A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Samsung OTG 32GB

Termékkatalógus
Samsung OTG 32GB
4,6 66 értékelés
Pendrive - mobil eszközhöz lehetséges csatlakozással, USB 3.0 / Micro USB átviteli olvasási sebesség akár 130 MB/s, kompakt méretek
Kód:  SASC022c Termékszám:  MUF-32CB/EU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung OTG 32GB

Paraméterek

Tárhelykapacitás
32 GB Kész!
Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
Csatlakozó
Micro USB-B Kész!
Olvasási sebesség
130 MB/s Kész!
Funkciók
OTG Kész!

Kapacitás

Tárhelykapacitás
32 GB Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
Csatlakozó
Micro USB-B Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
130 MB/s Kész!

Működés és funkció

Funkciók
OTG Kész!
Kivitel
Miniatűr, Tartós, Vízálló Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Méret & súly

Szélesség
36,61 mm Kész!
Magasság
16,05 mm Kész!
Hosszúság
5,73 mm Kész!
Tömeg
5,2 g Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung OTG 32GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung OTG 32GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung OTG 32GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung OTG 32GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung OTG 32GB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ