Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung VC07M2110SB/GE

Termékkatalógus
Samsung VC07M2110SB/GE
5 2 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, antibakteriális, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, mikroszűrő, HEPA szűrő és mosható szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 80 dB, műanyag gyűjtőtartály 1,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 6 m, hatósugár 9 m, teleszkópos cső, mérete 24,3 × 27,2 × 39,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,3 kg, portartály a csomag része, kék kivitel
Kód:  SAMVB007 Termékszám:  VC07M2110SB/GE Gyártó honlapja:

Samsung VC07M2110SB/GE

Az 1969 óta világhírű Samsung márka , mindennap meggyőzi ügyfeleit termékeik magas minőségéről és tökéletes működéséről. A világpiac vezető márkái közül ez a márka áll az első helyen a mérnöki és technológiai szektorban, ezért ez a legjobb út ahhoz , hogy garantálja elégedettségét. A kék VC07M2110SB / GE modell  egy erőteljes és egyben kiváló segítségként szolgál minden modern háztartás számára , ott is  ahol allergiában szenvedők is vannak.

Miért a Samsung VC07M2110SB /GE porszívó?

  • Nincs szükség drága üríthető porzsákra
  • 1.5L-es könnyen eltávolítható portartály
  • Hála a mosható antibakteriális mikroszűrőnek és HEPA szűrőnek a Samsung porszívó gondol az allergiásokra is!
  • Cyclone technológia a könnyű tisztításért
  • Speciálisan kifejlesztett turbina a maximális teljesítményért
  • VC07M2110SB / GE Vacum vezérlés integrált csővel
  • Kombinált rés / kefés szívófej
  • Szívófej szőnyeg porszívózáshoz használatos funkcióval
  • Minőségű fém teleszkópos cső
  • Kábel hossza 6 m
  • Fogyasztás 700 W
  • Ízléses kék szín

Tökéletes tisztítás erőfeszítés nélkül

A Samsung VC07M2110SB / GE egy kompakt és könnyű porzsák nélküli porszívó, amely,  speciális portartályának tartájának köszönhetően az összes szennyeződést bennt tartjal kényelmetlen és gyakran anyagilag költséges porzsák nélkül. A speciális Cyclone-Force szűrési technológiának köszönhetően a forgó levegő centrifugális ereje elválasztja a szennyező részecskéket , amelyek ezután a gyűjtőkamrában helyezkednek el, amelyet egyszerűen eltávolíthat és üríthet. Egy jó motor önmagában megkönnyíti a porszívózást de ehhez társul egy gubancmentes cső melyet a földhöz helyezve sokkal efektívebben tisztíthatja meg a házát, mint egy hagyományos porszívóval. A hajszálak és makacs szennyeződések többé nem zavarják tökéletesen tiszta otthona kényelmét. 

Minden az Ön kényelme érdekében

A tisztítás során értékelni fogja az egyedülálló kiegészítőket melyet, a Samsung kitalált. A cső fogantyújára szerelt vezérlésnek köszönhetően többé nem kell a porszívó utána szaladgálni, hogy ki vagy bekapcsolja, ugyanis minden kéznél van. De természetesen nem szabad elfelejteni a többi a modell többi tulajdonságát, mint például az automatikusan visszahúzódó kábelt vagy a 9 m-es hatósugarát amely megkíméli önt attól , hogy minden egyes részen végig menjen.

VC07M2110SB / GE az otthona tisztaságáért

Nem csak az allergiások, hanem mindenki aki nagy igényt fektet a higiéniára, értékelni fogja a szűrőt mellyel a Samsung modell dolgozik . A HEPA szűrő egy kiváló minőségű szűrő amely a 0,3 részecskeméretű mikronok    99,9%-át begyűjti.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6 m Kész!
Hatósugár
9 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus Kész!

Tápellátás

Tápellátás típusa
Vezetékes Kész!

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Padló, Résszívó Kész!
Töltési módok
Tápkábel Kész!
Nyél
Teleszkópos cső Kész!
Kefék
Padlóra/szőnyegre Kész!
További kiegészítők
Portartály Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő, HEPA szűrő, Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
80 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
1,5 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
27,2 cm Kész!
Magasság
24,3 cm Kész!
Mélység
39,8 cm Kész!
Tömeg
4,3 kg Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung VC07M2110SB/GE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung VC07M2110SB/GE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung VC07M2110SB/GE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung VC07M2110SB/GE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung VC07M2110SB/GE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ