A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Samsung micro SDHC 16GB Class 10 UHS-PRO 3 + SD adapter

Termékkatalógus
Samsung micro SDHC 16GB Class 10 UHS-PRO 3 + SD adapter
4,7 3 értékelés
Memóriakártya Olvasd akár 90 megabájt / sec, írjon akár 60 megabájt / s UHS-3, a mobil telefon / tabletta / fotó / DSLR
Kód:  SASD017b2 Termékszám:  MB-MG16EA/EU Gyártó honlapja:
Samsung micro SDHC 16GB Class 10 UHS-PRO 3 + SD adapter Megszűnt

Samsung micro SDHC 16GB Class 10 UHS-PRO 3 + SD adapter

A memóriakártyák Samsung már nem kell aggódnia, hogy hol tárolja az összes emlék által rögzített kamerák.Ultragyors busz UHS-I Speed ??Class U3 biztosít olvasási sebesség akár 90 MB / s írási sebesség és lenyűgözni hihetetlen 60 megabájt / s, ami akár 8-szor nagyobb, mint a hagyományos kártyák. 

legfontosabb jellemzői

  • Olvasási sebesség akár 90 MB / s, írási sebesség akár 60 MB / s
  • Az a képesség, hogy videókat és fényképeket a maximális felbontás lehetséges
  • Nagy ellenállás szélsőséges hőmérsékleti viszonyok
  • Megbirkózik röntgen
  • Túlélni sértetlenül és 24 óra között a víz alatt

Maximális biztonság az adatok

Akár forgatás szakmai képfelvevő vagy csak a legfontosabb pillanatait életed a családjával vagy barátaival, a forgatás a legnagyobb felbontású 4K már ér valamit az útjába kerül. Mivel a nagy átviteli sebesség volt továbbá akkor nem kell tölteni a drága időt vár, amíg az összes adat másolása a számítógépre.Ez a rendkívül megbízható kártya jellemzi ellenállás szélsőséges hőmérsékleti körülmények között -25 ° C és 85 ° C, lehet kapni az X-ray vizsgálat egy repülőtéren. Nyaralni akkor nem kell aggódnia, a víz vagy a sós víz a tengerben, mert a kártya még akkor képes túlélni sértetlenül és 24 óra között. Tartani az adatokat, és vigye magával félelem nélkül a veszteség. 

Paraméterek

Tárhelykapacitás
16 GB Kész!
Olvasási sebesség
90 MB/s Kész!
Írási sebesség
60 MB/s Kész!
Sebességosztály
Class 10 Kész!

Kapacitás

Tárhelykapacitás
16 GB Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
90 MB/s Kész!
Írási sebesség
60 MB/s Kész!

Sebességkategória

Sebességosztály
Class 10 Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Memóriakártyák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung micro SDHC 16GB Class 10 UHS-PRO 3 + SD adapter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung MicroSDHC 16GB Class 10 PRO UHS-3 + SD adaptér. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung micro SDHC 16GB Class 10 PRO UHS-3 + SD adaptér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-PRO 3 + SD-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Micro SDHC 16GB Class 10 UHS-PRO 3 + SD-Adapter.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ