AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ScreenShield Emgeton Consul 7 kijelzőre

Termékkatalógus
ScreenShield Emgeton Consul 7 kijelzőre
Védőfólia - 100% garancia a kijelzőt érő karcolásokra, élettartam garancia, extrém strapabíróság és teljes mértékű átlátszóság, nem változtatja meg a kijelző színeit, a védőfóliás kijelző kevésbé fog zsírosodni, elfedi a már kialakult kisebb karcolásokat is
Kód:  SSH032b3g Termékszám:  EMG-CONS7-D Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ScreenShield Emgeton Consul 7 kijelzőre Megszűnt

ScreenShield Emgeton Consul 7 kijelzőre

Ez a minőségi ScreenShield védőfólia egy nagyszerű eszköz az Emgeton Consul 7 készüléked kijelzőjének az állapotának tökéletes megóvására. Biztosítja a tökéletes védelmet mindenféle típusú karcolással szemben, miközben teljesen átlátszó, és még a már meglévő apróbb karcolásokat is szépen elfedi. Hála az extrém mértékű strapabírásának, a gyártó könnyedén megengedheti magának, hogy élettartam garanciával is elláthassa a terméket.

Műszaki adatok:

Tervezve:
Emgeton Consul 7

Paraméterek

Rendeltetés
Kijelzőre Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Kijelzőre Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ScreenShield Emgeton Consul 7 kijelzőre Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ScreenShield pro Emgeton Consul 7 na displej tabletu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ScreenShield pre Emgeton Consul 7 na displej tabletu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ScreenShield für Emgeton Consul 7 für das Tablet-Display. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ScreenShield für Emgeton Consul 7 für das Tablet-Display.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ