Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Samsung VC07M25J0WP/GE

Termékkatalógus
Samsung VC07M25J0WP/GE
4,5 2 értékelés
Porzsákos porszívó - 750W, tartály 1,5 l, EzClean Cyclone szűrő a porszívócsövön, 4x tartalék porzsák, hosszan tartó szívóteljesítményt biztosít, HEPA szűrő, alumínium teleszkópos cső bepattintós rendszerrel, prémium porszívófej módosítható kemény ill. szőnyeg felülethez, parketta szívófej, 2in1 kombinált rés/kefe szívófej, hatótávolság 9m, 360 °-ban elforgatható cső, így nem gabalyodik össze, kerekek védőréteggel, a csomag tartalmazza a textilzsákot
Kód:  SAMVS013 Termékszám:  VC07M25J0WP/GE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung VC07M25J0WP/GE

A Samsung VC07M25J0WP/GE porzsákos porszívó praktikus segítség az otthonod takarításához. Bár első ránézésre nem gondolnád erről a kompakt porszívóról, mégis szívóereje olyan nagy, mint egy professzionális porszívónak. A szőnyeg mélytisztítását is elvégzi, még a mélyen ülő port is felszívja, hiszen az EzClean Cyclone szűrő elválasztja a nagyobb szennyeződéseket a centrifugális erőtől. A porszívózsákba már csak a legfinomabb por jut be. A Samsung porszívó HEPA szűrővel, teleszkópos, bepattintós alumínium csővel és számos tartozékkal rendelkezik - prémium porszívócső átkapcsolható kemény felületek és szőnyeg tisztítása esetén, parketta szívócső, 2in1 kombinált résszívó/kefés szívófej.

Samsung VC07M25J0WP/GE főbb jellemzői

  • Lila Samsung porzsák nélküli porszívó szőnyeghez és kemény padlókhoz
  • Egyedi ciklon EZClean szűrő
  • 4x tartalék porzsák
  • A nehezen hozzáférhető helyek porszívózásához adapter, amely a készülékben található
  • Hatósugár 9 m, 360 °-ban forgatható cső, így az nem gabalyodik össze 
  • Kerekek védőréteggel
  • Energiahatékonysági besorolás: A

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6 m Kész!
Hatósugár
9 m Kész!
Szívófej
Parkettára Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6 m Kész!
Hatósugár
9 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
750 W Kész!

Zaj

Zajszint
79 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
26,5 cm Kész!
Magasság
31,4 cm Kész!
Mélység
43,6 cm Kész!
Tömeg
4,1 kg Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung VC07M25J0WP/GE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung VC07M25J0WP/GE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung VC07M25J0WP/GE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung VC07M25J0WP/GE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung VC07M25J0WP/GE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ