A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU ApF HU

SanDisk Extreme Pro 480GB

Termékkatalógus
SanDisk Extreme Pro 480GB
4,7 3 értékelés
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, szekvenciális olvasás akár 550MB/sec, írás akár 515MB/sec, véletlenszerű olvasás: 100000 IOPS, véletlenszerű írás: 90000 IOPS, 3D NAND TLC technológia, nCacheTM PRO, Over-provisioning (OP), TRIM, Hőmérséklet figyelő, S.M.A.R.T. monitoring, 10 év garancia
Kód:  JV0145d1 Termékszám:  SDSSDXPS-480G-G25

SanDisk Extreme Pro 480GB

A megbízható SanDisk SSD meghajtó jelentősen gyorsítja fel számítógépe működését egy több, mint elfogadható áron. Köszönhetően a forradalmian szilárd szerkezetnek a tárolóeszközök világelső gyártójától, a SanDisk SSD meghajtó sokkal megbízhatóbb és kevesebb energiát fogyaszt mint régebbi társai. A számítógépével való munka sokkal hatékonyabb és élvezetesebb lesz mint eddig bármikor. Az innovatív NCache technológiának hála a SanDisk Extreme Pro egyenletes teljesítményt nyújt akár folyamatos, 0-24 órás működés mellett is - mindezt teljesítménybeli ingadozások nélkül.


Az SSD előnyei

  • Sokkal gyorsabb, mint egy hagyományos, 7200 RPM-es meghajtó
  • Nincsenek mozgó alkatrészek
  • Környezetbarát teljesítmény az alacsonyabb fogyasztásnak hála
  • Egyedülállóan rövid reakcióidő
  • Nagy megbízhatóság

Gyorsabb számítógép


Hála a magas átviteli sebességnek olvasásban és írásban egyaránt, az SSD meghajtó által teljesen kihasználhatja számítógépe potenciálját. Gyorsabb rendszerindítás, az alkalmazások szinte azonnali futtatása valamint magasabb FPS szám némely játékokban. A belépési idő is sokkal rövidebb, így jelentősen gyorsabban tud hozzáférni fájljaihoz.

Megbízható működés


A hagyományos meghajtókhoz képest az SanDisk Extreme Pro nem rendelkezik mozgó alkatrészekkel. Így nem sérül meg egykönnyen, valamint képes ellenállni a nagyobb ütéseknek, magas hőmérsékletnek és rázkódásoknak. A meghajtó szigorú teszteken ment át, garantálva a rendkívül hosszú élettartamot. Adatai mindig biztonságban lesznek.
 



Ökológiai üzemeltetés


A meghajtó működéshez kevesebb energiát használ föl, így nem melegszik fel túlságosan. A hagyományos, asztali számítógép mellett tökéletes választás laptophoz vagy ultrabookhoz, ahol minden watt és gramm számít.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SanDisk Extreme Pro 480GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk Extreme Pro 480GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SanDisk Extreme Pro 480GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SanDisk Extreme Pro 480GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SanDisk Extreme Pro 480GB.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ