A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Sarok mosogatótálcák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szín
Fehér
(1)
Beige
(2)
Szürke
(1)

A sarok mosogató számos előnnyel jár, legyen szó akár a hely optimalizálásáról, akár az esztétikus kialakításról vagy a praktikumról. Azoknak szól, akik nemcsak minőségi, hanem design vonzó megoldást is keresnek konyhájukba. Fedezd fel a különböző anyagokat, méreteket, beépítési lehetőségeket és tematikus szempontokat, hogy átfogó képet kapj a sarok mosogatótálcák típusairól, és válaszd ki az ízlésednek leginkább megfelelőt.

Tovább

A sarok mosogató nagyszerű választás a konyhába

A sarok mosogató innovatív és helytakarékos megoldás a modern konyhák számára, amely minden rendelkezésre álló centimétert kihasznál. Ez a praktikus mosogató típus nemcsak a munkafelületet optimalizálja, hanem a konyha gyakran kihasználatlanul hagyott sarkait is. A design és a technológia fejlődésével a sarok mosogatótálcák egyre népszerűbb választássá válnak azok számára, akik a funkcionalitás és a modern design kombinációját keresik. Milyen előnyei és hátrányai vannak ennek a típusnak?

  • A sarok mosogató segítségével kihasználhatod a gyakran elhanyagolt konyhasarkot, maximalizálhatod a munkafelületet és növelheted a tárolóhelyet.
  • Modern és esztétikus elem. Egyedi formája és elhelyezése eredeti megjelenést kölcsönöz a térnek.
  • A sarok mosogató különböző típusokban, méretekben és anyagokban kapható, így tetszés szerint választhat.
  • Könnyű hozzáférést biztosít az eszközökhöz és kellékekhez, ami megkönnyíti a konyhában történő munkát és kényelmessé teszi azt.
  • Egyes modellek a hagyományos mosogatóknál bonyolultabb beépítést igényelnek, ami magasabb költségeket vagy szakszerű beépítés szükségességét jelentheti.
  • A különleges forma miatt a méretválaszték korlátozott lehet. Így előfordulhat, hogy egyes konyhai elrendezésekhez nem találod meg a megfelelőt.
  • Egyes sarok mosogató anyagok rendszeres karbantartást és gondosságot igényelnek bizonyos élelmiszerek kezelése során, amelyek foltokat okozhatnak.
  • A kiválasztott sarok mosogató modellek drágábbak lehetnek, mint a hagyományos opciók, ami hatással lehet a konyhai költségvetésre.

 Sarok mosogató tálcával
Sarok mosogató tálcával

Sarok mosogatótálca
Dupla sarok mosogató

 sarok mosogató tálca nélkül
Tálca nélküli sarok mosogató

Válaszd ki az ideális sarok mosogatótálca típust

A választás során több fontos tényezőt is figyelembe kell venni. A sarok mosogató számtalan lehetőség közül választhat. Fókuszálj az anyagra, amely meghatározza az általános megjelenést és tartósságot. A sarok mosogatótálcák méretei is döntő fontosságúak, hogy ideálisan illeszkedjen a rendelkezésre álló térbe. De számos más paraméter is szerepet játszhat a kiválasztásban, amelyeket vásárlás előtt figyelembe kell venni.

i

Még egy sarok mosogató is rendelkezhet két tálcával

A sarok mosogatótálca egy- és két tálcás változatban is kapható, így a saját igényeidnek megfelelően választhatod ki. Az egy tálcás modell ideális kisebb helyiségekbe, míg a két tálcás modell nagyobb rugalmasságot és kényelmet biztosít a konyhában. Ez a variálhatóság lehetővé teszi a munkaterület optimalizálását és a konyhai környezet hatékony elrendezését.

Válassz ki a sarok mosogató típust a beépítési módnak megfelelően

A sarok mosogatótálcák különböző pozíciókban helyezhetők el. Ez széles körű lehetőségeket biztosít a mosogató elhelyezésére az adott konyhai elrendezésnek megfelelően, ugyanakkor lehetővé teszi a dizájn harmóniáját is. A felső síkba vagy a munkalapra történő felszerelés modern megjelenést kölcsönöz a konyhának, és lehetővé teszi a mosogató könnyű elérését a környező konyhai elemektől függetlenül. A konyha aljába történő felszerelés szintén esztétikus megoldás lehet.

Választhatsz, hogy a sarok mosogató lyukak nélkül vagy előfúrt lyukakkal érkezzen-e, amely lehetővé teszi a rugalmasságot a telepítés a csap és egyéb tartozékok szerint a felhasználó egyedi követelményeinek.

Tálcás vagy tálca nélküli sarok mosogató típust szeretnél?

A tálcás vagy tálca nélküli sarok mosogató közötti választás a tárolási helyigényt és az esztétikai preferenciákat tükrözi. A sarok mosogató tálcával lehetővé teszi az edények elkülönítését és javítja a szervezést, ami különösen praktikus azok számára, akik a szisztematikus elrendezést részesítik előnyben. A tálca nélküli sarok mosogató nyitott kialakítást kínál, amely légies és modern megjelenést kölcsönöz a konyhának. Ezek a lehetőségek mind sajátos hozzájárulást hoznak a konyhába.

A sarok mosogatótálcák könnyen alkalmazkodnak a különböző elrendezésekhez

A sarok mosogatótálca kétoldalas, bal és jobb oldali változatban is kapható, így a mosogató az adott konyhai elrendezéshez igazítható. A kétoldalas kialakítás maximális rugalmasságot kínál, és figyelembe veszi a különböző elrendezéseket. Ezzel szemben a bal vagy jobb oldali sarok mosogató pontosabb tervezést tesz lehetővé az adott konyhai elrendezésnek megfelelően. Az e lehetőségek közötti választás a felhasználó egyéni preferenciáitól és az adott konyha sajátos körülményeitől függ.

A szűrő kivezetésének és a mosogatógéphez való csatlakoztatásának megválasztása a felhasználó egyéni preferenciáitól és igényeitől függ. A sarok mosogató szűrőlefolyóval lehetővé teszi a hulladék egyszerű szűrését, a mosogatógéphez való csatlakozás pedig megkönnyíti a konyhai berendezésekkel való integrációt.

Milyen anyagokból készülhet a sarok mosogató?

A sarok mosogató anyaga kulcsszerepet játszik az általános funkcionalitásban és a konyhában kialakított vizuális benyomásban. Van néhány népszerű anyag, amelyet gyakran használnak - ez a gránit, a rozsdamentes acél és a kerámia. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, és egyedi jellemzőket kínál, így a felhasználók kiválaszthatják azt, amelyik a legjobban megfelel az igényeiknek és esztétikai preferenciáiknak.

  • A gránit sarok mosogatótálca a modern elegancia és a karcállóság kombinációja. Szilárd textúrája és széles színválasztéka miatt a gránit népszerű anyag azok számára, akik praktikus és vonzó elemet keresnek a konyhában.
  • A rozsdamentes acél sarok mosogató klasszikus választás a nagy tartósság és a könnyű karbantartás miatt. A rozsdamentes acél ellenáll a korróziós folyamatoknak, így ideális választás azok számára, akik a tartósságot a klasszikus dizájnnal szeretnék ötvözni. Semleges megjelenése könnyen integrálódik a különböző konyhai stílusokhoz.
  • A kerámia sarok mosogatótálca eleganciát és hagyományos stílust visz a konyhába. A sima kerámiafelület ellenáll a hőmérséklet-változásoknak és a vegyszereknek, így megfelelő választás az igényes konyhákba. Esztétikus megjelenésük könnyen megőrizhető.

 Sarok mosogató gránit
Gránit sarok mosogató

Rozsdamentes acél sarok mosogatótálca
Rozsdamentes acél sarok mosogató

 sarok mosogató kerámia
Kerámia sarok mosogató

A sarok mosogató szekrénnyel egy átfogó és helytakarékos megoldás a konyhák számára, amely nemcsak a mosogató munkaterületét optimalizálja, hanem a beépített szekrényben további tárolóhelyet is biztosít, megkönnyítve a konyhai eszközök rendszerezését és tárolását.

A sarok mosogatótálcák méretei

Fontos alaposan mérlegelni a konyhai sarok mosogató méreteit, hogy a legjobban illeszkedjen a konyha egyedi igényeihez és helyéhez. A sarok mosogató tálca méretei döntő fontosságúak a hatékony használat szempontjából. A mosogató hossza és szélessége, amely körülbelül 30 és 50 cm közötti, lehetővé teszik az edények rugalmas elhelyezését és elrendezését. A mélység, amely 16 és 23 cm között mozog, egy másik tényező, amely befolyásolja a praktikusságot és kényelmet az edények kezelésénél.

i

A sarok mosogató tálcák teljes mérete is fontos

Fontos figyelembe venni a mosogató teljes méreteit, amelyek közé tartozik a kb. 50 - 110 cm hosszúság, a kb. 40 - 110 cm szélesség és a kb. 16 - 23 cm mélység. Ezek a méretek fontosak, amikor az eszközt a teljes konyhai kialakításba integráljuk. Ezért figyelni kell a konyha egyedi elrendezését és a felhasználó egyéni igényeit.


 Sarok mosogató fehér
Fehér sarok mosogatótálca

 sarok mosogató bézs
Bézs sarok mosogatótálca

 sarok mosogató fekete
Fekete sarok mosogató

 konyhai sarok mosogatálcák rozsdamentes acélból
Rozsdamentes acél sarok mosogató

Válassz sarokmosogató típust szín szerint

A sarok mosogatótálcák színe kulcsfontosságú szerepet játszik a konyha esztétikájának kialakításában, és befolyásolja a tér általános vizuális benyomását. A sarok mosogató színének kiválasztása tükrözze a konyha általános kialakítását és a felhasználó személyes preferenciáit, lehetővé téve egy olyan tér kialakítását, amely nemcsak a gyakorlati igényeket elégíti ki, hanem vizuálisan is gazdagítja a mindennapi konyhai környezetet.

  • A fekete sarok mosogató eleganciát és modern dizájnt hoz a konyhába. Ez a szín kontrasztot teremt, és nagyszerű fókuszpont lehet egy belső térben.
  • A rozsdamentes acél sarok mosogatótálca a modern konyhák klasszikusa. Felülete professzionális megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, és könnyen beleolvad a többi bútorba.
  • A fehér sarok mosogató friss és tiszta megjelenést kölcsönöz a konyhának. Ideális azok számára, akik világos és tágas teret szeretnének kialakítani modern beütéssel.
  • A bézs és szürke sarok mosogatótálcák gyakran kombinálhatók természetes anyagokkal, hogy nyugodt hangulatot teremtsenek, és rugalmasságot biztosítanak a mosogató beépítéséhez is.

Túl drágának tűnik a sarok mosogatótálca? Nézz körül olcsó sarok mosogató kínálatunkban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
MATALAC Granit X Diamond, sarok, medencével, csepegtetővel, pezsgőszín - Gránit mosogató Típusok
MATALAC Granit X Diamond, sarok, medencével, csepegtetővel, pezsgőszín
Gránit mosogató - sarokba építhető forma, egymedencés, medencével, csepegtetővel, gránit anyagból készült, a mosogató csak specifikus módon szerelhető be, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, beige szín, a mosogató méretei: 51 cm × 96 cm × 21 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 43,7 cm × 41 cm × 21 cm (Ho x Szé x Ma)
70 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: METinc49
MATALAC Granit X Diamond, sarok, medencével, csepegtetővel, bézs - Gránit mosogató Típusok
MATALAC Granit X Diamond, sarok, medencével, csepegtetővel, bézs
Gránit mosogató - sarokba építhető forma, egymedencés, medencével, csepegtetővel, gránit anyagból készült, a mosogató csak specifikus módon szerelhető be, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, beige szín, a mosogató méretei: 51 cm × 96 cm × 21 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 43,7 cm × 41 cm × 21 cm (Ho x Szé x Ma)
70 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: METinc48
Metalac Granit X Diamond rohový s vaničkou a odkapem, šedý - Gránit mosogató Típusok
Metalac Granit X Diamond rohový s vaničkou a odkapem, šedý
Gránit mosogató - sarokba építhető forma, egymedencés, medencével, csepegtetővel, gránit anyagból készült, a mosogató csak specifikus módon szerelhető be, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, szürke szín, a mosogató méretei: 51 cm × 96 cm × 21 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 43,7 cm × 41 cm × 21 cm (Ho x Szé x Ma)
60 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: METinc46
MATALAC Granit X Diamond, sarok, medencével, csepegtetővel, fehér - Gránit mosogató Típusok
MATALAC Granit X Diamond, sarok, medencével, csepegtetővel, fehér
Gránit mosogató - sarokba építhető forma, egymedencés, medencével, csepegtetővel, gránit anyagból készült, a mosogató csak specifikus módon szerelhető be, szűrős lefolyó, mosogatógépre csatlakoztatható, fehér szín, a mosogató méretei: 51 cm × 96 cm × 21 cm (Ho x Szé x Ma), medence méretei: 43,7 cm × 41 cm × 21 cm (Ho x Szé x Ma)
75 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: METinc50

Sarok mosogatótálcák

A Sarok mosogatótálcák kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Sarok mosogatótálcák – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó sarok mosogatótálcák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb sarok mosogatótálcák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: sarok mosogatótálcák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ