A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

SanDisk Sansa Clip Jam 8GB világoskék

Termékkatalógus
SanDisk Sansa Clip Jam 8GB világoskék
4,3 3 értékelés
Mp3 lejátszó - microSDHC slot, MP3/WMA/AAC/WAV/Audible, FM tuner, 1"-os OLED kijelző, USB töltés, akkumulátor-üzemidő: akár 18 óra, tömeg: 28 g
Kód:  JV016m2 Termékszám:  SDMX26-008G-G46B Gyártó honlapja:
SanDisk Sansa Clip Jam 8GB világoskék Megszűnt

SanDisk Sansa Clip Jam 8GB világoskék

Tégy minden egyes kocogást, munkavégzést, vagy csupán a szabadidőd pillanatait sokkal kellemesebbé és élvezhetőbbé! Ez a SanDisk Sansa Clip Jam MP3 lejátszó egy ideális kompromisszum a kedvező ár és a nagyszerű felszereltség között. Ultrakönnyű, kis méretekkel, tehát minden probléma nélkül belefér még a legkisebb zsebbe vagy rekeszbe is. Az érdekes kialakítású műanyagház már csupán ránézésre is kellemes benyomást kelt, az átlátszó oldalaival pedig igazán egyedülállónak mondható. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű hangzás
  • Ultrakönnyű és jól tárolható
  • Modern design
  • Számos zenei formátum támogatása
  • Az akkumulátor üzemideje  18 óra egyetlen feltöltéssel

Minőségi zenehallgatás

Ez az MP3 lejátszó gyönyörűen jeleníti meg a zene minden apró részletét, tehát a zene mindenféle veszteség nélkül kerül lejátszásra. A készülék vezérlése rendkívül egyszerű, és az 1"-es (128 x 64 pixel felbontású) OLED kijelzőn keresztül zajlik. A kijelző nagyon jól olvasható, még sportolási tevékenységek és közvetlen napsütés esetén is. Az 5 db nyomógomb olyan gyorsan teszi lehetővé számodra az MP3 lejátszód vezérlését, mint még soha.

A belső tárhelye 8 GB kapacitással lett ellátva, ráadásul ezen tárhelyet még ki is bővítheted egy microSD kártya segítségével. Az akkumulátor üzemideje akár 18 óra is lehet egy feltöltéssel. Abban az esetben, ha már ráuntál a zenéid hallgatására, alkalmad adódik az FM állomások közül válogatni. Az MP3 lejátszó a számítógéphez egy microUSB kábelen keresztül csatlakoztatható, a fej- és fülhallgatók számára pedig egy klasszikus 3,5 mm-es jack kimenet áll rendelkezésre.

Támogatott formátumok:
MP3, WMA (DRM free), AAC, WAV és Audible (DRM only)

A csomagolás tartalma:
MP3 lejátszó
Fülhallgató
USB kábel
Használati útmutató

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SanDisk Sansa Clip Jam 8GB világoskék
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk Sansa Clip Jam 8GB světle modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SanDisk Sansa Clip Jam 8 GB svetlo modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MP3 Player SanDisk Sansa Clip Jam 8 Gigabyte - hellblau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MP3 Player SanDisk Sansa Clip Jam 8 Gigabyte - hellblau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ