AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Samsung telefonok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Márkák
Samsung
(222)
Kijelző mérete
Rendszermemória (RAM)
16 GB ≥
(1)
12 GB
(41)
8 GB
(98)
6 GB
(37)
4 GB
(44)
Belső tárhely mérete
1 TB
(4)
512 GB
(25)
256 GB
(70)
128 GB
(106)
64 GB
(16)
Kártya konfiguráció
Hibrid
(64)
Dual SIM + memóriakártya
(34)
Dual SIM
(59)
Single SIM
(1)
Single + eSIM
(35)
Dual SIM + eSIM
(28)
Megjelenés éve
2024
(52)
2023
(111)
2022
(35)
2021
(20)
Tulajdonságok
Gyorstöltés
(219)
Vezeték nélküli töltés
(125)
Gyors vezeték nélküli töltés
(113)
Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén
(65)
Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn
(105)
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx
200 Mpx
-
Akkumulátor kapacitása
3700 mAh
5000 mAh
-
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(215)
WiFi
(221)
Bluetooth
(219)
GPS
(210)
A-GPS
(12)
UWB
(37)
Szűrés

A Samsung telefonok számos kivitelben kaphatóak. A vállalat portfóliójának legtetején a kompromisszumokat nélkülöző Galaxy S és a Galaxy Note telefonok állnak, amelyek kiegészítik a népszerű Galaxy A, Galaxy M modelleket és a kivételes Samsung Galaxy Z összecsukható telefonokat. Hogyan tájékozódjunk közöttük? Olvass tovább.

Tovább

Samsung telefonok - erősek, stílusosak és egyediek

Noha a Samsung telefonok széles skálán mozognak, minőségi mutatóik ugyanolyan magas szinten maradnak, az árcédulától függetlenül. Milyen tulajdonságokról van szó, avagy mire lehetnek büszkék a Samsung mobiltelefonjai?

  • A kifinomult One UI kezelőfelület exkluzív része az összes Samsung mobiltelefonnak.
  • A Samsung a letisztult formatervezésre és a példamutató kivitelezésre is specializálódott.
  • Számíthatunk a Qualcomm Snapdragon vagy a Samsung Exynos processzorok által nyújtott tökéletes teljesítményre.
  • A Samsung DeX funkció lehetővé teszi egyes Samsung telefonok billentyűzethez, egérhez és PC-monitorhoz történő csatlakoztatását.
  • A Samsung Galaxy telefonok általában nagy pontszámokat szereznek AMOLED kijelzőjükkel, amelyek élénk színeket és éles részleteket kínálnak.
Samsung telefon Galaxy S20

A Samsung Galaxy S sorozatban szereplő telefonok nem ismernek kompromisszumot a teljesítmény, az élvonalbeli technológia és a tökéletes fényképezőgépek terén.

A Samsung Galaxy S és a Galaxy Note telefonok mutatják az utat

A Samsung Galaxy S és a Galaxy Note telefonok a vállalat csúcsmodelljei, melyek a legigényesebb vásárlók számára készültek. Nemesített anyagokat, szuper sima kijelzőfelbontást és rendkívüli teljesítményt nyújtanak a legigényesebb alkalmazásokhoz, emellett kiváló fényképezőgépekkel rendelkeznek, amelyek megfelelnek a mai kompakt fényképezőgépek által nyújtott minőségnek.

i

A Samsung kiemelt zászlóshajói általában többféle kivitelben kaphatók. Az egyes változatok általában a méretükben különböznek, de a fotófelszerelés is eltér.

Samsung Galaxy S22 5G mobiltelefonok

Az új Samsung Galaxy S22 mobiltelefonok a legújabb 4 nm-es processzort kínálnak 5G támogatással, adaptív 120 Hz-es AMOLED kijelzőt, amely kiegészíti a víz- és porálló kialakítást. Számíthatsz Samsung Dex vezeték nélküli támogatásra és az akár 45 W-os gyorstöltésre is. A Samsung Galaxy S22 Ultra 5G támogatja a stylus-t is.

Samsung Galaxy S21 5G

A Samsung Galaxy S21 5G okostelefonok továbbfejlesztett 5G támogatású 5nm-es processzorral, 120Hz-es AMOLED kijelzővel és egy forradalmi kamerarendszerrel rendelkeznek, amelyet vízálló konstrukció, vezeték nélküli Samsung Dex vagy 25W-os gyorstöltés egészít ki. A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G esetén ceruza és 10x optikai zoom támogatása alapvető.

    Samsung Galaxy S20 mobiltelefonok

    A Samsung Galaxy S20 mobiltelefonok és a sorozat minden más modellje (beleértve az S20 FE legújabb verzióját is) 120 Hz-es frissítési frekvenciás kijelzővel, és nagyszerű kidolgozással, Android 11 operációs rendszerrel és a finomhangolt One UI 3.0 felülettel büszkélkedhet. Ezen kívül az S20 sorozat némelyik modelljei támogatják az 5G szabványt is.

    A Samsung előző generációs zászlóshajója az ár szempontjából vonzó alternatíva. Vess egy pillantást a Samsung Galaxy S10 telefonokra.

    Samsung Galaxy Note 20 – phabletek X faktorral

    A Samsung Galaxy Note 20 telefonok csúcsminőségű hardveres felszereltséggel rendelkeznek. Más modellekhez képest a Galaxy Note okostelefonok értékes előnnyel büszkélkedhetnek, melyet S Pen tollnak hívnak - ezt az elegáns kiegészítőt az Android környezet egyedülálló irányításához, rajzoláshoz vagy íráshoz használnak.

    S Pen a Samsung Galaxy Note 20 mobiltelefonhoz

    A telefon és a toll kombinációja egy teljesen új irányítási módot kínál, amelybe nemes egyszerűséggel beleszeretsz majd.

    i

    A 2019-es év Samsung Galaxy Note 10 sorozat okostelefonjai érdekes lehetőségek lehetnek a számodra, ha S Pen-nel ellátott, erőteljesebb készüléket keresel elérhetőbb áron.

    Samsung Galaxy A mobiltelefonok

    A Samsung Galaxy A sorozat mobiltelefonjai nagyszerű teljesítményt, nagy akkumulátorkapacitást, letisztult dizájnt, vékony peremeket és számos modern funkciót kínálnak, melyeket a felső kategóriás Galaxy telefonokból ismerhetünk. Többek között beépített ujjlenyomat-olvasókat, AMOLED kijelzőket, NFC, LTE rendszereket vagy több objektíves kamerarendszert.

    Samsung Galaxy A52 telefon

    Samsung Galaxy A42 telefon

    Samsung Galaxy A22 telefon

    Samsung Galaxy A72 telefon

    Samsung Galaxy M telefonok –az Y generáció igényeihez szabva

    A Samsung Galaxy M sorozat telefonjai (Millennial) mindenekelőtt az átlagon felüli akkumulátor kapacitás és a magas minőségű fényképezőgépek után vágyódókat célozza meg. A megfelelő teljesítménynek és a kedvező árnak köszönhetően ezek a Samsung telefonok nagyon népszerűvé váltak a felhasználók körében az egész világon, közvetlenül a 2019-es bemutatásuk után.

    A Samsung Galaxy Z telefonok átlépik a megszokott határokat

    A Samsung Galaxy Z telefonok jelentős előrelépést tesznek a mobiltelefonok között a technológia által nyújtott lehetőségekkel. Brutális teljesítményre, két kijelzőre, akár hat kamerára és különösen egyedi összecsukható szerkezetre számíthatunk.

    Samsung telefon Z Flip3

    Samsung Galaxy Z Flip3  mobiltelefon

    Samsung Galaxy Z Fold3 mobiltelefon

    Samsung Galaxy Z Fold3 mobil

    Mennyi tárhelyet kínálnak a Samsung Galaxy mobiltelefonok?

    A Samsung Galaxy mobiltelefonok összesen ötféle tárolókapacitással kaphatók. Melyiket válasszuk?

    • Ritkán találni Samsung Galaxy 32 GB-os készüléket. Manapság még a kisebb igényű felhasználók számára is épphogy elegendő.
    • A Samsung Galaxy 64 GB-os modellek elegendőek a hétköznapi felhasználók számára. De több fényképhez és alkalmazáshoz többre lesz szüksége.
    • Samsung Galaxy 128 GB-os készülékek a leggyakoribbak a kínálatban. A lelkes fotósok és az igényes játékosok számára is elegendő lehet.
    • A Samsung Galaxy 256 GB-os modellek alkalmasak az igényesebb okostelefon felhasználók számára, különösen a felső középosztályban.
    • A Samsung Galaxy 512 GB-os modellek a legigényesebbek telefonjai. Azonban csak az Ultra és a Fold készül ebben a változatban.

    Hogyan tudhatod biztonságban az új Samsung telefonod? Vess egy pillantást a Samsung mobiltelefon kiegészítők kategóriánkra, ahol tokokat, hátlapokat, védőfóliákra, valamint töltőket, memóriakártyákat vagy akkumulátorokat találsz.

    Vásár – ideális hely az olcsó Samsung telefonok megszerzéséhez

    Hogyan lehet olcsón megvásárolni a Samsung mobiltelefonokat? Előnyös árakat kínálunk a tökéletes állapotú és garanciával rendelkező eszközökre a Vásárban. Válassz a használt Samsung telefonok közül.

    Hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Meríts ihletet más felhasználók választásai alapján

    Még mindig gondolkodsz, hogy a zászlóshajó Galaxy S-re, a megfizethetőbb Galaxy A sorozatra vagy az egyedülálló Galaxy Z-re fogadj? A Samsung telefonok felhasználói értékelései nagyszerű mutatói lehetnek a minőségnek és hatékony segítséget nyújthatnak a választásban.

    i

    Samsung mobiltelefonok 2022-ben

    Sikeres év volt 2022 a Samsung mobiltelefonok számára? A legjobb mobiltelefonok 2022-ben összehasonlításában elolvashatod, hogyan teljesítenek az idei modellek. 

    A leírás elrejtése
    Hasznosnak találtad ezt az információt?
    Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
    Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
    Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

    Legtöbbet eladott

    1.
    Samsung Galaxy A34 5G 6GB/128GB grafit Szállításra kész > 5 db
    Mobiltelefon - 6,6" AMOLED 2340x1080, 120Hz, MediaTek Dimensity 1080 8-magos processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, hátsó kamera 48 Mpx (f/1.8) + 8 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
    125 250 Ft

    2.
    Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB grafit Szállításra kész > 5 db
    Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
    152 620 Ft

    3.
    Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Graphite Szállításra kész 1 db
    Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
    281 190 Ft

    Még több
    222 termék
    Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
    4,7 308×
    Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB grafit
    Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
    152 620 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HUSAMO0250b3
    Arany középút Kiváló ár/érték arány
    Samsung Galaxy S24 8GB/ 256GB Ónixfekete - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,9 96×
    Samsung Galaxy S24 8GB/ 256GB Ónixfekete
    Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    374 190 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0259c2
    Arany középút Kiváló ár/érték arány
    Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Márványszürke - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,9 96×
    Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Márványszürke
    Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    377 690 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0259c1
    Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánszürke - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,9 165×
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánszürke
    Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    556 990 Ft
    Szállításra kész 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0261b2
    4,8 19×
    Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Graphite
    Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
    265 390 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0253b3
    4,8 78×
    Samsung Galaxy A55 5G 8GB / 128GB Király tengerészkék
    Mobiltelefon - 6,6"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Samsung Exynos 1480 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 5Mpx makró, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP67 vízálló, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    194 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0263b3
    4,8 162×
    Samsung Galaxy A34 5G 6GB/128GB grafit
    Mobiltelefon - 6,6" AMOLED 2340x1080, 120Hz, MediaTek Dimensity 1080 8-magos processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, hátsó kamera 48 Mpx (f/1.8) + 8 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
    125 250 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HUSAMO0249b3
    4,7 308×
    Samsung Galaxy A54 5G 8GB/256GB grafit
    Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 256 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
    182 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HUSAMO0250c3
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titánszürke - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,9 165×
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titánszürke
    Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 1000 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    702 590 Ft
    Szállításra kész 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0261d2
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánszürke - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,9 165×
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánszürke
    Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    609 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0261c2
    4,7 308×
    Samsung Galaxy A54 5G 8 GB/128 GB fehér
    Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
    152 620 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HUSAMO0250b4
    4,7 17×
    Samsung Galaxy A25 5G 6GB/128GB Black
    Mobiltelefon - 6,5"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Samsung Exynos 1280 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
    96 790 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0256b2
    4,8 78×
    Samsung Galaxy A55 5G 8GB / 256GB Király jegeskék
    Mobiltelefon - 6,6"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid, Samsung Exynos 1480 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 5Mpx makró, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP67 vízálló, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    214 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0263c1
    4,7 17×
    Samsung Galaxy A25 5G 6GB/128GB Blue
    Mobiltelefon - 6,5"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Samsung Exynos 1280 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
    96 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0256b1
    4,5 13×
    Samsung Galaxy A05s 4GB / 64GB black
    Mobiltelefon - 6,7"-es PLS kijelző 2400 × 1080 felbontással (90Hz), 4 GB RAM, 64 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 680 4G processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
    58 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0255b1
    4,6 225×
    Samsung Galaxy A14 4GB/64GB ezüst
    Mobiltelefon - 6,6" PLS 2408×1080, Mediatek Helio G80 8-magos processzor, RAM 4 GB, 64 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 5 Mpx (f/2.2) + 2 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, kettős SIM + memóriakártya, feloldva, 15W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
    62 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HUSAMO0247b3
    4,8 78×
    Samsung Galaxy A55 5G 8GB / 256GB Király tengerészkék
    Mobiltelefon - 6,6"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid, Samsung Exynos 1480 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 5Mpx makró, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP67 vízálló, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    214 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0263c3
    4,9 14×
    Samsung Galaxy A15 5G 4GB/128GB Blue
    Mobiltelefon - 6,5"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (90Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek MT6835 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 5Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
    79 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0258b1
    4,9 14×
    Samsung Galaxy A15 5G 4GB/128GB Black
    Mobiltelefon - 6,5"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (90Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek MT6835 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 5Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
    79 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0258b2
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánfekete - Mobiltelefon
    Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,9 165×
    Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánfekete
    Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    562 890 Ft
    Szállításra kész 3 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0261b1
    4,8 78×
    Samsung Galaxy A55 5G 8GB / 128GB Király lila
    Mobiltelefon - 6,6"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Samsung Exynos 1480 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 5Mpx makró, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP67 vízálló, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
    194 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0263b2
    4,8 162×
    Samsung Galaxy A34 5G 8GB/256GB grafit
    Mobiltelefon - 6,6" AMOLED 2340x1080, 120Hz, MediaTek Dimensity 1080 8-magos processzor, RAM 8 GB, 256 GB belső memória, hátlapi kamera 48 Mpx (f/1.8) + 8 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es előlapi kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, nam blokkoló, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
    144 090 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HUSAMO0249c3
    4,7 17×
    Samsung Galaxy A15 LTE 4GB/128GB Black
    Mobiltelefon - 6,5"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (90Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio G99 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 5Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
    72 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0257b2
    4,7 17×
    Samsung Galaxy A25 5G 8GB/256GB Black
    Mobiltelefon - 6,5"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid, Samsung Exynos 1280 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
    120 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: HSAMO0256c2

    Samsung telefonok

    mobiltelefonok5 nagyszerű ár-érték arányú telefon Közelebbről is megnéztük az öt legjobb ár/teljesítmény arányú mobiltelefont. Válogatásunk az árra, a gyártóra és a funkciókra fókuszál. Az azonban biztos, hogy mind az öt olyan fergeteges mobil, amelyek bizonyos szempontból még a zászlóshajókkal is vetekednek. Csupán az...
    A Nothing betört a középkategóriába az új Nothing Phone (2a) készülékkel. Első pillantásra azonban nem látszik rajta semmi lemaradás. Miben különbözik a jobban felszerelt modelltől? És vajon megállja-e a helyét a félelmetes konkurenciával szemben? Kipróbáltuk a...
    Nem találod az új iPhone-okon a csendes üzemmód oldalsó kapcsolóját? Az Apple úgy döntött, hogy egy Akciógombbal helyettesíti azt. Milyen újdonságokat hoz magával, hogyan aknázhatod ki a benne rejlő lehetőségeket és miről ismerheted fel az aktuális állapotát?
    MotorolaPiacra lépnek a Motorola Edge 50 Pro, Fusion és Ultra telefonok. Főszerepben a dizájn és a felszereltség Megérkeztek az új Motorola Edge 50 sorozatú telefonok: a csúcskategóriás zászlóshajó, az Edge 50 Ultra, a tisztességes középkategóriás Edge 50 Fusion és az arany középutas Motorola Edge 50 Pro. A telefonok ismerős, de érezhetően újratervezett dizájnnal és csúcsminőségű...
    Egy újabb mobiltelefon, amely bebizonyítja, nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlnod az elegáns külsőért és a rengeteg funkcióért. Megérkezett a Vivo V40 SE 5G, amely számos érdekes funkciót hoz magával. Vajon meg tud győzni a kivitelezésével? Hogyan áll az árát tekintve,...
    Ha a Samsung Galaxy A25 5G már túlságosan alapszintű számodra, de nem feltétlenül a legjobbra van szükséged, akkor a vadonatúj Galaxy A35 5G a tökéletes választás. Neked kell eldönteni, hogy jobban megéri-e, mint a tavalyi Galaxy A34 vagy a valamivel drágább Galaxy A55...
    További cikkek Összes cikk

    Samsung telefonok

    A Samsung telefonok kategóriában összesen 222 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
    Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó samsung telefonok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább samsung telefonok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb samsung telefonok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: samsung telefonok vélemények
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ