Shop roku AlzaBoxy Q1

Scheppach HC 25 o

Termékkatalógus
Scheppach HC 25 o
4,7 7 értékelés
Kompresszor - olajmentes, 1100 W teljesítmény, 161 l/m áramlási sebesség, 24 l-es tartály, 8 bar max. nyomás, 230 V h​álózati feszültség, tömege: 25 kg
Kód:  GARHC25o Termékszám:  5906112901

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Scheppach HC 25 o

Megbízható kompresszor optimális és egyenletes állandó nyomással. A Schepach HC 25o ideális megoldás a garázsok és a legtöbb műhely vagy műhely számára. A szívóteljesítménynek és a stacknek köszönhetően még igényes munkák során is teljes mértékben kihasználhatják. Folyamatos terheléshez tervezték, és a futó kerekek és fogantyúk miatt gyakori mozgatásra alkalmas.

A Scheppach HC 25o kompresszor legfontosabb jellemzői

  • Olajmentes kompresszor optimális üzemi nyomás mellett
  • Kiváló minőségű, szénmentes, hosszú élettartamú motor
  • Ömlesztett konténer
  • Ideális megoldás a legtöbb műhely számára
  • Tartály térfogata 24 l
  • Könnyű nyomásszabályozás beépített manométerrel
  • Praktikus fogantyú és futó kerekek

Oilless kompresszor erőteljes motorral

A Scheppach HC 25o olajmentes kompresszor különösen nagy teljesítményű kefe nélküli motorjával kiemelkedik, amely biztosítja a levegő tartály gyors újratöltését, ami jelentősen felgyorsítja a munkát, miközben stabil magas nyomást hoz létre, amely hosszú csavarokhoz, szegecseléshez vagy régi kerékcsavarok fellazításához használható. A motor csak akkor kapcsol be, ha a tartály nyomásszintje a kívánt szint alá csökken, és így mentésre kerül. A gép élettartamát egy olajjal kenhető szivattyú is meghosszabbítja. Ez olajmentes kompresszor, így kiküszöböli az olajszint ellenőrzésének szükségességét, és könnyen használható a sör hordó nyomásának fenntartására.

A Scheppach HC 25o kompresszor könnyű mozgása

A Scheppach HC 25 o kompresszor nagyméretű görgőkkel van ellátva, amelyek megkönnyítik a mozgást a kényelmes fogantyúval együtt. Kompakt méretének köszönhetően kényelmesen szállítható autóval.


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Scheppach HC 25 o Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Scheppach HC 25 o. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Scheppach HC 25 o.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ