ApF HU Xiaomi 14

Samsung One UI 6: új testreszabási lehetőségek és AI minden szinten

Termékkatalógus

Cikk

Aktualizálva

A Samsung One UI 6 a Samsung készülékek által használt One UI grafikus kiterjesztés legújabb verziója. A koreai gyártó 2019 eleje óta használja a One UI-t, a legújabb, 6-os verzió pedig 2023 októberétől található meg a zászlóshajó készülékeken, konkrétan a Samsung Galaxy S23 sorozatú telefonokon. Mi mindent kínál a felhasználóknak?

Samsung One UI 6

Samsung One UI 6 – TARTALOM

 1. A Samsung One UI 6 már fut a Samsung Galaxy csúcsmodelljein
 2. A One UI 6 legfontosabb jellemzői
 3. A One UI 6 gyorsmenüje új dizájnt kap és jobban átlátható
 4. A kamera alkalmazás még egyszerűbb lett, és lehetővé teszi widgetek létrehozását is
 5. A Samsung One UI 6-tal visszatérhetsz a szerkesztett fényképekhez és videókhoz
 6. További Samsung One UI 6 funkciók
 7. One UI: amit korábban a Samsung bővítményeiről írtunk

A Samsung One UI 6 már fut a Samsung Galaxy csúcsmodelljein

A Samsung először 2023. október 30-án adta ki a One UI 6 kiegészítőt a Samsung Galaxy S23 készülékekhez. Ha rendelkezel bármelyik 2023-as Samsung készülékkel, akkor még az év vége előtt megkaphatod rá a frissítést. A többieknek még várniuk kell egy kicsit - de azt tudni kell, hogy az összes, az elmúlt három évből származó készülék megkapja a frissítést. Ez magába foglalja a Galaxy Z Fold és Galaxy Z Flip telefonokat a harmadik szériától felfelé, a Samsung Galaxy S zászlóshajókat az S21-es modellekig visszamenőleg, a 3-as számmal végződő Galaxy A-sorozatú és felette lévő modelleket + az A52 és A72 telefonokat, és végül, de nem utolsósorban a Samsung Galaxy Tab S7 és felette lévő tableteket.

Samsung One UI 6 Galaxy S23
A Samsung Galaxy S23 zászlóshajó modelljei kapták meg először a One UI 6 frissítést.

A One UI 6 legfontosabb jellemzői

Melyek a legnagyobb változások a Samsung One UI 6 legújabb verziójában?

 • A One UI ötödik verziójában újdonságként jelent meg a személyre szabható zárolási képernyő. A One UI 6-tal azonban még szélesebb körűek a testreszabási lehetőségek. Mostantól az óra stílusát, méretét, színét és elhelyezését is megváltoztathatod, így testre szabhatod a háttérképet, a megjelenő információkat és a parancsikonokat.
 • Az AI-alapú képszerkesztés manapság sokat foglalkoztatja a világot, és erről a Samsung sem szeretne lemaradni. Így a Samsung One AI 6 lehetővé teszi, hogy a mesterséges intelligencia segítségével javítsunk a rögzített kép minőségén, a fotó elkészítése után hozzáadjuk a háttér elmosódását, vagy töröljük a zavaró tárgyakat a képről.
 • A kamera alkalmazás újratervezett, egyszerűsített, és ami a legfontosabb, intuitívabb felülettel nyűgöz le. Számos olyan effektust és minőségi beállítást kínál, amelyek segítségével még a kevésbé tapasztalt felhasználók is módosíthatják a fejlett fotózási beállításokat, megkönnyítve ezzel a jobb képek készítését.

A One UI 6 gyorsmenüje új dizájnt kap és jobban átlátható

A Samsung One UI 6-ban néhány változáson ment keresztül a Quick Bar, a felülről lefelé történő lapozáskor megjelenő sáv. A vezérlőelemek átrendeződtek, hogy a felhasználó számára mindig kéznél legyenek a leggyakrabban használtak. Az értesítések mostantól külön fülön találhatók, a megjelenítésük pedig áttekinthetőbb lett. Többek között testre szabható a rendezésük - ha nem priorizálod őket, mindig a legfrissebb értesítések lesznek felül.

Samsung One UI 6 gyorsmenü
A Samsung végre elkötelezte magát a gyorspanel régóta áhított megújítása mellett.

A kamera alkalmazás még egyszerűbb lett, és lehetővé teszi widgetek létrehozását is

A One UI 6 kameralkalmazás célja, hogy intuitívabb legyen a használata. A dizájn ezért átfogó könnyítésen esett át, és a gyártó minden funkciót úgy kommunikál, hogy azt minden felhasználó megértse. Fényképezéskor például háromféle minőségoptimalizálási szint közül választhatunk - a Minimum opció a leggyorsabb, de a képek nem lesznek túl élesek. Ezzel szemben a Maximum móddal a képek jó minőségűek lesznek, de hosszabb ideig tart a felvételkészítés. A Közepes opció kompromisszumot jelent a kettő között. A Samsung így próbálja egy egyszerű menüvel árnyalni a fejlettebb kamerabeállításokat.

Az új menüben a videóméret kiválasztása és az effektek is elérhetőek, ahol a felhasználók mostantól minden opciót jobban átláthatnak. Az alkalmazás felső részén találunk egy gyorsbeállításokat tartalmazó menüt is, ahol például a videók felbontását, képkockasebességet és egyebeket is átállíthatunk.

i

Samsung Galaxy S23 5G (TESZT): egy kicsi, de meglehetősen praktikus fotómobil

Hasznos funkció a kamera widgetek létrehozásának és a kezdőképernyőre tűzésének lehetősége. Minden ilyen widget különböző kamerabeállításokat tartalmazhat, esetleg a tárolási célhely különböző beállításait. Így a felhasználók az alap alkalmazáson keresztül készíthetnek fényképeket, de például a később számítógépen szerkeszteni kívánt fotókat egy Pro módra állított widgeten keresztül rögzíthetik, és egy speciális mappába menthetik, ahol az összes ilyen fájl együtt lesz tárolva.

Samsung One UI 6 kamera widgetek
A widgetek lehetővé teszik a kamera beállításainak mentését a későbbi gyorsabb használat érdekében.

A Samsung One UI 6-tal visszatérhetsz a szerkesztett fényképekhez és videókhoz

Előfordult már veled, hogy sokáig szerkesztettél egy fotót vagy videót, aztán amikor úgy gondoltad, hogy már tökéletes, elmentetted, de aztán észrevettél rajta egy hibát? A One UI 6-ban már nem kell mindent elölről kezdened. Mostantól a fényképeken található összes átalakítás, szűrő, rajz és szöveg visszavonható vagy szerkeszthető, akár mentés után is. Hasonlóképpen, a Studio videoszerkesztő alkalmazással a befejezetlen filmprojekteket is elmentheted, és később folytathatod a szerkesztést.

Samsung One UI 6 képszerkesztő
A képszerkesztő ezentúl minden lényeges elemet áttekinthetőbb formába rendez. A mesterséges intelligencia funkcióit a fénykép tartalma alapján automatikusan felajánlja a rendszer.

További Samsung One UI 6 funkciók

Az új környezet más apró változtatásokat is fel tud mutatni, amelyek javítják a felhasználói élményt a Samsung Galaxy készülékeken. Ezek közül néhány a következő:

 • A videoszerkesztő mostantól még hatékonyabb.
 • Az Időjárás, a Samsung Health és a Naptár alkalmazások modernebb megjelenést kaptak.
 • A zárolási képernyő az aktuálisan beállított módnak vagy rutinnak megfelelően változhat.
 • A Samsung billentyűzet hangulatjelei új dizájt kaptak.
 • A tablet és a Windows összekapcsolása (értesítések és fájlátvitel).
 • Az értesítések mostantól a kezdőlaphoz hasonlóan színes alkalmazásikonokat használhatnak.
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

A gyártó szerint a One UI 6 operációs rendszerbővítmény új verziója egyszerűsítést és új testreszabási lehetőségeket hoz magával. Átalakult például a zárolási képernyő, amely mostantól jobban személyre szabható, valamint a kamera alkalmazás is. A One UI 6 már fut az újabb Samsung Galaxy telefonokon.

Samsung telefonok Mobiltelefonok

One UI: amit korábban a Samsung bővítményeiről írtunk

Aktualizálva

A Samsung One UI az a grafikus felhasználói felület, amelyeket a Samsung mobiltelefonokban alkalmaznak. A koreai gyártó már 2019 elejétől ezt használja, a legújabb 2.0-ás verziója pedig a gyártó zászlóshajóit gazdagítja, amely magában foglalja a Samsung Galaxy S10 vagy Samsung Galaxy Note 10 modelleket. Az interfész első pillantásra kitűnik letisztult és stílusos megjelenésével. Végtére is a gyártó mindig a hatékonyságra és az eleganciája törekszik, amelyet remekül meg is valósít. A Samsung One UI 2.0 alapja az Android 10 operációs rendszer, gesztusvezérlést, Always On kijelzőt, sötét módot és más hasznos funkciókat kínál. Mi mást nyújt még a felhasználóknak?

Samsung One UI - Galaxy Note10, Galaxy S10

Samsung One felhasználói felület - TARTALOM

 1. Mi a Samsung One felhasználói felület felépítése?
 2. A Samsung One felhasználói felület számos alkalmazást tartalmaz
 3. Mely telefonokhoz tartozik a One UI kiterjesztés?
 4. Hogyan gyorsítsuk fel a Samsungot?
 5. Mi előzte meg a Samsung One felhasználói felületet?

Mi a Samsung One felhasználói felület felépítése?

A Samsung One UI egyik legfőbb tulajdonsága, amelyet a felhasználó valószínűleg rögtön kiszúr, az a remek megjelenése. Ez nyilván egy szubjektív téma, azonban a felhasználói felületek csak egy töredéke néz ki ilyen stílusosan és letisztultan. A One felhasználói felület tartja a lépést az idővel, amelyet minden részletében meg is mutat a lezárt képernyőtől a testreszabható alkalmazásokig.

A OneUI 2.0 interfész legfrissebb verziója sokkal letisztultabb, amely megnyilvánul például a jobban átlátható kamera környezetben, a lezárt képernyő esetén automatikusan megváltozó szöveg színében (így a szöveg nem tűnik el) és sok más apró változásban is.

Samsung One UI - Lockscreen Samsung One UI - Alkalmazás Samsung One UI - Beállítások
A Samsung One UI egy mutatós interfész széleskörű konfigurálási lehetőségekkel. A bal oldalon a lezárt képernyőt láthatod, középen az interfész fő felületét, jobb oldalon pedig az alkalmazások aktiválásához szükséges beállításokat.

A One UI egy népszerű funkciója a sötét mód, amely tökéletesen illik a közép- és felsőkategóriás Samsung AMOLED típusú kijelzőkhöz. Ennek köszönhetően nem csak a szemeidet kíméli meg jelentős mértékben, hanem csökkenti az akkumulátor fogyasztását is. Az AMOLED kijelzők szinte teljesen eltűnnek a sötétben. A One UI 2.0 új változata megreformálta az értesítéseket, amelyek ezáltal kevesebb helyet foglalnak és sokkal kevésbé zavaróak a felhasználói aktivitásban.

A One UI emellett további jó pontokat zsebelt be a nagy kijelzőjű és felbontású telefonok számára készített optimalizálásával is. Úgy gondolnád, hogy ez természetes? A Huawei-nek például ebben a tekintetben egyáltalán nem optimalizált a rendszere. 

i

A legújabb One UI interfésszel ellátott első okostelefonok a Samsung Galaxy S10 és a Note10 modellek voltak. Az alábbi cikkekből többet is megtudhatsz:

Azonban a Samsung One UI 2.0 sem mentes a hibáktól. Néhány felhasználó meglehetősen csökkentett kapacitású akkumulátor élettartamról és kapcsolódási problémákról számolt be. Továbbá a felhasználói felület optimalizálásán is lenne még mit fejleszteni, osztott képernyőnél nem jeleníti meg az összes elemet tökéletesen. Azt reméljük, hogy a Samsung még időben orvosolja ezeket a problémákat. Ugyanakkor a néhány hiba ellenére az előző One UI interfészekhez képest nem beszélhetünk jelentősebb fejlődésről.

A Samsung One felhasználói felület számos alkalmazást tartalmaz

A One UI nagyszerűsége a szoftveres felszereltségében rejlik. Az interfész ugyanis számos olyan exkluzív alkalmazást kínál előre telepítve, amelyet hivatalosan más platformról nem tudnál beszerezni. Ezek például a SmartThings intelligens otthoni meghajtó, a Samsung Health orvosi alkalmazás vagy a Bixby hangsegéd (utóbbi országunkban nem túl hasznos). A One UI 2.0 változata egy remekül elkészített felvevőeszközzel érkezik, amely képes a telefon kijelzőjét rögzíteni, beleértve az alkalmazások hangjait illetve a mikrofon által felvett hangot, sőt kisegítő lehetőségek nyújt a siketek számára is.

Samsung One UI - gesztus Samsung One UI - Sötét mód Samsung One UI - siketeknek
A sötét mód demonstrációja. Balra a gesztus beállítások, középen a felvétel környezete, balra pedig a kisegítő lehetőségek a siketek számára.

A Samung DeX alkalmazások leginkább a közép- és a felsőkategóriás Samsung készülékekben használatosak. Segítségével kétféle módon kapcsolódhatsz a márka mobiltelefonjával a számítógépedhez. Letöltheted a telefon interfészét a számítógépedre, amelyet monitoron keresztül a telefonodról irányíthatsz, vagy a készüléket használhatod érintőpadként is a számítógép irányításához. Korábban a Dex funkcióhoz szükséges volt a különleges Dex Station vagy Dex Cable megvásárlása. Ma már az is elegendő, hogyha csatlakoztatod egy külön monitorhoz egy Windows program segítségével. A hatékonyságot az úgynevezett lebegő ablakok különleges funkciója fokozza még tovább, amely szinte egyedülálló a felhasználói felületek között.

Samsung One UI - hangok Samsung One UI - világos mód Samsung One UI - lebegő ablakok
Balra láthatóak a hangbeállítások. Középen a képernyő beállítások, míg jobbra az egyedülálló lebegő ablakok.

Az előre telepített alkalmazások között a felhasználók a Microsoft Office programcsomagot illetve a "mindenütt jelenlévő" McAfee antivírus programot is megkapják. Nagyjából ezek az előre elkészített szoftverek, tehát jól látszik, hogy a Samsung fejlődött a legújabb Samsung Experience óta és csökkentette az előre telepített alkalmazások számát.

Mely telefonokhoz tartozik a One UI kiterjesztés?

A Samsung One UI 2.0 felhasználói felület legújabb verziója 2019. márciusában jelent meg, így legfőképpen az ezután legyártott Samsung mobiltelefonokon találkozhatsz vele. A korábbi készülékek pedig frissítés formájában kapják majd meg. De mégis mely telefonok rendelkeznek a One UI-val?

 • S10 és Note10 sorozatú okostelefonok (kiadáskor)
 • S9, S8 és Note 9, Note 8 sorozatú okostelefonok (kiegészítő támogatás a közeljövőben; jelenleg One UI 1.0)
 • Az A sorozatú okostelefonok 2019-től (kiegészítő támogatás 2020-ban; jelenleg One UI 1.0 felhasználói felület)
Samsung One UI - fotók Samsung One UI - Digitális Samsung One UI - Bixby
Bal oldalon válogatott képek a Galériából, középen a digitális ritmus menedzser, jobb oldalon pedig a Bixby asszisztens.

Hogyan gyorsítsuk fel a Samsungot?

Legyen szó bármilyen telefonról is (különösen hosszú távú használat) során, a Te Samsung telefonod is lelassulhat. Azonban ezen segíthetsz néhány egyszerű folyamattal.

 • A szükségtelen fájlok törlése - a legelső és talán legnyilvánvalóbb megoldás. Ugyanakkor nem biztos, hogy ennyire egyszerű is. Az operációs rendszer gyakran készít úgynevezett "cache" fájlokat, amelyeket az alkalmazások gyorsabb betöltéséhez használ. Ezeknek a fájloknak a mérete idővel akár a több gigabyte-ot is meghaladhatja, így érdemes azokat egy fájlkezelő segítségével kitörölni (például Files Go a Google-től, esetleg egy előre telepített alkalmazás a felhasználói interfészen).
 • A nem használt alkalmazások törlése - a nem használt alkalmazások szükségtelenül foglalják a tárhelyet, azonban, hogyha a háttérben futnak, akkor a RAM-ból is elvesznek. Éppen ezért törölj minden programot, amelyre nincsen szükséged.
 • Az operációs rendszer és az alkalmazások frissítése - szinte minden egyes frissítés esetén a fejlesztők próbálnak javítani azon, hogy hogy futnak az operációs rendszer és az alkalmazások a készüléken. Pontosan ezért tanácsos mindig a legújabb verziót használni.
 • Kapcsold ki a telefon egyes szolgáltatásait, amikor nem használod azokat - köztudott, hogy a Bluetooth, NFC, sőt még a Wi-Fi és más szolgáltatások is merítik az akkumulátor élettartamát, tehát próbáld meg kikapcsolni ezeket, amikor nincs rájuk szükséged.

Mi előzte meg a Samsung One felhasználói felületet?

Amikor a modern felhasználói felületekről beszélünk, meg kell említenünk a TouchWiz és a Samsung Experience verziókat, amelyek fő szerepet játszottak a Samsung történetében.

 • TouchWiz - a felhasználói felület legelső verziója 2009 környékén jelent meg, amikor a mobiltelefonok még gyerekcipőben jártak. Az első hivatalos és komoly verziója, a 3.0, 2010-ben érkezett meg a piacra a Samsung Galaxy S okostelefonnal együtt. A felhasználói felület a mai mércékhez viszonyítva elég zavaros volt, amelyet a későbbi frissítések alkalmával némileg javítottak, bár amikor 2016-ban megjelent a legújabb verzió, a Samsung már tudta, hogy eljött az ideje a változásnak. Az új név az új dizájnt jelölte, azonban a TouchWiz rossz hírneve miatt is szükségessé vált.
 • Samsung Experience - vagy Grace UX, így hívták az Experience eredeti verzióját, amelyet először a TouchWiz új verziójának szántak, azonban a drasztikus változtatásoknak köszönhetően a cég úgy döntött, hogy bevezeti az új Samsung Experience márkát. Már első perctől láthattuk a Samsung Galaxy S7 készülékén, a Samsung Galaxy S9 és Note9 okostelefonok kapták meg legutoljára. A TouchWiz felhasználói felülethez viszonyítva az interfész sokkal letisztultabb volt, amely elnyerte a felhasználók tetszését is, néhány okostelefon pedig még mindig ezzel a verzióval jelenik meg. A legújabb, 10.0-ás verziót a 2018-as év végén dobták a piacra, amely a legújabb One UI béta verziója volt.
Samsung felhasználói felületek
A Samsung felhasználói felületek megjelenése a felismerhetetlenségig változott az elmúlt néhány évben. Most már sokkal átláthatóbb, mint azelőtt volt.

A Samsung One UI (jelenleg a 2.0-ás verzió) pontosan az, amit egy modern felülettől elvárnál. Egyszerű megjelenés, számos hasznos funkció és minimális szükségtelen dolog. Amennyiben nem ragaszkodsz a tiszta Android rendszerhez, hanem inkább egy jól átgondolt és remek megjelenésű felületre vágynál, kedvelni fogod a One UI-t a Samsung mobiltelefonokon.

Samsung Galaxy S23 5G 128GB fantomfekete - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 144×
Samsung Galaxy S23 5G 128GB fantomfekete
Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
353 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0246b5
Samsung Galaxy S23 5G 128GB zöld - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 144×
Samsung Galaxy S23 5G 128GB zöld
Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
352 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0246b4
Samsung Galaxy S23 5G 128GB levendula - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 144×
Samsung Galaxy S23 5G 128GB levendula
Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
319 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0246b2
Samsung Galaxy S23 5G 128GB krém - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 144×
Samsung Galaxy S23 5G 128GB krém
Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
351 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0246b3
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB zöld - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 210×
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB zöld
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3088 × 1440 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -4 %
479 000 Ft 499 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0244b4
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB fantomfekete - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 210×
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB fantomfekete
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3088 × 1440 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -4 %
479 000 Ft 499 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0244b5
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB krém - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 210×
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB krém
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3088 × 1440 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -4 %
479 000 Ft 499 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0244b3
4,7 275×
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB grafit
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
160 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250b3
4,7 275×
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB lila
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
156 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250b2
4,7 275×
Samsung Galaxy A54 5G 8 GB/128 GB fehér
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
155 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250b4
4,7 275×
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB lime
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátlapi kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), előlapi kamera 32 Mpx, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, nem blokkolt, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
Leárazás -3 %
149 990 Ft 154 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250b1
4,8 145×
Samsung Galaxy A34 5G 6GB/128GB ezüst
Mobiltelefon - 6,6" AMOLED 2340x1080, 120Hz, MediaTek Dimensity 1080 8-magos processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, hátlapi kamera 48 Mpx (f/1.8) + 8 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es előlapi kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, nem blokkoló, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
127 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0249b4
4,8 145×
Samsung Galaxy A34 5G 6GB/128GB grafit
Mobiltelefon - 6,6" AMOLED 2340x1080, 120Hz, MediaTek Dimensity 1080 8-magos processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, hátsó kamera 48 Mpx (f/1.8) + 8 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0249b3
4,8 145×
Samsung Galaxy A34 5G 6GB/128GB lila
Mobiltelefon - 6,6" AMOLED 2340x1080, 120Hz, MediaTek Dimensity 1080 8-magos processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, hátlapi kamera 48 Mpx (f/1.8) + 8 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es előlapi kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, nem blokkoló, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
120 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0249b2
4,8 145×
Samsung Galaxy A34 5G 6 GB/128 GB lime
Mobiltelefon - 6,6" AMOLED 2340x1080, 120Hz, MediaTek Dimensity 1080 8-magos processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, hátsó kamera 48 Mpx (f/1.8) + 8 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
127 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0249b1
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Jeges kék - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 16×
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Jeges kék
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -7 %
763 990 Ft 819 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0252c1
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Fantomfekete - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 16×
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Fantomfekete
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
771 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0252c3
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB - Fantomfekete - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 16×
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB - Fantomfekete
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -17 %
635 990 Ft 769 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0252b3
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB - Jeges kék - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 16×
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB - Jeges kék
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -17 %
635 990 Ft 769 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0252b1
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Menta - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
5,0 23×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Menta
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
446 000 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251b1
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Grafit - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0 23×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Grafit
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -9 %
446 000 Ft 489 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251b3
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Krém - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0 23×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Krém
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -9 %
446 000 Ft 489 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251b4
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Levendula - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0 23×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Levendula
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -9 %
446 000 Ft 489 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251b2
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Grafit - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0 23×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Grafit
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
483 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251c3
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Levendula - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0 23×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Levendula
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
496 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251c2
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Menta - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0 23×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Menta
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
489 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251c1
Nyomtatás
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ