A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB

Termékkatalógus
SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB
4,6 35 értékelés
Pendrive - USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) és Lightning, 128 GB kapacitás, otg és kulcstartó
Kód:  DU050z2d1 Termékszám:  SDIX30C-128G-GN6NE Gyártó honlapja:

SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning
Szabad tárhely - gyorsan
 

Az iXpand1 pendrive segítségével gyorsan és könnyen szabadíthatsz fel helyet az iPhone vagy iPad készülékeden. Kapcsold készülékedhez a Lightning csatlakozón keresztül, és máris könnyedén áthelyezhetsz fotókat, videókat és egyéb fájlokat a pendrive-ra. Ezután átteheted a fájlokat PC vagy Mac számítógépre, vagy egy külső merevlemezre mentheted őket. 


A fotók automatikus biztonsági mentése

Állítsd be az iXpand Drive applikációt, hogy automatikusan mentse le iPhone vagy iPad készüléked kamerájának állományát, amikor csatlakoztatod a tárolót2. Nem szükséges manuálisan kiválasztani a lementendő fotókat, mert amikor a pendrive-ot csatlakoztatod, az alkalmazás elvégzi ezt számodra. 

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning
Nézz videókat útközben

Az iXpand pendrive támogatja a népszerű videó formátumokat (.WMV, .AVI, .MKV, .MP4, .MOV), így rámentheted, és közvetlenül a drive-ról nézheted készülékeden a videókat, akár utazás közben is3


A legtöbb iPhone tokkal kompatibilis

Az iXpand Flash Drive egy rugalmas csatlakozóval van felszerelve, amellyel közvetlen az iPhone vagy iPad készülékhez csatlakoztatható, a tok eltávolítása nélkül.

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning
Nagy sebességű USB 3.0 adatátvitel

Csatlakoztasd a pendrive-ot a számítógép USB 3.0 portjához, és indulhat a nagy sebességű fájl áthelyezés. A meghajtó visszafelé is kompatibilis, az USB 2.0-val. 


iXpand Drive alkalmazások

Az App Store-ban elérhető iXpand Drive alkalmazás egyszerűen kezeli a fotókat és videókat, valamint lehetővé teszi a népszerű videó formátumok4 közvetlen megtekintését a pendrive-ról. 

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning

1 Használható a következőkkel: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air™, iPad mini™, iPad mini 4, iPad Pro, iPad Retina kijelzővel, iPod® 5th Generation és újabb verziók;  iXpandDrive applikáció és iOS 8.2.
2 Letölthető az App Store-ból. Szükséges: iOS 2.8. Állítsd be az automatikus biztonsági mentést az alkalmazás beállításaiban..
3 Videó formátum támogatás .WMV, .AVI, .MKV, .MP4, .MOV. DRM-védett tartalmat nem lehet streamelni. Ellenőrizd a szolgáltató tartalom lejátszási korlátozásait.
4 Használható a következőkkel: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air™, iPad mini™, iPad mini 4, iPad Pro, iPad Retina kijelzővel, iPod® 5th Generation és újabb verziók; iXpandDrive applikáció, és iOS 8.2. Videó formátum támogatás .WMV, .AVI, .MKV, .MP4, .MOV. DRM-védett tartalmat nem lehet streamelni. Ellenőrizd a szolgáltató tartalom lejátszási korlátozásait.
5 A jelszavas védelem 128 bites AES titkosítást használ, támogatás az iOS 8.2, Mac OS X v10.8, Windows Vista®, Windows® 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekhez. 

Paraméterek

Tárhelykapacitás
128 GB Kész!
Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Lightning Kész!
Csatlakozó
Lightning Kész!
Funkciók
OTG Kész!
Felszerelés
Kulcstartó Kész!

Kapacitás

Tárhelykapacitás
128 GB Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Lightning Kész!
Csatlakozó
Lightning Kész!

Működés és funkció

Funkciók
OTG Kész!
Felszerelés
Kulcstartó Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tiszteletem! A következőket szeretném kérdezni: - A legújabb IOS-szel és a 2019-es Iphoneokkal is működik? - Ha csatlakoztatva van a telefonhoz, akkor közvetlenül a meghajtóra is lehet videót felvenni 4K-ban? - Képes nagy méretű fájlok kezelésére is? (4 giga feletti) - Mennyire stabil a működése, úgy tudom, az IOS rendszer nem igazán kedves a külső meghajtóknak, és sokat csak trükközve lehet használni. A válaszokat előre is köszönöm! Üdv!

Kérdések és válaszok: SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB
Kiegészítők: SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk iXpand Flash Drive 128GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SanDisk iXpand Flash Drive 128 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SanDisk Flash Drive 128 GB iXpand. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SanDisk Flash Drive 128 GB iXpand.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ