A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Samsung SL-C3010ND

Termékkatalógus
Samsung SL-C3010ND
Lézernyomtató - színes, A4, akár 30 fekete-fehér oldal percenként, akár 30 színes oldal percenként, 9600x600 dpi, CPU 800, 400Mhz, 256MB, LCD kijelző, kétoldalas, USB 2.0, LAN
Kód:  PN074a1 Termékszám:  SS210C Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung SL-C3010ND

A Samsung C3010ND multifunkciós színes lézernyomtató kifejezetten multimédiás otthonok és kisebb irodák számára lett tervezve. ReCP technológiát használ a lehető legélesebb nyomtatás céljából, így még a legapróbb szöveg is olvasható lesz. Az alapját egy erőteljes dual 800 MHz-es processzor és egy 256 megabájtos beépített memória adja. A könnyű kezelhetőségről a kétsoros LCD kijelző és numerikus billentyűzet gondoskodik. Mindemellett, professzionális minőséget garantál korrekt áron.

Legfontosabb jellemzők

  • 9600 x 600 dpi felbontás (600 x 600 x 4 bit)
  • Nyomtatási sebesség: akár 30 A4-es oldal percenként
  • Az első oldal kinyomtatása (fekete-fehér) 9 másodperc alatt
  • Maximális terhelés: 60000 A4-es oldal havonta
  • Támogatja a különböző vastagságú és méretű papírokat
  • Dual processzor

Kétoldalas nyomtatás

A Samsung C3010ND egy kiváló, 9600x600 dpi felbontással és 30 A4-es oldal/perc nyomtatási sebességgel is büszkélkedhet. Az első fekete-fehér oldal nyomtatási ideje kevesebb, mint 9 másodperc, színes nyomtatás esetén 10 másodperc. Egy haszno új funkció az automatikus kétoldalas nyomtatás, ami jelentősen csökkenti a papírfelhasználást és ezzel a költségeidet. Nem fog zavarni a zaj sem: a maximális zajkibocsátás 52 dBA, készenléti üzemmódban pedig csak 37 dBA.

Nyomtass közvetlenül USB-ről

A nyomtatót a szinte minden számítógépben megtalálható USB 2.0-n keresztül csatlakoztathatod a hálózathoz. Nagy előnye, hogy közvetlenül nyomtathatsz egy hordozható USB eszközről, amit a készülék elején található csatlakozóba helyezhetsz be. Található benne egy 250 lapos papírtálca és egy 150 lapos kimeneti tálca, illetve egy 50 lapos többrendeltetésű adagoló. Sima papíron kívül tudja kezelni a vékony és vastag papírokat, kartonpapírt, nagyon vastag papírt, előnyomtatott papírt, címkéket és borítékokat is. Az eszköz támogatja a Microsoft Windows, Apple MacOS, illetve többféle Linux és Unix operációs rendszereket.

 

Műszaki adatok:

Nyomtatási technológia:
Lézer, színes

Nyomtatási sebesség:
Akár 30 A4-es oldal percenként

Első oldal nyomtatási ideje:
9 másodperc

Maximális használat:
60000 A4 oldal havonta

Processzor:
Dual processzoros (major: ARM11 533 MHz, szekunder: ARM9 150 MHz)

Memória:
256 MB

Portok/interfész:
USB 2.0
Vezeték nélküli IEEE 802.11 b/g/n
Ethernet 10/100/1000 Base TX

Támogatott formátumok:
A4, A5, A6, Letter, Legal, Executive, Folio, Oficio, ISO B5, JIS B5, boríték (Monarch, COM10, DL, C5, C6)

Támogatott papírfajták:
Sima papír, vékony papír, vastag papír, karton, nagyon vastag, lyukasztott, előnyomott, fejléces, újrahasznosított, archív, irodai papír, címke, boríték, pamut, színes, fényes papír

Ajánlott tömeg:
60-220 g/m2

Fogyasztás:
Nyomtatás: 500 W
Készenléti üzemmód: 40 W
Alvó üzemmód: 0,9 W

Kétoldalas nyomtatás:
Automatikus

Méretek:
420 × 452,5 × 311,3 mm

 
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Csatlakozás
USB, LAN Kész!
Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
9 oldal/perc Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
9 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
10 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
250 lap Kész!
Maximális havi kapacitás
60 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
150 lap Kész!

Méret

Magasság
311,3 mm Kész!
Mélység
452,2 mm Kész!
Szélesség
420 mm Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung SL-C3010ND Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SL-C3010ND. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung SL-C3010ND. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung SL-C3010ND. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung SL-C3010ND.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ