Shop roku Akvizice ApF HU

SanDisk Sansa Clip Sport 4 GB piros

Termékkatalógus
SanDisk Sansa Clip Sport 4 GB piros
4,5 30 értékelés
Mp3 lejátszó - Memóriakártya, MP3 / WMA / OGG / FLAC / AAC DRM-mentes, FM tuner, LCD kijelző, USB hálózati, az akkumulátor élettartama akár 25 óra
Kód:  JV015c Termékszám:  SDMX24-004G-G46R
SanDisk Sansa Clip Sport 4 GB piros Megszűnt

SanDisk Sansa Clip Sport 4 GB piros

Poslouchejte muziku, audioknihy a rádiové vysílání stylově a kdekoliv. MP3 lejátszó SANDISK Sansa Clip Sport mutatja magát, mint a létesítmény minden szerelmeseinek modern és aktív életmód. Csak připonout játékos ruhákat, és megy a sport vagy a szórakozás. Elegendően nagy LED kijelző világosan mutatja, fontos mutatók lejátszás vagy az akkumulátorok élettartamát. 

Ve výbavě SANDISK Sansa Clip Sports nechybí ani FM tuner a přehledná knihovna pro všechny vaše uložená multimédia. Ezek tárolható a nagy, 4 gigabájt belső memória. Van azonban tovább bővíthető keresztül memória kártyák. Nem kell aggódni, hogy még a kedvenc dal a játékos elengedi - a készülék támogatja a széles formátumú - MP3, WMA vagy FLAC. Egy töltés pedig akár 25 órán át, és kiterjesztette Micro USB 2.0 interfész, amelynek célja a töltés és fájlátvitel.

Műszaki adatok:

típus:
MP3 lejátszó

kapacitás:
4 gigabájt

Támogatott formátumok:
MP3, WMA, AAC, Ogg Vorbis, WAV, FLAC, Audible

kijelző:
1.44 "TFT (128x128 pixel) LCD

Egyéb jellemzők:
FM tuner
microUSB interfész
memóriakártya-nyílás

Az akkumulátor élettartama:
25 óra

Színek:
piros

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SanDisk Sansa Clip Sport 4 GB piros
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk Sansa Clip Sports 4GB červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SanDisk Sansa Clip Sports 4GB červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SanDisk Sansa Clip Sports 4GB rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SanDisk Sansa Clip Sports 4GB rot.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ