30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

SCYTHE Tatsumi SCTTM-1000

Termékkatalógus
SCYTHE Tatsumi SCTTM-1000
4,6 11 értékelés
Processzor hűtő Socket 775/1150/1155/1156/1366 360 g, 92 mm-es ventilátor 7,2-31,07 dB (A)
Kód:  CT260m9k Termékszám:  SCTTM-1000I Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SCYTHE Tatsumi SCTTM-1000

Nagyon népszerű gyártó Scythe hűtők bemutatja a japán precizitás, az eredeti koncepciót és a maximális terjedésének támogatása ügyfeleinek. A tervezők processzorok míg összpontosító alacsonyabb energiafogyasztás, hanem fokozatos növekedése az alapfrekvencia, természetesen megváltoztatja a működési feltételeket. A legcsendesebb számítógép és egy alacsony hőmérsékletű még játék közben a legigényesebb játékokat? Megfizethető modell Scythe Tatsumi SCTTM-1000 kiváló tulajdonságokkal rendelkezik az igényes felhasználók számára.

Věžovitý design začíná u dokonale vyleštěné základny z poniklované mědi, která přechází ve trojici duálních heatpipe trubic. Ezek a hőt a hatalmas bordázat egyedi szerkezet az úgynevezett M.APS. mellékelt alacsony fordulatszámú ventilátor, majd azt követően minden zachladí. Ez egy tisztességes modell Slip Stream sorozat méretei 92 x 92 mm és a fordulatszám-tartomány 300-2500 RPM. Összességében a hiány szűk test mozog távolabb a memóriamodult, amely jótékony hatással van a csere.

Ötletes szerelés hűvösebb tudja kezelni, és minden bizonnyal értékelni a támogatást gyakorlatilag minden jelenlegi és korábbi platformokon. A dobozban megtalál mindent, amire szüksége van, beleértve a magas színvonalú termikus zsír.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCYTHE Tatsumi SCTTM-1000I. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SCYTHE Tatsumi SCTTM-1000I. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SCYTHE Tatsumi SCTTM-1000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SCYTHE Tatsumi SCTTM-1000.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ