A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

SanDisk Extreme 500 Portable SSD 480GB

Termékkatalógus
SanDisk Extreme 500 Portable SSD 480GB
5 1 értékelés
Külső merevlemez - USB 3.1 Gen1, olvasási sebesség akár 430 MB/s, írási sebesség akár 400 MB/s, miniatűr méretek
Kód:  JV0131a5 Termékszám:  SDSSDEXT-480G-G25

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SanDisk Extreme 500 Portable SSD 480GB

Ez a hordozható SanDisk Extreme 500 külső SSD olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekről a konkurencia csak álmodni mer. A 480 GB-os kapacitás lehetővé teszi számodra a nagyobb adatmennyiség átvitelét rövidebb idő alatt. Hála a forradalmi solid state architektúrának, a SanDisk SSD-i jóval megbízhatóbbak, illetve nagyságrendekkel kevesebb energiát fogyasztanak, mint a közönséges merevlemezek. Ez a tárhely kiválóan alkalmas, ha például nagy mennyiségű és nagyfelbontású fotóval vagy videóval van dolgod. Ezeknek az adatoknak a számítógépbe való másolása innentől kezdve már nem fogja rabolni az értékes idődet.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható SSD, amely ütés-, rezgés- és hőálló
  • Jóval gyorsabb, mint egy normális 7200 rpm-es merevlemez
  • Semmiféle mozgó alkatrész
  • Környezetkímélő, hála az alacsonyabb fogyasztásnak
  • SanDisk SecureAccess titkosítási szoftver

Nagyon ellenálló és gyors hordozható SSD

Eltérően a hagyományos merevlemezekhez képest az SSD-k semmiféle mozgó alkatrészt nem tartalmaznak, ezáltal pedig kevésbé hajlamosak a károsodásra is, illetve sokkal nagyobb ütéseknek, rezgéseknek és hőmérsékletnek is képesek ellenállni. Természetesen alapos tesztelésen is átestek, amelyből szintén látszik, hogy az élettartamuk nagyon is hosszú. A SanDisk Extreme 500 Portable ráadásul még ellenálló tokot is kapott, amely még a durvább körülmények közepette is képes megvédeni az adataid.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség
75,69 mm (7,57 cm) Kész!
Magasság
10,67 mm (1,07 cm) Kész!
Mélység
75,69 mm (7,57 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
78,9 g (0,08 kg) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső, Ellenálló Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SanDisk Extreme 500 Portable SSD 480GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk Extreme 500 Portable SSD 480GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SanDisk Extreme 500 Portable SSD 480 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SanDisk Extreme 500 Portable SSD 480GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SanDisk Extreme 500 Portable SSD 480GB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ