A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Samsung MLT-D116S fekete

Termékkatalógus
Samsung MLT-D116S fekete
4,8 5 értékelés
Toner - a következő nyomtatókhoz: Samsung M2625, M2825, M2835, M2675, M2875, M2885, kapacitása 1200 oldal
24 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SMS003m Termékszám:  SU840A Gyártó honlapja:
Samsung MLT-D116S fekete 24 990 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Samsung MLT-D116S fekete

Kiváló minőségű szöveges dokumentumok vagy marketinganyagok nyomtatásához a költséghatékony HP toner alkalmas a feladatra. Hozd létre a tökéletes professzionális megjelenést és érj el kiváló eredményeket lézernyomtatón és a papírtípusok széles skáláján. A toner kapacitása körülbelül 1200 oldal. A tonert szabványosított módszerrel tesztelték és hozama egy A4-es oldal 5%-os fedettsége esetén felel meg. A termék eredeti nyomtató toner, amely biztosítja a minőséget, a nagyszerű eredményt és a megbízható teljesítményt. A toner por alakú formulája lehetővé teszi, hogy nem kell aggódnod a beszáradás miatt, így rendszeres nyomtatásra nincsen szükség. A csomag a következőt tartalmazza: egyszínű. A toner színe fekete.

Toner Samsung MLT-D116S fekete ...

A minőségi Samsung MLT-D116S fekete nyomtató toner lényeges paraméterei

  • A takarékos HP toner lézernyomtatóhoz kiváló minőségű nyomtatást biztosít a szöveges dokumentumok esetében
  • A nyomtatható oldalszám 5%-os oldalfedettség mellett 1200 oldal
  • Ez a toner eredeti és egyenletesen megbízható teljesítményt nyújt
  • A csomag tartalma: egyszínű
  • A gazdaságos HP toner kivitele: fekete

Kompatibilis nyomtatók:

SAMSUNG M

Nyomtató modell:

2675, 2625, 2825, 2835, 2875 és 2886

Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Fekete Kész!
Csomagolás
Egyszínű Kész!
Típus
Eredeti Kész!
Nyomatszám (5%-os lefedettség mellett)
1 200 oldal Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Csomagolás
Egyszínű Kész!

Típus

Típus
Eredeti Kész!

Kapacitás

Nyomatszám (5%-os lefedettség mellett)
1 200 oldal Kész!

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung MLT-D116S fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung MLT-D116S černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung MLT-D116S čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung MLT-D116S Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung MLT-D116S Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ