Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Samsung Portable SSD T7 Touch 1 TB, fekete

Termékkatalógus
Samsung Portable SSD T7 Touch 1 TB, fekete
4,8 63 értékelés
Külső merevlemez 1000 GB - SSD tárhely, USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) csatlakozás, olvasási sebesség akár 1050MB/s, írási sebesség akár 1000MB/s,, ujjlenyomat-olvasó, anyaga alumínium, kábel a csomag része, mérete 8 × 85 × 57 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 58 g
Kód:  SAS016h2 Termékszám:  MU-PC1T0K/WW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Portable SSD T7 Touch 1 TB, fekete


Ujjlenyomat-olvasóval védett Samsung Portable SSD T7 Touch 1 TB-os fekete külső meghajtó

Szeretnél gyorsan hozzáférni az adataidhoz bármikor és bárhol? Akkor a Samsung Portable SSD T7 Touch külső meghajtó megfelelő választás számodra. Ez egy új generációs hordozható tárhely, amely modern USB-C csatlakozóval rendelkezik.

Villámgyors adatátviteli sebesség

A Samsung Portable SSD T7 Touch külső meghajtó a PCIe NVMe interfészt alkalmazza az adatátvitelhez, amely ezáltal 1 000/1 050 MB/s írási/olvasási sebességet nyújt.

Külső meghajtó ellenálló kialakítással

A Samsung Portable SSD T7 Touch külső meghajtó ellenálló alumínium házzal rendelkezik. Ennek köszönhetően minden gond nélkül túléli az akár 2 méteres magasságból történő váratlan leejtést is.

Feloldás ujjlenyomattal

A bizalmas adataidat a Samsung Portable SSD T7 Touch meghajtó 256 bites adattitkosítással védi. A jelszavad pedig a saját ujjlenyomatod lesz.

Mutatós design

A Samsung Portable SSD T7 Touch külső meghajtó fekete vagy ezüst színben elérhető. 500 GB-os, 1 TB-os és 2 TB-os kapacitással áll rendelkezésedre.

Kompakt méretek

A Portable SSD T7 Touch külső meghajtó bármilyen zsebben elfér. Az alumínium ház körülbelül egy bankkártya méretének felel meg.

Kísérő alkalmazás

A Samsung Portable SSD T7 Touch meghajtó teljes telepítése a meghajtóhoz tartozó alkalmazással történik. Az alkalmazás Windows, Mac OS, illetve Android és iOS rendszerekre is elérhető.

Számos eszközzel kompatibilis

A Samsung Portable SSD T7 Touch meghajtó a működéséhez szükséges USB-C és USB-A végű kábellel érkezik.


Paraméterek

Méret

Szélesség
85 mm (8,5 cm) Kész!
Magasság
8 mm (0,8 cm) Kész!
Mélység
57 mm (5,7 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
58 g (0,06 kg) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tulajdonságok

Interfész
USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) Kész!
Csatlakozó
USB-C Kész!
Olvasási sebesség
1 050 MB/s Kész!
Írási sebesség
1 000 MB/s Kész!
Titkosítás
AES-256 Kész!
Biztonság
Ujjlenyomat-leolvasó Kész!
Anyag
Alumínium Kész!
Csomag tartalma
Kábel Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Portable SSD T7 Touch 1 TB, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Portable SSD T7 Touch 1TB černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Portable SSD T7 Touch 1 TB čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Portable SSD T7 Touch 1 TB Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Portable SSD T7 Touch 1 TB Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ