Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Samsung SE-506CB Fekete

Termékkatalógus
Samsung SE-506CB Fekete
4,7 50 értékelés
Külső DVD író USB, 6x BD-R, BD-RE 6x, 8x DVD ± R, DVD ± R DL 8x, DVD + RW 8x, DVD-RW 8x, DVD-RAM 5x
Kód:  GT420g3 Termékszám:  SE-506CB/RSBD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung SE-506CB Fekete

Külső Blu-Ray író Samsung SE-506CB a karcsú, elegáns fekete design. Její hladký a zaoblený kryt v lesklém provedení je velice odolný proti poškrábání. A készüléket úgy tervezték, könnyű hordozhatóság, és nagyon alkalmas utazáshoz.Ez a készülék, hogy a legalacsonyabb energetikai előírásoknak. Alacsony fogyasztás égőt lehet használni a sokkal hosszabb, mint bármely más külső meghajtó csatlakoztatva laptopok.

K připojení vypalovačky stačí pouze jeden USB konektor. Van néhány nagyon alacsony zajszint. Po připojení externí optické jednotky pomocí USB kabelu lze multimediální obsah na Blu-Ray discích přehrávat na televizoru nebo dokonce na tabletu. Akkor nem csak az adatok tárolására, de lehet lejátszani. További a filmnézéshez kész átalakítani videók, hogy a szolgáltatás nagyobb felbontású, ami megkönnyíti konvertálni régebbi filmek kisebb felbontással egy magasabb és jobb minőségű.

Műszaki adatok:

  • Meghajtó típusától: külső Blu-ray író
  • USB 2.0 (kompatibilis az USB 3.0)
  • Mechanika rögzítése: Horizontális
  • Gyorsítótár: 4 MB
  • Méretek: 148 x 17,6 x 145 mm
  • Súly: 288 g

Jellemzők és funkciók:

  • Támogatja a Blu-ray 3D
  • Blu-ray Advisor
  • Technológia transzfer a videót egy nagyobb felbontású
  • Technológiai Buffer Under Run Free
  • Sebesség ellenőrzési technológia SAT
  • Technológia Double O.P.C
  • firmware frissítés
  • Technology TAC (Tilt Actuator Compensation)

teljesítmény:

  • Az átlagos elérési ideje BD-ROM 350 ms
  • Átlagos elérési idő DVD-ROM 180 ms
  • Átlagos elérési idő 190 ms CD

Támogatott lemezformátumok:

BD-R egyrétegű BD-R LTH egyrétegű BD-R Dual Layer, BD-R háromrétegű BD-R Quad réteg BD-RE egyrétegű BD-RE kétrétegű BD-RE háromrétegű BD -ROM egyrétegű BD-ROM Dual Layer, DVD-R, DVD-RW, DVD + R, DVD + RW, DVD-ROM, DVD-video, DVD + R, DVD + R Dual Layer, DVD-R, DVD -R Dual Layer, DVD-RAM, CD-ROM, CD-R, CD-RW, CD-RAM, CD-DA, CD + E (G), CD-MIDI, CD-TEXT, CD-ROM XA, Mixed Mode CD, CD-I, CD-I Bridge (Photo-CD, video CD), többmenetes CD (Photo-CD, CD-EXTRA, Portfolio)

Paraméterek

Formátum
Blu-ray, DVD, CD Kész!

Optikai meghajtó

Formátum
Blu-ray, DVD, CD Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung SE-506CB Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SE-506CB černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung SE-506CB čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung SE-506CB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung SE-506CB schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ