AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Saramonic Blink Me B2 TX+TX+RX

Termékkatalógus
Saramonic Blink Me B2 TX+TX+RX
5 1 értékelés
Vezeték nélküli mikrofon szett - egy ultrakompakt, vezeték nélküli mikrofonkészlet számos innovatív funkcióval, amely ugyanúgy működik kamerával filmezéshez, mint számítógéppel videokonferenciákhoz és streaminghez
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SAR02c11 Termékszám:  BLINKME B2 Gyártó honlapja:
Saramonic Blink Me B2 TX+TX+RX 112 990 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Saramonic Blink Me B2 TX+TX+RX

A Sarmonic új BlinkMe mikrofonja egy új, ultrakompakt, vezeték nélküli mikrofonkészlet, amely számos innovatív funkcióval rendelkezik, és ugyanolyan jól működik kamerával filmezéshez, mint számítógéppel videokonferenciához és streaminghez. Az új mikrofon teljes érintőképernyős kezelőfelülettel rendelkezik mind az adó-, mind a vevőkészüléken, testreszabható funkciókkal, biztonsági lábnyommal, mágneses rögzítéssel és innovatív töltődokkoló kialakítással. A Saramonic alkalmazás segítségével a tartalomkészítők testre szabhatják a gombfunkciókat, a felhasználói felületet és az adó háttérképét. A készlet egy vevőt és két adót tartalmaz.

A Saramonic Blink Me B2 TX+TX+RX vezeték nélküli rendszer főbb jellemzői

  • Hatótávolság 100 m
  • Világos, könnyen kezelhető kijelző, amely minden szögből látható
  • Könnyű használat
  • Rugalmas mono és sztereó funkciók
  • Alkalmas számítógépekhez, mobil eszközökhöz és fényképezőgépekhez
  • Beépített felvételi funkció és biztonsági sáv a biztonsági mentéshez
  • Mindkét adó 8 Gb memóriával rendelkezik, ami 22 óra felvételt tesz lehetővé 48kHz/16bit-en vagy 15 órát 48kHz/24bit-en

Vezeték nélküli technológia

A BlinkMe 2,4 GHz-es vezeték nélküli átviteli technológiát használ, amely még nagy rádióaktivitású környezetben is megbízható és stabil audio streamet biztosít. Az adó nagyon könnyen használható, és kialakítása egy okosórára hasonlít. Az adó képernyője teljes mértékben a felhasználó preferenciái szerint konfigurálható, és ha szükséges, könnyen hozzáadható egy egyéni kép, például egy vállalati logó. A készülék 6 mm-es, minden irányba ható mikrofonnal van felszerelve, amely kivételesen tiszta hangot biztosít. A rendszer rugalmas monó és sztereó funkciókkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy mindkét csatornán külön-külön rögzítsenek, vagy a két csatornát kombinálják az utómunka nagyobb rugalmassága érdekében.

Biztonságos tárolás

A beépített felvételi funkcióval és a másodlagos biztonsági hangsávval, amely biztonsági mentésként rögzít, nem kell aggódnod az anyag elvesztése miatt. A rendszer akár 15 órányi hanganyagot is képes tárolni 48 kHz/24 bites mintavételi frekvencián, a biztonsági sáv pedig -6 dB-en rögzít, így biztosítva a kiváló minőségű hangminőség megőrzését olyan váratlan technikai nehézségek esetén is, mint a torzulás vagy a klippelés. A rendszer egy kattintással zajcsökkentést, valamint valós idejű és lejátszási felügyeletet is kínál.

Töltőállomás

A vevőegység töltőállomásként is funkcionál, így a rendszer útközben is könnyedén áram alatt tartható. A mikrofonrendszer extra hosszú akkumulátor-üzemidővel tűnik ki, így a felhasználók akár 9 órás adó- és 24 órás vevőkészülék-üzemidőt is élvezhetnek. Az USB-C csatlakozó és a 3,5 mm-es TRRS-csatlakozó egyidejű kimenetet tesz lehetővé két terminálra, ami ideális élő közvetítéshez. Az innovatív mágneses rögzítés lehetővé teszi a tartozékok zökkenőmentes cseréjét, és számos felhasználási lehetőséget kínál, így egy hihetetlenül sokoldalú és felhasználóbarát rendszer.

A csomag tartalma:
2 × adóegység, 1 × vevőegység, 2 × mágneses klipsz, 1 × Cold Shoe 1/4 mágneses adapter, 4 × mágneses tartó, 2 × habszivacs mikrofonvédő, 1 × okostelefon tartó, 1 × USB-A USB-C kábel, 1 × 3,5 mm-es TRRS-3,5 mm-es TRRS audiokábel, 2 × képernyővédő az adóegységekhez, 1 × képernyővédő a vevőegységhez

Paraméterek

Összehasonlít
Működési elv
Elektret Kész!
Irányjellemző
Gömb Kész!
Mikrofon típusa
Csiptetős Kész!
Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Mikrofon tulajdonságai

Működési elv
Elektret Kész!
Irányjellemző
Gömb Kész!
Mikrofon típusa
Csiptetős Kész!
Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
3,5 mm Jack, USB-C Kész!

Tulajdonságok

Csomag része
Koffer, Zajszűrő Kész!

Jellemző

Technológia
Digitális Kész!
Frekvenciasáv
UHF Kész!

Tulajdonságok

Tápellátás
Beépített akkumulátor Kész!
Kijelző
igen Kész!

Csatlakozók

Jeladó csatlakozója
Jack 3,5 mm Kész!
Vevő csatlakozói
Jack 3,5 mm, USB-C Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További csiptetős mikrofonok
» További streamer mikrofonok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Saramonic Blink Me B2 TX+TX+RX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Saramonic Blink Me B2 TX+TX+RX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Saramonic Blink Me B2 TX+TX+RX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Saramonic Blink Me B2 TX+TX+RX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Saramonic Blink Me B2 TX+TX+RX.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ