30 dnů na vrácení Shop roku

SanDisk iXpand Flash Drive 256 GB

Termékkatalógus
SanDisk iXpand Flash Drive 256 GB
3,8 4 értékelés
Pendrive - USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) és Lightning, 256 GB kapacitás, otg és kulcstartó
Kód:  DU050z2d2 Termékszám:  SDIX30N-256G-GN6NE Gyártó honlapja:

SanDisk iXpand Flash Drive 256 GB

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning

Gyors tárhely-felszabadítás

Szabadíts fel tárhelyeket az iPhone-odon és az iPad-eden gyorsan és könnyedén a SanDisk iXpand 256 GB Lightning + USB 3.01 pendrive segítségével! Csatlakoztasd a Lightning konnektort, és könnyedén mozgathatod a fényképeket, videókat és egyéb fájlokat az eszközödről a lemezre. Ezután áthelyezheted a fájlokat egy PC-re vagy egy Mac-re vagy megtarthatod a pendrive-on is.


Automatikus tartalék-kép készítés a SanDisk iXpand segítségével

Állítsd be az iXpand Drive-odat úgy, hogy automatikusan készítsen tartalék-képet az  iPhone vagy iPad kamerád felvételeiről, amikor egy pendrive csatlakozik hozzájuk!2. Nem szükséges manuálisan kiválasztanod, hogy mely képekről szeretnél biztonsági másolatot. Minden alkalommal, amikor csatlakoztatod, az alkalmazás elvégzi számodra a biztonsági mentést.

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning
Videók megtekintése útközben

A IXpand Flash Drive támogatja a népszerű videó-formátumokat (.WMV ,.AVI ,.MKV ,.MP4 ,.MOV), így le tudod menteni a lemezre, és közv etlenül arról tudod nézni videóidat a készülékeden3.


A legtöbb iPhone tokkal használható

Az iXpand Flash egy rugalmas csatlakozóval rendelkezik, amelyet közvetlenül csatlakoztathatsz az iPhone vagy iPad készülékedhez anélkül, hogy eltávolítanád a tokot.

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning
Nagysebességű USB 3.0

Csatlakoztasd az iXpand lemezt a számítógép USB 3.0 portjába, és gyorsan átküldheted a fájlokat!  Ez a pendrive visszafelé is kompatibilis az USB 2.0-s eszközökkel.


iXpand Drive applikáció

Az App Store-ban beszerezhető iXpand Drive applikációval könnyen lehet kezelni a fotókat és a videókat, és kedvenc videó-formátumaidat4 közvetlenül a pendrive-ról nézheted meg.

Flash disk SanDisk iXpand Flash Drive 128GB Lightning

1 Szükséges: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air™, iPad mini™, iPad mini 4, iPad Pro, iPad  Retina kijelzővel, iPod® 5. generációs vagy újabb; iXpandDrive és iOS 8.2 applikáció.
2 Az App Store-ból lehet letölteni. Szükséges iOS 8.2. Állítsd be az automatikus biztonsági mentést az alkalmazások beállításai között!
3 Videó formátumok támogatása.WMV ,.AVI ,.MKV ,.MP4 ,.MOV. A DRM-védett tartalmat nem lehet streamelni. Ellenőrizd a tartalomszolgáltatót, hogy korlátozza a lejátszást!
4 Szükséges: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air™, iPad mini™, iPad mini 4, iPad Pro, iPad Retina kijelzővel, iPod® 5. generációs vagy újabb; iXpandDrive a iOS 8.2 applikáció. Videó formátumok támogatása.WMV ,.AVI ,.MKV ,.MP4 ,.MOV. A DRM-védett tartalmat nem lehet streamelni. Ellenőrizd a tartalomszolgáltatót, hogy korlátozza a lejátszást!
5 A jelszavas védelem a 128 bit-es AES titkosítást használja, és az iOS 8.2, Mac OS X v10.8, Windows Vista®, Windows® 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek támogatják.

Paraméterek

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!
Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Lightning Kész!
Csatlakozó
Lightning Kész!
Funkciók
OTG Kész!
Felszerelés
Kulcstartó Kész!

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Lightning Kész!
Csatlakozó
Lightning Kész!

Működés és funkció

Funkciók
OTG Kész!
Felszerelés
Kulcstartó Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Méret & súly

Szélesség
17 mm Kész!
Magasság
13 mm Kész!
Hosszúság
59 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SanDisk iXpand Flash Drive 256 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk iXpand Flash Drive 256GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SanDisk iXpand Flash Drive 256 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SanDisk iXpand Flash-Laufwerk 256 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SanDisk iXpand Flash-Laufwerk 256 GB.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ