30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Samsung VC07M3130V1/GE

Termékkatalógus
Samsung VC07M3130V1/GE
5 1 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - teljesítmény 700W, kapacitás 2 liter, a Cyclone-Force Anti-Tangle Turbine ™ technológia - biztosítja a könnyű tisztítást és ürítést, mosható szűrő mikroszűrővel, HEPA szűrő, teleszkópos cső fogantyús rendszerrel, prémium szívófej kemény felületekhez és szőnyegekhez, parkettafúvóka, 2in1 résszívó/kefe szívófej, kábel 9m, 360°-ban forgatható rázkódáscső
Kód:  SAMVB006 Termékszám:  VC07M3130V1/GE Gyártó honlapja:

Samsung VC07M3130V1/GE

A Samsung világmárka 1969 óta minden nap meggyőzi vásárlóit a kiváló minőségről, tökéletes működésről. A világpiacon a márka széles körben elismert, mint az egyik legfontosabb elektrotechnikai eszköz gyártója és ez adja a garanciát az elégedettségre! A VC07M3130V1/GE porzsák nélküli piros színű porszívó egy praktikus és hatékony segítő minden modern otthonban, amely - hála a HEPA szűrőnek - különösen nagy örömet szerez majd az allergiában szenvedőknek.

Miért válaszd a Samsung VC07M3130V1/GE porszívót

  • Nem kell cserélhető porzsákokra költeni
  • Könnyen eltávolítható 2 literes portartály
  • Hála a mosható antibakteriális mikroszűrőnek és a HEPA szűrőnek, a Samsung tökéletes választás allergiásoknak!
  • Ciklon technológiával könnyen tisztítható
  • Speciálisan kifejlesztett maximális tapadású turbina fej
  • Szabályozó VC07M3130V1/GE-nél integrálva a fogantyúhoz
  • Kombinált rés/kefés szívófej
  • Fúvókával váltás a padló és a szőnyeg között
  • Minőségű fém teleszkópos cső
  • Kábel hossza 6 m
  • Fogyasztás 700 W
  • Ízléses piros szín

Tökéletes tisztítás erőfeszítés nélkül

A Samsung VC07M3130V1/GE egy kompakt és könnyű porzsák nélküli porszívó amely, hála a speciális portartálynak, megtartja az összes szennyeződést megkímélve a kényelmetlen és gyakran anyagilag is költséges porzsák cseréktől. A Cyclone-Force technológiának hála, elválasztja a szennyeződéseket, amelyeket aztán a tartályban elhelyez, majd egyszerűen eltávolít és ürít. A porszívózás könnyű lesz egyedül is a nagy teljesítményű motorral, az egyedülálló Anti-Tangle Turbin szórófej segítségével, ugyanis hozzátapad a padlóhoz, és a porszívó olyan szennyeződéseket gyűjt össze, amelyeket régi poszívódnál még kézzel kellett felszedned. A lehullót hajszálak, piszok, mind nem rontják el a tökéletes otthon képét.

Minden a vásárló kényelméért

A tisztítás során értékelni fogod mindazt, amelyet a Samsung kigondolt.  Mivel tökletesen integrálták a kezelőszerveket a fogantyú szívócsövéhez, nem kell fáradságosan lehajolni a porszívó be-, illetve kikapcsolásához. De természetesen nem érdemes elfelejteni más hasznos funkciót sem, mint például az automatikus kábel visszatekerést és, hogy a kábellel   9 méterig elér a gépünk.

VC07M3130V1/GE tisztasága otthonunkban

Nemcsak allergiás megbetegedésben szenvedők, hanem mindazok, akik magas követelményeket állítanak a tökéletes higiéniával szemben, értékelni fogják a Samsung porszívó szűrőit. A HEPA szűrő kiváló minőségű, amely kiszűri a 0,3 mikron méretű részecskék 99,9%-át!

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6 m Kész!
Hatósugár
9 m Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6 m Kész!
Hatósugár
9 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő, HEPA szűrő, Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
80 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
27,2 cm Kész!
Magasság
24,3 cm Kész!
Mélység
39,8 cm Kész!
Tömeg
4,5 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung VC07M3130V1/GE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung VC07M3130V1/GE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung VC07M3130V1/GE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung VC07M3130V1/GE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung VC07M3130V1/GE.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ