Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 WiFi, fekete

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Tab S2 8.0 WiFi, fekete
4,8 15 értékelés
Tablet - Qualcomm Snapdragon APQ8076 Octa Core (4x 1,4 GHz + 4x 1,8 GHz), 8"-os 2048 x 1536 felbontású Super AMOLED érintőképernyő, 3 GB RAM, 32 GB belső memória, microSDXC max. 128 GB, WiFi, Bluetooth 4.1, GPS, 2x kamera 8 MPx + 2.1 MPx, microUSB, 4000 mAh akkumulátor, Google Android 6.0 (SM-T713)
Kód:  SATA1013 Termékszám:  SM-T713NZKEXEZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 WiFi, fekete

A Samsung Electronics új Galaxy Tab S2 modellje, a Samsung Galaxy Tab S2 8.0 WiFi tablet csúcsminőségű kivitelezést, a legkorszerűbb felszereltséget és stílusos, vékony designt kínál. Az ultra-finom felbontású Super AMOLED kijelző és a nagy teljesítményű 8 magos Snapdragon processzor a mai technológia csúcsa. Ehhez jön még az Android 6.0 Marshmallow legfrissebb verziója, TouchWIZ kezelőfelülettel - és máris előtted áll az egyik legjobb csúcskategóriás tablet.

A Samsung Galaxy Tab S2 8.0 WiFi tablet főbb jellemzői

  • Stílusos, vékony kialakítás, tömege 262 g
  • Super AMOLED kijelző, 2048 × 1536 pixeles felbontással
  • Nagy teljesítményű, 8 magos Snapdragon 652 processzor
  • 8 Mpx hátsó kamera és 2.1 Mpx elülső kamera
  • Micro SD kártya kapacitás 128 GB
  • Internet elérés a gyors, 802.11ac WiFi modulon keresztül
  • A legújabb Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer, TouchWIZ kezelőfelülettel

Lenyűgöző megjelenítés

A fekete Samsung Galaxy Tab S2 8.0 tablet képernyője 8"-os, 2048×1536 pixel felbontású, amely annyira finom, hogy az egyes pixeleket a szem már nem érzékeli külön. 4:3-as képaránya újságolvasásra és webes használatra van optimalizálva. Olvasási módra váltva beállíthatod a fényerőt, és háttérképet is cserélheted, így ideális e-könyv olvasási környezetet teremtve a minimálisra csökkentheted szemed fáradását.

Rögzítsd a felejthetetlen pillanatokat a korszerű kamerákkal. A Galaxy Tab S2 8.0 WiFi tablet egy komoly, 8 Mpx hátsó kamerával rendelkezik, amellyel akár QHD minőségű videó is készítésére is alkalmas. Az elülső 2.1 Mpx kamerával kiváló minőségű videókat, és természetesen szelfit is csinálhatsz.

Maximális teljesítmény

A nagyteljesítményű, 8 magos Snapdragon 652 processzorral a Samsung Galaxy Tab S2 8.0 tablet egyszerre több feladatot is képes professzionálisan kezelni. Nézz Full HD videókat, miközben egy digitális magazint vagy e-könyvet olvasol, és szörfözöl a kedvenc weboldalaidon. Párhuzamosan futtathatsz több alkalmazást osztott képernyős módban, vagy felugró ablakokban. Azonban a tabletek jó tulajdonságai nem érvényesülnek jó internet-hozzáférés nélkül - itt ezt a gyors 802.11ac WiFi biztosítja.

 

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Tab S2 8.0 WiFi, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab S2 8.0 WiFi černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Tab S2 8.0 WiFi čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab S2 8.0 WiFi Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab S2 8.0 WiFi Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ