A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Samsung The Freestyle SP-LSP3B

Termékkatalógus
Samsung The Freestyle SP-LSP3B
3,9 15 értékelés
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 230 ANSI lm, 300:1 kontraszt, HDMI 2,0, USB-C, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók, Tizen, Apple Airplay 2, Apple TV, Netflix, HBO GO, YouTube
280 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WS112 Termékszám:  SP-LSP3BLAXXH Gyártó honlapja:
Samsung The Freestyle SP-LSP3B 280 990 Ft Felbontott raktáron

Samsung The Freestyle SP-LSP3B

Samsung The Freestyle SP-LSP3B egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.


Forradalom a szórakoztatás területén

180°-os vetítési beállítás

A moziestnek nem csak a nappaliban kell zajlania. Az innovatív The Freestyle berendezés segítségével gyakorlatilag bárhol megtörténhet. Lehetőséged nyílik a kedvenc filmjeid kivetítésére a kertben egy nyári estén, egy családi partin vagy akár a szobád mennyezetére. A lehetőségek szinte végtelenek.

A Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LED projektor, mint utazótárs

A Freestyle legnagyobb előnye a kis méret, a praktikus hordozhatóság és az alacsony súly. Zökkenőmentesen elfér egy bőröndben, hátizsákban vagy autóban, és az utazásaid során a The Freestyle projektor elválaszthatatlan barátod lesz.

Automatikus korrekció

Eltorzult és elmosódott kép? Ne aggódj. A praktikus Auto Keystone funkcióval a torzított kép automatikusan klasszikus téglalap alakúra optimalizálódik. Az Auto Focus ezután másodperceken belül teljesen fókuszálja a vetített tartalmat, ezáltal soha nem látott moziélményt képes nyújtani.


Képes megbirkózni az egyenetlen felületekkel

A megbízható Auto Leveling technológia biztosítja a hibátlan vetítést. A fejlett automatikus szintezőrendszer úgy állítja be a képet, hogy az stabil pozíciót érjen el, függetlenül attól, hogy a The Freestyle sík felületre van-e helyezve, legyen szó akár egy puha ágyról, frissen vágott pázsitról vagy sok egyéb másról.


Egyedülálló kép a Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LED projektorral

A hollywoodi kasszasikerek, a házi videók és a sportesemények látványos képet érdemelnek! A 30 és 100 hüvelyk közötti lélegzetelállító képátlóval nem fogsz lemaradni semmiről. Hagyd, hogy még jobban magával ragadjon.

Használd ki a szórakozást a maximumon

Nincs többé szükség a falak fehérre festésére, a Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LED intelligens eszköze fejlett optimalizálással bármilyen színű felülethez képes alkalmazkodni.


Prémium 360°-os hangzás

Tudtad, hogy nem lesz szükséged egyéb hangszóróra? Használd ki az 5 W-os beépített 360°-os hangszóró tiszta, éles hangzását, amely minden irányba életre kelti kedvenc filmjeidet, tévéműsoraidat és zenéidet.


Méltó előadás a filmvászonra

A dinamikus színek, a magas kontraszt és a kristálytiszta kép verhetetlen kombinációja a nagyszerű audiovizuális élményhez. Az olyan szabványokkal való kompatibilitás, mint az 1080p Full HD, a PurColor és a HDR teljesen új szintre emeli a moziélményt.

A Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LED, a saját szórakoztató központoddá válik

Minden egy helyen - gyorsabban elérheted az összes kedvencedet, és akár streamelheted a tartalmaidat a Smart TV alkalmazáson keresztül.

Alakítsd vetítőeszközzé az okostelefonodat

Szabadulj meg az összegabalyodott kábelektől, és jelenítsd meg a tartalmat egyetlen helyről. A The Freestyle egyszerűen vezeték nélküli kivetítéssel vezérelhető közvetlenül az okostelefonon keresztül. Az Android és iOS mobilkészülékek felhasználói a SmartThings alkalmazást használhatják, és az Apple család eszközei kihasználhatják az AirPlay 2 előnyeit.

Praktikus kapcsolat a TV-vel

Nézz TV-t attól függetlenül, hogy a tévéképernyő be van-e kapcsolva vagy sem. Szinkronizálhatod a The Freestyle-t a Samsung TV-hez, és kihasználhatod a vezeték nélküli streaminget az okoseszközödön keresztül.

A megfelelő légkör megteremtése

Varázslatos hangulatot teremthetsz otthonodba az Ambient üzemmóddal. Egy borozós estét, vacsorapartit vagy nem tervezett ünneplést különleges eseménnyé varázsolhatsz. A Samsung The Freestyle SP-LSP3B DLP LED mindent kínál a finom megvilágítástól kezdve a saját fotók és képek bemutatásán át a vizuális effektek zenével való megjelenítéséig. Neked csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod azt, amit éppen szeretnél.


Paraméterek

Összehasonlít
Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Kontraszt
300:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
0,8 m Kész!
Maximális vetítési távolság
2,65 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Kontraszt
300:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,8 m Kész!
Maximális vetítési távolság
2,65 m Kész!
Minimális képátló
254 cm (100 ") Kész!
Maximális képátló
254 cm (100 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
LED Kész!
Fényerő
230 ANSI lm (184 ISO lm) Kész!
Élettartam
20 000 óra (833,33 nap) Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
HDMI 2.0, USB-C Kész!
További bemenetek
WiFi, Bluetooth Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB-C Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkció
Multimedia lejátszó, USB töltés, Apple Airplay Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító, HDR, Netflix, YouTube, Tizen, VOYO, Apple TV, HBO GO Kész!

Méretek

Szélesség
10,42 cm Kész!
Magasság
17,28 cm Kész!
Mélység
9,52 cm Kész!
Tömeg
0,8 kg Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung The Freestyle SP-LSP3B
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ