A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

SanDisk 32GB SDHC Extreme Pro 95 Class 10 UHS-I (U3)

Termékkatalógus
SanDisk 32GB SDHC Extreme Pro 95 Class 10 UHS-I (U3)
4,9 217 értékelés
Memóriakártya - Olvasási sebesség akár 95 MB / s, írási akár 90 megabájt / s UHS-I (U3) min. transzfer video 30MB / sec., 3-szor gyorsabb, mint a Class 10
Kód:  DU605g2 Termékszám:  SDSDXPA-032G-X46
SanDisk 32GB SDHC Extreme Pro 95 Class 10 UHS-I (U3) Megszűnt

SanDisk 32GB SDHC Extreme Pro 95 Class 10 UHS-I (U3)

SanDisk Extreme igényes

Korszerűsített, rendkívül gyors és tartós memóriakártya SanDisk, mint a képviselője az innovatív szabvány Secure Digital High Capacity (SDHC) Ultra High Speed ??I (UHS-I).

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
SanDisk

A kártya 32 GB tárolására nagy mennyiségű adat, hogy biztonságban lesz a magas hőmérséklet, a víz és a por ellen. Transfer Mode UHS-I kompatibilis eszközök gondoskodik a nagy teljesítményű, elérve akár sokszor gyorsabb, mint a hagyományos sebességváltó. Átviteli sebességgel akár 95 MB / s nincs gond HD videofelvétel, de biztosan tud egyszerre kezelni több kérést.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
SanDisk SDHC 32GB

Megbízhatóan menti az adatokat,

A kártya természetesen lehet használni a "rendes" SDHC eszközök nélkül, az UHS-I, hanem eléri átviteli sebességet, mint az átviteli UHS-I. A kártya csoportjába tartozik a 10, ami biztosítja a minimális írási sebesség 10 MB / s. A kártya a megbízhatóság alkalmas digitális fényképezőgépek, videokamerák, médialejátszók és egyéb eszközök használatához formátumú kártyákat.

Paraméterek

Tárhelykapacitás
32 GB Kész!
Írási sebesség
90 MB/s Kész!
Memóriakártya felülete
UHS-I Kész!

Kapacitás

Tárhelykapacitás
32 GB Kész!

Sebesség

Írási sebesség
90 MB/s Kész!

Sebességkategória

Memóriakártya felülete
UHS-I Kész!
Megjegyzés:
» További Memóriakártyák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SanDisk 32GB SDHC Extreme Pro 95 Class 10 UHS-I (U3) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk SDHC 32GB Extreme PRO 95 Class 10 UHS-I (U3). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SanDisk SDHC 32GB Class UHS-I (U3) Extreme. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SanDisk 32GB SDHC UHS-I Class Extreme. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SanDisk 32GB SDHC UHS-I Class Extreme.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ