30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung VC07K41F0VR/GE

Termékkatalógus
Samsung VC07K41F0VR/GE
4,5 2 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - teljesítmény 750W, 1,3 l-es tartály, Cyclone-Force szűrési technológia Anti-Tangle™ turbinával. Biztosítja a könnyű tisztítást és ürítést anélkül, hogy egy hajszál is maradna a tartályban, hitelesített porszívó allergiásoknak, BAF, SLG tanúsítvány, mosható szűrő mikroszűrővel, HEPA szűrő, teleszkópos cső fogantyúval, prémium fúvóka kapcsolóval kemény felületekre és szőnyegekre, parketta fúvóka, bútor védelem, kerekek védőréteggel, 2 az 1-ben résszívó/kefe szívófej, hatósugara 10 m, 360°-ban forgatható tömlő, elektronikus jelző teljesítését
Kód:  SAMVB005 Termékszám:  VC07K41F0VR/GE Gyártó honlapja:

Samsung VC07K41F0VR/GE

A Samsung világmárka már 1969 óta minden nap meggyőzi az ügyfeleit a termékek magas színvonalú és tökéletes működéséről. A márka széles körben elismert a világpiacon, mint a világ vezető márkáinak egyik legfontosabb résztvevője a az elektrotechnika és a technológiai iparágban, így a márkanév a legjobb garancia az Ön teljes megelégedettségére! A Samsung VC07K41FOVR/GE piros színű porzsák nélküli porszívó egy praktikus és hatékony segítőtárs minden otthonban, amit az allergiás betegségben szenvedők különösen szeretni fognak.

Miért a Samsung VC07K41FOVR/GE porszívó?

  • Allergiásoknak készült tanúsítvánnyal rendelkező Samsung porszívó (BAF és SLG tanúsítvány)!
  • Nem kell többé drága porzsákra költeni
  • Könnyen eltávolítható 1,3 liter térfogatú portartály
  • Mosható antibakteriális mikroszűrő és HEPA szűrő
  • Cyclone technológia a könnyű tisztításért
  • Speciálisan fejlesztett turbina a fúvóka jobb tapadásáért
  • VC07K41FOVR/GE csőbe épített vákuum szabályozó 
  • Kombinált rés/kefés szívófej
  • Fúvóka váltókapcsolóval a padló és a szőnyeg felületekhez
  • Parketta szívófej
  • Minőségi fém teleszkópos cső
  • Kábel hossza 7 m
  • Fogyasztása 750 W
  • Ízléses piros szín

Tökéletes porszívózás erőfeszítés nélkül

A Samsung VC07K41FOVR/GE egy kompakt és könnyű, porzsák nélküli porszívó, amely, hála a speciális tartálynak, magában tartja az összes szennyeződést, anélkül, hogy a kényelmetlen és gyakran költséges zsákcserét kelljen alkalmaznia. Köszönhetően a speciális technológiájú szűrésnek a Cyclone-Force a centrifugális erő segítségével elválasztja a szennyeződéseket, amelyek aztán lerakódnak a gyűjtőedényben, csak egyszerűen távolítsa el a tartályt és ürítse ki. Könnyebb lesz a porszívózás a nagy teljesítményű motorral, és az egyedülálló Anti-Tangle turbinás szívó fejjel, amely hozzátapad a padlóhoz és felszív minden piszkot, amit a régi porszívónál kézzel szedne össze. Hajtincsek és piszok, már nem tudja elvenni a kedvét, hogy egy tökéletesen rendezett otthont varázsoljon. 

Minden az Ön kényelméért 

Porszívózás közben talán tetszeni fog Önnek az a sok más funkció, amiket a Samsung talált ki. Nem szükséges megszakadnia, hogy a szívócsőbe integrált kapcsolóval állítsa be a szívás erősségét és nem kell hajolgatnia, amikor ki vagy bekapcsolja a porszívót. De nem szabad elfelejteni az automatikus kábel visszahúzást, az elektronikus tartály telítettség jelzőt vagy a porszívó 10 méteres hatósugarát.

VC07K41FOVR/GE az Ön tiszta otthonáért

Nem csak allergiások, hanem mindazok, akik otthonukban magas követelményeket támasztanak a tökéletes higiéniával szemben, értékelni fogják a szűrőket, amikkel a Samsung porszívó dolgozik. A HEPA szűrő magas minőségű és arra tervezték, hogy kiszűrje a 0,3 mikron 99,9%-át. 

 

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
7 m Kész!
Hatósugár
10 m Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
7 m Kész!
Hatósugár
10 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő, HEPA szűrő, Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
750 W Kész!

Zaj

Zajszint
80 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
26,5 cm Kész!
Magasság
31,4 cm Kész!
Mélység
43,6 cm Kész!
Tömeg
4,5 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung VC07K41F0VR/GE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung VC07K41F0VR/GE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung VC07K41F0VR/GE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung VC07K41F0VR/GE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung VC07K41F0VR/GE.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ