Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Scheppach PL 55

Termékkatalógus
Scheppach PL 55
4,3 9 értékelés
Körfűrész - elektromos, 1200 W, 5500 ford/perc fordulatszám, vágási mélység akár 55 mm, tárcsa átmérője 160 mm, porelszívó adapter és a vágási szög beállítása, tömege 7,1 kg,
71 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GAR357a Termékszám:  5901802915 Gyártó honlapja:

Scheppach PL 55

Gyakran dolgozik fával és ragaszkodik a tökéletesen egyenes, hibátlan vágáshoz?  Többé nincs szüksége semmilyen drága eszközre. Ezzel a praktikus segítővel, az összes feladatot elláthatja minden gond nélkül, töredéknyi idő alatt, sokkal alacsonyabb költségek mellett. A Scheppach által forgalmazott körfűrész egy kiváló szerszám, és akár hiszi, akár nem, meg fog lepődni, hogy mire képes.

Főbb jellemzők

  • Egy sokoldalú fűrész tökéletes áron
  • Fokozatosan állítható vágási mélység és vágási szög
  • Vezetősín csúszásgátló csíkokkal a hosszabb,  pontosabb vágásokért
  • Puha markolat a kényelmes fogásért
  • Lemezborítás integrált forgácselszívó kimenettel
  • 140 cm vezetősín, tapadó csíkokkal

Sokoldalú segéd

Az erőteljes PL 55-ös fűrész egy sokoldalú eszköz, hála a kifinomult formatervezésnek sokféle feladatot képes ellátni, amelyre egy közönséges fűrész nem lenne képes. Ez tulajdonképpen egy körfűrész vezetősínnel,  többféle egyedi megoldással.

A vágási mélység beállításának lehetősége (55 mm-ig) önmagában képessé teszi az eszközt, hogy Ön ott kezdhessen el vágni, ahol csak szeretne. Ez az eszköz ideális például a mosogató vagy főzőlap beépítéséhez szükséges vágásokhoz. A parketta fal menti vágása sem okozhat problémát, anélkül megtehetjük, hogy megsértenénk a felszínét. Ha mindezen előnyöket egyesíti a vezetősínnel, gyönyörű és pontos vágást kap szálkák nélkül. A vágási szög beállításának lehetősége (0-45°) új lehetőségeket nyit meg és könnyedén használhatóvá teszi az eszközt, így kisimíthat különböző szegélyeket, méretre vághatja ajtaját, vagy akár különböző fafelületeket csiszolhat.

Teljesítmény és felszereltség

Az eszköz szívében egy erőteljes elektromos motor van, amelynek teljesítménye 1200 W. Ez képes forgatni a 160 mm-ű lemezt akár 5500-szor percenként. A kifinomult burkolat jól kiegyensúlyozott, jó minőségű és tartós anyagokból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. A maximális kényelmet és a biztos fogást az ergonomikus, csúszásmentes felületű markolat garantálja. Biztonsági szempontból érdemes megemlíteni, hogy a fűrészlap egy beépített por elvezető kimenettel van ellátva, valamint hasítóékkel, amelynek az a funkciója, hogy nyitva tartja a vágási horonyt, megakadályozva így a fűrészlap esetleges beékelődésénél a fűrész kifordulását. 

 

Paraméterek

Összehasonlít
Meghajtás
Elektromos Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!
Fordulatszám
5 500 ford/perc Kész!
Vágási mélység
55 mm Kész!
Tárcsa átmérője
160 mm Kész!

Tulajdonságok

Meghajtás
Elektromos Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!
Fordulatszám
5 500 ford/perc Kész!
Vágási mélység
55 mm Kész!
Tárcsa átmérője
160 mm Kész!
Tömeg
7,1 kg Kész!
Speciális tulajdonságok
porelszívó adapter, a vágási szög beállítása Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Scheppach PL 55 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Scheppach PL 55. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Scheppach PL 55.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ