Shop roku AP+ plus nový vizuál

SCHOLL PediMask™ Expert Care tápláló lábmaszk aloe verával 1 pár

Termékkatalógus
SCHOLL PediMask™ Expert Care tápláló lábmaszk aloe verával 1 pár
4,5 16 értékelés
Lábmaszk - hidratáló és tápláló, bőrkeményedésre ajánlott
Kód:  NOH116 Termékszám:  5900627095753 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SCHOLL PediMask™ Expert Care tápláló lábmaszk aloe verával 1 pár Megszűnt

SCHOLL PediMask™ Expert Care tápláló lábmaszk aloe verával 1 pár


Scholl PediMask™
Expert Care

A Scholl PediMask™ Expert Care egy tápláló zoknis lábmaszk. Intenzíven hidratáló aloe verát tartalmaz. A selymesen puha lábakért és a hosszan tartó hidratáltság érzéséért. 

1

pár

SCHOLL PediMask™ Expert Care

Hatékony, nem zsíros formula

A jótékony aloe vera és egyéb ápoló összetevők intenzíven táplálják és hidratálják a lábat. Együttesen hatékonyan küzdenek a száraz és érdes bőr ellen anélkül, hogy zsíros érzetet hagynának maguk után. 


Gyors és egyszerű használat

Az innovatív zokniformának köszönhetően könnyen a lábadra húzhatod a maszkot, és csak élvezned kell a kellemes pihenést. Mindössze 20 perc alatt lábad puha, sima és hidratált lesz. 

Scholl pedimask

Speciális hidratációs technológia

A 4 hatóanyag és a speciális Hydro Restor technológia kombinációja akár 8 órán át hidratált bőrt biztosít. 

Hogyan kell használni a Scholl PediMask Expert Care zoknimaszkot? 


1. Vedd ki a maszkot a csomagolóból.

2. Nyisd ki a zoknit a felső záródás mentén. 

3. Vegyél fel egy-egy zoknit mindkét lábadra, és rögzítsd ragasztószalaggal. Használat előtt mosd meg és töröld meg a lábad. 

4. 20 perc elteltével vedd le a zoknit és masszírozd be a felesleges krémet a láb bőrébe.
 

Próbáld ki a Scholl elektromos reszelőit

Scholl Velvet Smooth Diamond

Rózsaszín

Scholl Velvet Smooth Diamond

Elektromos reszelő rózsaszínben extra durva fejjel, gyémántkristályokkal. Vezeték nélküli és ergonomikus. Cserélhető fejjel.

Scholl Velvet Smooth Diamond

Kék

Scholl Velvet Smooth Diamond

Elektromos reszelő kék színben extra durva fejjel, tengeri ásványi anyagokkal. Vezeték nélküli és ergonomikus. Cserélhető fejjel.

Scholl Velvet Smooth Wet&Dry

Nedves és száraz

Scholl Velvet Smooth Wet&Dry

Újratölthető akkumulátoros elektromos reszelő, amely száraz és nedves használatra egyaránt alkalmas. Ergonomikus kialakítás, 2 sebesség, cserélhető fej. 

Scholl Velvet Smooth

Ajándék szett

Scholl velvet

Elektromos reszelő rózsaszínben extra durva fejjel, gyémánt kristályokkal. Ajándékszett csere súrolófejjel és egy gyönyörű bronz táskával. 


Tökéletes lábápolás. 

A Scholl márkát több mint 100 évvel ezelőtt alapította a német származású amerikai orvos, dr. William Mathias Scholl, aki a láb anatómiájának és fiziológiájának lelkes úttörője volt. Kutatási eredményei alapján, főként a gerincproblémák és a lábbetegségek terén végzett tudományos kutatásai alapján megalkotta az első anatómiai betéteket cipőkbe. Ezt számos más innovatív termék követte, amelyek bizonyítottan segítenek az embereknek világszerte megőrizni lábuk egészségét és kényelmesebbé tenni a cipőben járást. A Scholl márka méltán vált a minőségi lábápolási termékek szinonimájává.


Összetétel

Aqua, Glicerin, Karbamid, Hidrogénezett poliizobután, Glyceryl stearate, Dimetikon, Stearyl alcohol, Butyrospermum parkii butter, PEG-100 stearate, Kapril/kaprikus trigliceridek, Phenoxyethanol, Betaine, Ceteareth-25, Cetyl alcohol, Chlorphenesin, Gliceril-kaprilát, Aloe barbadensis leaf juice, Akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, Parfüm, Xanthan gum, Allantoin, Niacinamide, Panthenol, Disodium EDTA Propylene glycol, Tokoferol-acetát, BHT, Sodium hydroxide, Tokoferol, Linalool, Butylene glycol, Ethylhexylglycerin, Aloe barbadensis levéllé por, Lactic acid, Algin, Nátrium-citrát, Atelokollagén, Szerin, Methylparaben, Citromsav.

Paraméterek

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHOLL PediMask™ Expert Care Vyživující maska na nohy s aloe vera 1 pár. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SCHOLL PediMask™ Expert Care Vyživujúca maska na nohy s aloe vera 1 pár.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ