Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Samsung vákuumállomás VCA-SAE903, 99,999% többrétegű szűrés, Air Pulse technológia

Termékkatalógus
Samsung vákuumállomás VCA-SAE903, 99,999% többrétegű szűrés, Air Pulse technológia
5 1 értékelés
Porszívó tartozék - Samsung, 99,999%-os többrétegű szűrés, az allergiások számára, Air Pulse technológia, Intuitív LED-es figyelmeztetések, Csak tiszta levegőt bocsát ki, Porelnyomó rendszer
Kód:  SAMPV202 Termékszám:  VCA-SAE903/GE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung vákuumállomás VCA-SAE903, 99,999% többrétegű szűrés, Air Pulse technológia Megszűnt

Samsung vákuumállomás VCA-SAE903, 99,999% többrétegű szűrés, Air Pulse technológia

A VCA-SAE903-mal sokkal könnyebb a munka. Segítségével kényelmes a takarítás és a portartályt is automatikusan kiüríti. A Samsung vákuumállomással pormentesen szabadulhatsz meg a szennyeződésektől a légmentes kialakításnak köszönhetően. Az állomás szűrőrendszere a port és az allergének 99,999%-át tartja vissza. Otthonod tökéletesen tiszta lesz. A Samsung vákuumállomás Air Pulze technológiával van felszerelve, amely pulzáló légmozgással fújja a port egy kijelölt tartályba. Értékelni fogod a kényelmes és higiénikus porzsákcserét. A csere idejét LED világítás jelzi a zsák töltöttségi szintjének megfelelően. A Samsung vákuumállomás mellett a csomag tartalmaz egy portartályt és két porzsákot is. 

Samsung VCA-SAE903 vákuumállomás legfontosabb jellemzők - fekete

  • A VCA-SAE903 vákuumállomás kényelmes takarítást és a portartály automatikus ürítését biztosítja
  • A légmentes kialakítás nem engedi, hogy a por kijusson a környezetbe
  • A Samsung állomás szűrőrendszere felfogja a por és az allergének 99,999%-át
  • Az Air Pulze technológia megbízhatóan üríti a portartályt
  • A porzózsák csere mostantól kényelmes és higiénikus lesz
  • A LED indikátor jelzi a csere időpontját
  • A csomag tartalmaz egy vákuumállomást, egy portartályt és két zsákot

A Samsung vákuumállomás karbantartása rendkívül egyszerű

A VCA-SAE903 készülékkel kényelmesen kiürítheted a portartály. Egyszerűen vedd le a porszívóról, és helyezd az ürítőállomás tetejére. A készülék minden másról gondoskodik. A Samsung készülék higiénikusabbá teszi a munkát. A tartály légmentes kialakítású, így a por nem jut vissza a levegőbe. A Samsung ürítőállomás használata 400-szor higiénikusabb, mint a hagyományos porzsákoké. A LED-kijelző mindig tudatja, hogy mikor van itt az ideje a zsák cseréjének. A zsák térfogata 2 liter, így normál porszívózás mellett 2-3 hónapig elegendő.

VCA-SAE903 vákuumállomás többrétegű szűrőrendszerrel

A Samsung vákuumállomást többrétegű szűrőrendszerrel szerelték fel, amely 99,999%-os hatékonyságot ér el. Szinte minden porszemcsét és allergént felfog. A motor előtti szűrő és a porzsák egyaránt magába zárja a nagyobb és a finomabb porszemeket. A szagtalanító szűrőnek köszönhetően a levegő csodálatosan illatos lesz. A Samsung állomás zajelnyelő szűrővel, és nem utolsósorban a finom por felfogására szolgáló szűrővel is fel van szerelve. Az Air Pulse technológia segítségével a por hatékonyan távozik. A szívómotor bemeneti nyílása többször kinyílik és bezáródik, így a légmozgás szívdobbanás-szerűen pulzál. A pulzáló légmozgás eltávolítja a port, a tartály tiszta lesz, és azonnal készen áll az következő használatra. 

Méretek: 
185 × 600 × 180 mm

Tömeg:
5,9 kg


Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung vákuumállomás VCA-SAE903, 99,999% többrétegű szűrés, Air Pulse technológia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung vysýpací stanice VCA-SAE903, 99,999% Více-vrstvá filtrace, technologie Air Pulse. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung vysýpacia stanica VCA-SAE903, 99,999 % – viacvrstvová filtrácia, technológia Air Pulse.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ