Shop roku Akvizice ApF HU

SanDisk Extreme Pro 960GB

Termékkatalógus
SanDisk Extreme Pro 960GB
5 1 értékelés
SSD meghajtó 2.5", SATA III, szekvenciális olvasás akár 550MB/s, írás akár 515MB/s, random olvasás/írás 100000/90000 IOPS, 3D NAND TLC technológia, nCacheTM PRO, Over-provisioning (OP), TRIM, Thermal tömörítés, S.M.A.R.T. monitoring, 10 év garancia
Kód:  JV0145d2 Termékszám:  SDSSDXPS-960G-G25

SanDisk Extreme Pro 960GB

A SanDisk SSD komoly és megbízható, felgyorsítsja a számítógépedet elfogadható áron. Köszönhetően a forradalmi szilárdtest-kialakításnak kiemelkedik a világ vezető tárolóeszközei közül, sokkal nagyobb megbízhatóságot nyújt és jóval kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos meghajtók.Sokkal hatékonyabb és élvezetesebb lesz a gépeddel dolgozni. Sőt, az innovatív NCache akkor SanDisk Extreme Pro konzisztens teljesítményt nyújt annak ingadozása nélkül még folyamatos 24/7 működés során is.


 SSD előnyei

  • Sokkal gyorsabb, mint egy 7200 RPM normál meghajtó
  • Mozgatható alkatrészek hiánya
  • Környezetbarátabb működés az alacsonyabb fogyasztásnak köszönhetően
  • Rövidebb válaszidő
  • Magas megbízhatóság

 

 

Felgyorsítja az egész számítógépet

A nagy olvasási és írási sebességek köszönhetően a szilárdtestalapú meghajtó teljesen felismeri a számítógép lehetőségeit. Gyorsabb rendszert indít, szinte azonnal futó alkalmazásokkal és nagyobb FPS-kel néhány játékban. A hozzáférési idő is sokkal alacsonyabb, aminek köszönhetően a lemez jelentősen gyorsabban hozzáfér az egyes fájlokhoz.

Megbízható működés


A hagyományos meghajtókkal ellentétben az SSD meghajtók nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket. Nem annyira hajlamosak a sérülésre, rázkódásnak, magasabb hőmérsékletnek és rezgéseknek is ellenállnak. Szigorú tesztelésen mentek keresztül, ami rendkívül hosszú élettartamot eredményezett. Az adataid így mindig biztonságban lesznek.


 


Ökológiai üzemeltetés

Írás és olvasás esetén a lemez a lehető legkevesebb energiát fogyasztja, így nem melegszik fel annyira. Nem cuspán hagyományos számítógépekhez lehet használni. Laptopokkal és notebookokkal is nagyszerűen működnek, ahol minden watt és gramm számít.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SanDisk Extreme Pro 960GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk Extreme Pro 960GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SanDisk Extreme Pro 960 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SanDisk Extreme Pro 960GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SanDisk Extreme Pro 960GB.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ