Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Samsung Tray EP-PA710T

Termékkatalógus
Samsung Tray EP-PA710T
5 3 értékelés
Töltő alátét - vezeték nélküli töltő, két eszközhöz (mobiltelefon, Bottle hangszóró), micro USB kimenet, Micro USB-C bemenet, kimenet max. 5W
Kód:  SAAW0104a Termékszám:  EP-PA710TBEGWW Gyártó honlapja:

Samsung Tray EP-PA710T

A lekerekített, 18 mm magas magasságú vezeték nélküli töltő harmonikusan illeszkedik a modern belső térbe. Nem kell többé kábelkötegek múzeumában élnie. Csak kapcsolja össze az elektronikát a WPS-vel (Qi) és azonnal kezdje el a töltést. Nincs többé kábelkötegelőkre és csatlakozókra szükség.

Legfontosabb jellemzői

  • Esztétikusan kialakított vezeték nélküli töltő
  • Vezeték nélküli töltés legfeljebb két eszközön egyszerre (legfeljebb 5 W)
  • Kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel WPC (Qi)
  • Egy készülék feltölthető extra kábel (max. 2,5 W)
  • LED töltésjelző
  • Mellékelt USB tápegység kábel (1,5 m)

Teljes töltőállomás

Gyorsan képes feltölteni az akkumulátorát akár 2 vezeték nélküli eszköznek is. Szabványos USB-kimenetet kínál különféle mobil tartozékok, például vezeték nélküli fejhallgatók, kamerák, navigáció stb. töltéséhez. Az eszközök töltés egy jól kialakított töltőállomásból történik.

 

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Tray EP-PA710T
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Tray Wireless Charging EP-PA710T. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Tray EP-PA710T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Tray EP-PA710T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Tray EP-PA710T.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ