A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

SAMSUNG NK24N9804VB / UR Páraelszívó

Termékkatalógus
SAMSUNG NK24N9804VB / UR Páraelszívó
5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 59,8 cm, A+ energiaosztály, zajszint 66 dB, szívási teljesítmény 560 m³/h, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, LED világítás, okos funkciókkal, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
345 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SAMSBI03 Termékszám:  NK24N9804VB/UR Gyártó honlapja:
SAMSUNG NK24N9804VB / UR Páraelszívó 345 990 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

SAMSUNG NK24N9804VB / UR Páraelszívó

Ha szereted a minőséget és a megkülönböztető dizájnt, akkor ez az NK24N9804VB / UR páraelszívót ajánljuk neked. Az A + energiaosztályba esik, és zajszintje a maximális teljesítmény alatt nem haladja meg a 72 dB-t. Az elegáns kialakítás és a fekete rozsdamentes acél bevonat elegáns és modern belső teret hoz létre, és tökéletesen illeszkedik más Samsung készülékekhez. Érdekes a vezeték nélküli kapcsolat a főzőlaphoz Bluetooth és intuitív érintésvezérlés segítségével.

A Samsung NK24N9804VB / UR páraelszívó legfontosabb jellemzői

  • Rozsdamentes acél kivitel
  • A szűrő tisztítása 3-4 hétente
  • Alacsony zajszintű szellőztető rendszer
  • Szívóteljesítmény 737 m3 / h
  • Vezeték nélküli kapcsolat a főzőlap használatával Bluetooth segítségével
  • Integrált érintő LED kijelző
  • Automatikus érzékelő a szellőzés sebességének optimalizálására

Érintőképernyős vezérlés

A páraelszívó egy integrált érintőképernyős LED kijelzővel rendelkezik. Áttekinthető, könnyen olvasható és nagyon világos. Olyan könnyen használható, mint egy okostelefonon. Az automatikus vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolat megkönnyíti a munkát a páraelszívó és a főzőlap között. Ez lehetővé teszi a főzési mezők vezeték nélküli koordinálását és a meglévő beállítások megjelenítését bármikor. A páraelszívó egy gombnyomással működtethető.

Alacsony zajú szellőztető rendszer

Megfelelő szellőzésre van szükség az egészséges főzési környezetben. Az NK24N9804VB / UR alacsony zajszintű szellőztető rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a levegő frissítését. Szívóteljesítménye akár 737 köbméter / óra. Nagyon gyorsan elszívja a szagokat, a gőzt és a füstöt. Van egy automatikus érzékelője, amely optimalizálja a szellőztetés sebességét a tűzhelyből kilépő gőz észlelésével. Az érzékelő a 10 perces ventilátorra is hatással van a maradék gőzök eltávolítására.

Mosható szűrő

Végül, de nem utolsósorban, meg kell említenünk a könnyen karbantartható alumínium szűrőt, ami szintén nagyon tartós. Elnyeli az olajat és a port, védi a kipufogó ventilátort és meghosszabbítja a motor élettartamát. Szűrőtisztítás is kényelmes. Mosható és kompakt méreteinek köszönhetően bármilyen mosogatógépbe illeszkedik.


Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+ Kész!
Éves energiafogyasztás
47 kWh/annum Kész!
Folyadékáramlás energiahatékonysági osztály
A Kész!
Világítás hatékonysági osztály
A Kész!
Zsírszűrő hatékonysági osztály
E Kész!

Páraelszívó energiahatékonysági paraméterei

Energiaosztály
A+ Kész!
Éves energiafogyasztás
47 kWh/annum Kész!
Folyadékáramlás energiahatékonysági osztály
A Kész!
Világítás hatékonysági osztály
A Kész!
Zsírszűrő hatékonysági osztály
E Kész!
Zajszint
66 dB Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Bluetooth Kész!

Kivezetés

Szám
1 Kész!
Átmérő
15 cm Kész!
Kivezetés elhelyezése
Felül Kész!
A felső kivezetés átmérője
15 cm Kész!

Teljesítmény

Szívási teljesítmény
560 m3/óra Kész!
Alkalmas:
Nagyméretű konyhák (30 m²-ig) Kész!

Méretek

Szélesség
59,8 cm Kész!
Mélység
38,6 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAMSUNG NK24N9804VB / UR Páraelszívó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG NK24N9804VB/UR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SAMSUNG NK24N9804VB/UR.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ