Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Samsung S2 Galaxy Tab 9.7 LTE Fekete (SM-T815)

Termékkatalógus
Samsung S2 Galaxy Tab 9.7 LTE Fekete (SM-T815)
4,7 18 értékelés
Tablet Exynos 5420 Octa-Core (1,9 GHz 4x + 4x 1,3 GHz-es), 9,7 "Super AMOLED 2048x1536, RAM 3GB belső memóriája 32 GB-os microSDXC akár 128 gigabájt, 2 megapixeles kamera, elülső + hátsó 8MP, GPS, WiFi, Bluetooth 4.1, 3G / LTE, microUSB OTG, ujjlenyomat-olvasó, 5870 mAh-s akkumulátor, Android 5.0
Kód:  SATA1009d Termékszám:  SM-T815NZKEXEZ Gyártó honlapja:
Samsung S2 Galaxy Tab 9.7 LTE Fekete (SM-T815) Megszűnt

Samsung S2 Galaxy Tab 9.7 LTE Fekete (SM-T815)

Rendkívül vékony és könnyű

Élvezze tablet Galaxy Tab S2 látott rugalmasságot. Ezzel rendkívül vékony és ultra-könnyű készülék viheti elektronikus kiadványok, fényképek, videók és állományok bárhol.Támogatja az LTE lesz böngészni a tartalmat az interneten, még gyorsabb és élvezetesebb.

le
Rendkívül vékony és könnyű
le
nagyobb termelékenység

nagyobb termelékenység

Képarány 4: 3 tablet Galaxy Tab S2 biztosítja az ideális környezetet az irodai feladatokat. * Ház tablet Galaxy Tab S2 tartalmaz egy billentyűzetet, mely egy hasonló élmény, mint egy PC, ami értékes, ha kell dolgozni a különböző dokumentumokat.

*A helyzet billentyűzet tablet Galaxy Tab S2 külön kapható.



le
Tisztább és világosabb képeket

Tisztább és világosabb képeket

8 MP kamera és az objektív maximális rekesze f / 1.9 tablet Galaxy Tab S2 lehetővé teszi a fényesebb és tisztább képek és videó, mint valaha, még kedvezőtlen fényviszonyok között is. Tekintse meg a fotókat és videókat a tökéletes tisztaság egy nagy Super AMOLED kijelző.


le
Zökkenőmentes többfeladatos

Zökkenőmentes többfeladatos

Kezelje köszönhetően a tablet Galaxy Tab S2 multitaszk, mint egy profi. Nézzen filmeket HD, miközben essek át egy magazin vagy egy digitális elektronikus publikációk vagy webes böngészést. Indítsa több alkalmazást osztott képernyős módban, vagy állítható pop-up.

le
ujjlenyomat

ujjlenyomat

Hogy jobb biztonság kényelmes és pontos működést ujjlenyomatok. Nyomja meg a Home gombot, hogy aktiválja a zár kioldása ujjlenyomat. Az ujjlenyomat-hitelesítési lehet használni, hogy korlátozza / engedély webböngésző, mód zárolt képernyőn, és hozzáférést biztosít a Samsung fiók.

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung S2 Galaxy Tab 9.7 LTE Fekete (SM-T815)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE Black (SM-T815). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE Black (SM-T815). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung S2 Galaxy Tab 9.7 LTE Schwarz (SM-T815). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung S2 Galaxy Tab 9.7 LTE Schwarz (SM-T815).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ