Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Samsung The Premiere SP-LSP7T

Termékkatalógus
Samsung The Premiere SP-LSP7T
5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Projektor - DLP lézer, 4K, natív felbontás 3840 × 2160, 2200 ANSI lm, 1000:1 kontraszt, HDMI 1,4, Bluetooth, LAN, WiFi, HDR, hangszórók
Variánsok
SP-LSP7T 1 144 290 Ft
SP-LSP9T 1 798 290 Ft
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WS114a Termékszám:  SP-LSP7TFAXXH Gyártó honlapja:
Samsung The Premiere SP-LSP7T 1 144 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

1 146 070 Ft
Szett megvásárlása

Samsung The Premiere SP-LSP7T

The Premiere - saját mozid

A Samsung The Premiere SP-LSP7T a legmodernebb lézertechnológiát használja

A Samsung The Premiere SP-LSP7T lézer projektor mozivá változtatja a kiválasztott szobát. Akár 120“ átló méretben tárulnak eléd a gyönyörűen élénk, ugyanakkor pontos és valósághű színek. A Samsung The Premiere SP-LSP7T akár HDR10+ tartalmat is képes lejátszani.

Hatalmas, elképesztően kifinomult kép

Változtasd otthonod mozivá, és merülj el az akár 120“ -os szélesvásznú képeken, amelyeket a Samsung The Premiere SP-LSP7T szuperfinom 4K felbontásban vetít. Élvezni fogod nemcsak a hatalmas területet, hanem a magasfokú részletességet is.

A Samsung The Premiere SP-LSP7T lenyűgöző fényerőt biztosít, amely még a nappali fényt is képes kezelni

A Samsung The Premiere SP-LSP7T akár 2200 lumen fényerősséget is kínál, amely biztosan rabul ejt. A projektor ennek köszönhetően napközben is tökéletesen éles és tiszta képet nyújt anélkül, hogy speciális sötétítő függönyöket kellene használnod.

Próbáld ki otthonodba a Samsung The Premiere SP-LSP7T projektorát

Projektor vásárlása nagy dolog, és mindenképpen jó ötlet alaposan szemügyre venni egy ilyen eszközt. A Samsung éppen ezért egy különleges weboldalt indított, amelyen kipróbálhatod a projektort és megtapasztalhatod az akár 130“ átlót is otthonodban, a nappaliban. Csak olvasd be a mellékelt QR-kódot. 

Pontosan ahogy a rendező szeretné hogy lásd

Pontosan úgy fogod látni a filmet, ahogyan azt az alkotók szánták. Csak használd a speciális FILMMAKER MODE-ot, amely először érhető el a Samsung The Premiere SP-LSP7T projektoron.

A Samsung The Premiere SP-LSP7T erőteljes és elképesztően jó minőségű hangzásával biztosan lenyűgöz

A remek hangzás a nagyszerű kép részét képezi. A Samsung The Premiere SP-LSP7T éppen ezért beépített 2,2 csatornás hangot kínál 30 W teljesítménnyel. A filmek tökéletesen magukkal ragadnak majd.

A Samsung The Premiere SP-LSP7T praktikusan illeszkedik a kiválasztott térbe

A Samsung The Premiere SP-LSP7T nem fogja zavarni a szoba belső terét - éppen ellenkezőleg, ízlésesen kiegészíti azt. Rendkívül rövid távolságra vetít, így akkor is óriási átlót élvezhetsz, ha nem szeretnéd például a mennyezethez vagy a szoba másik végéhez felszerelni. Ezenkívül a Samsung The Premiere SP-LSP7T valóban gyönyörű - minimalista kialakítása elképesztően kiváló minőségű kivitelezésselízléses kiegészítővé teszi a készüléket. A hab a tortán az okos biztonsági kiegészítők; például az érzékelők, amelyek csökkentik a fényerőt, amikor a gyerekek a Samsung The Premiere SP-LSP7T projektorhoz közelednek, hogy megvédjék látásukat.

A Samsung The Premiere SP-LSP7T telis-tele van okos funkciókkal

A „Smart” funkciók és szolgáltatások, a tiszta környezet és az intuitív működés, amelyet a Samsung tévéinél már megismerhettél, mind jelen vannak a Samsung Premiere SP-LSP7T projektoron is. Használhatod például az O2TV, a T-Mobile TV Go-t, az HBO Go-t, a Voyo-t, a YouTube-ot vagy a Netflix alkalmazásokat is. Ezenkívül a Samsung The Premiere SP-LSP7T projektor azonnal elindul, ellentétben a hagyományoslámpás modellekkel.


Paraméterek

Összehasonlít
Natív felbontás
3840 × 2160 px Kész!
Maximális felbontás
3840 × 2160 px Kész!
Kontraszt
1 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
0,11 m Kész!
Maximális vetítési távolság
0,24 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
3840 × 2160 px Kész!
Maximális felbontás
3840 × 2160 px Kész!
Kontraszt
1 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,11 m Kész!
Maximális vetítési távolság
0,24 m Kész!
Minimális képátló
228,6 cm (90 ") Kész!
Maximális képátló
254 cm (100 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
Lézer Kész!
Fényerő
2 200 ANSI lm (1 760 ISO lm) Kész!
Élettartam
20 000 óra (833,33 nap) Kész!
Lámpa teljesítménye
320 W Kész!
Zajszint
32 dB Kész!
Maximális fogyasztás
320 W Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
HDMI
3 db Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), USB 2.0, WiFi, Bluetooth Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, WiFi, LAN, Bluetooth Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
Multimedia lejátszó Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító, TV tuner, Bluetooth, HDR, Disney+ Kész!

Méretek

Szélesség
53,2 cm Kész!
Magasság
13,3 cm Kész!
Mélység
34,2 cm Kész!
Tömeg
9,1 kg Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


További változatok Samsung The Premiere SP-LSP7T termékhez:

Samsung The Premiere SP-LSP9T

Projektor - DLP lézer, 4K, natív felbontás 3840 × 2160, 2800 ANSI lm, 1500:1 kontraszt, HDMI 1.4, HDMI 2.0, Bluetooth, LAN, WiFi, HDR, hangszórók
Kosárba
1 798 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung The Premiere SP-LSP7T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung The Premiere SP-LSP7T. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung The Premiere SP-LSP7T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung The Premiere SP-LSP7T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung The Premiere SP-LSP7T.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ