Shop roku 30 dnů na vrácení

Samsung Level U Pro AMC EO-BG935C fehér

Termékkatalógus
Samsung Level U Pro AMC EO-BG935C fehér
3,0 1 értékelés
Headset Bluetooth 4.1 multipont aktív csillapítás környezeti zaj, 2 mikrofon, az akkumulátor élettartama akár 9 óra folyamatos beszélgetési idő, 9 órányi zenelejátszás és akár 300 óra készenléti állapotban, beépített Li-ion
Kód:  SAAA0108b Termékszám:  EO-BG935CWEGWW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Level U Pro AMC EO-BG935C fehér

Minőségi vízálló Bluetooth kihangosító Samsung fehér. A test anyaga kiváló minőségű polikarbonát és fejhallgató bevonva uretán. Pohodlný zákrčník vám pomůže odlehčit uši při dlouhém poslechu a je vhodnou alternativou náhlavních sluchátek.A hangminőség gondoskodik a speciális funkciók aktív zajszűrő "ANC", amely érzékeli a mikrofon hangok és fejhallgató, hogy küldjék el fordított formában, és így a "zavart". A feltöltéssel 9h hívás vagy zenehallgatás, és mintegy 300 óra készenléti időt biztosít.

legfontosabb jellemzői

  • Egy pár hangszóró minőségi bemeneti
  • megszüntetése környezeti zaj (20 dB)
  • Bluetooth 4.1
  • kodek UHT-BQ
  • Hosszú akkumulátor-élettartam

Prémium hangzás

Mindkét fél fejhallgató tartalmaznak kétirányú hangszórók kivételes, kristálytiszta hang. Dinamikus kombinációja 13 mm és 13 mm piezo (magas hangmagasság) hangszóró biztosítja a tiszta és kiegyensúlyozott hangzás egész tartományban, azaz az alacsony, közepes és magas hangok.

Hívások és a zene vezérlő

Egyedi fejhallgató rendelkeznek egy mágnes, amelyet közösen kapcsolódnak egymáshoz. Megszűnésekor automatikusan fogadja a hívást, vagy szüneteltetheti a zene elindul. Rejoining a hanghívás leteszi / elutasításához vagy felfüggeszteni lejátszása. Ez a praktikus funkció, értékelni fogja az utazás.

Paraméterek

Tömeg
45 g Kész!
Szín
Fehér Kész!

Méret & súly

Tömeg
45 g Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Level U Pro AMC EO-BG935C fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Level U pro AMC EO-BG935C bílé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Level U pre AMC EO-BG935C biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Level U Pro AMC EO-BG935C weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Level U Pro AMC EO-BG935C weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ