Samsung LEVEL On Pro EO-PN920C schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kopfhörer Samsung LEVEL On Pro EO-PN920C schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ