Rapture AP+ plus nový vizuál

Samsung SSD T5 500GB kék

Termékkatalógus
Samsung SSD T5 500GB kék
4,7 11 értékelés
Külső merevlemez - USB 3.1 Gen 2, akár 540 MB/s átviteli sebesség + USB-C to USB-C és USB-A to USB-C kábel a csomagban
Kód:  SAS016g8 Termékszám:  MU-PA500B/WW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung SSD T5 500GB kék

Alkalmazásaid megőrzéséhez egy pendrive is elegendő. De egy külső meghajtóra az egész filmgyűjteményed ráfér - pedig csak kicsit nagyobb. A(z) Samsung SSD T5 500GB kék fajtája: SSD. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - vagyis, mozgó alkatrészek nélküli merevlemez. Jelentősen gyorsabb és ellenállóbb, mint a hagyományos meghajtók.

Milyen nagy merevlemezre van igazán szükséged?

Az SSD típusú merevlemezek többe kerülnek, mint a hagyományos meghajtók. A Windows-hoz és irodai alkalmazásokhoz elegendő a 64 GB, de ha szeretnél egy kis tartalékot, akkor szerezz be inkább 128 GB-ot. Ha viszont szeretnél az SSD winchesteren helyigényes programokat tárolni, akkor a 256 GB se kell, hogy elég legyen.

Nem fog meglepni, hogy a winchster olvasási sebessége 540 MB/s. Az adattovábbítás sebessége a port digitális áteresztőképességétől is függ, példaként az USB 2.0 lassabb, mint az USB 3.0. Ez a külső merevlemez USB 3,1 (3,1 gen2) és USB-C konnektorral rendelkezik.

A(z) Samsung SSD T5 500GB kék külső HDD legfontosabb tulajdonságai

  • Merevlemez típusa: SSD
  • Formátuma: 2,5"
  • Olvasási sebessége: 540 MB/s
  • Külső csatlakozók: USB 3,1 (3,1 gen2) és USB-C

Paraméterek

Méret

Szélesség
74 mm (7,4 cm) Kész!
Magasság
57,3 mm (5,73 cm) Kész!
Mélység
10,5 mm (1,05 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
51 g (0,05 kg) Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung SSD T5 500GB kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SSD T5 500GB modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung SSD T5 500 GB modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung SSD T5 500GB blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung SSD T5 500GB blau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ