Shop roku Akvizice ApF HU

Samsung NVMe SM961 256GB

Termékkatalógus
Samsung NVMe SM961 256GB
SSD meghajtó - NVMe, M.2, 16nm, olvasás max. 3100 MB/sec, írás max. 1400 MB/sec
Kód:  SAS014b Termékszám:  MZVPW256HEGL-00000 Gyártó honlapja:

Samsung NVMe SM961 256GB

Az öröm igényes szakemberek, akik gyakorolják a hagyományos SSD nem elég, itt jön egy rendkívül gyors meghajtót a Samsung. A szabványos SSD jelentősen felülmúlja, az energiahatékonyság és a megbízhatóságot. A hatalmas átmenő legújabb technológia V-NAND könnyen kezelhető adat-intenzív feladatokat, mint a szimulációk a grafikai tervezés, a részletes adatok elemzése és egyéb alkalmakkor feldolgozásakor nagy mennyiségű adat. Az innovatív koncepció is fokozza a tartósságot és hosszabb élettartamot.

Legfontosabb jellemzők

  • SSD következő generáció már
  • páratlan teljesítmény
  • A hosszabb ideje az akkumulátor (akár 1,5-szer több energiatakarékos)
  • Magasabb kopásállóság, hosszú élettartam
  • Kompakt kialakítás M.2 (NVMe felület PCI Express Gen 3 × 4)

Az interfész egy ilyen terhelés

A lemez célja az volt, tapasztalt mobil felhasználók számára, és ez egyértelmű, hogy a viszonylag nagy, 2,5 "méret nem számít. Ehelyett egy kompakt változata M.2, ami jelenleg a tartomány a high-end laptopok és ultrabooks. Támogatja a PCI Express x 4 annak 3. generációs változata, amely nagyobb teljesítményt és alacsonyabb reakcióidőt. A második egy dolgozott sokkal nagyobb mennyiségű adat, mint a hagyományos SATA SSD.

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung NVMe SM961 256GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung NVMe SM961 256GB . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung NVMe SM961 256GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung SM961 NVMe 256 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung SM961 NVMe 256 Gigabyte.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ