Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

SEA OF SPA Bio Spa Israeli Olive Bath Lotion 780 ml

Termékkatalógus
SEA OF SPA Bio Spa Israeli Olive Bath Lotion 780 ml
5 2 értékelés
Krémtusfürdő - uniszex, minden bőrtípusra, hidratáló, hatóanyag: aloe vera, bambuszvaj, mandulaolaj, méz, olivaolaj és e-vitamin, natúr kozmetikum, 780 ml-es - 5 628,21 Ft/1 l
Kód:  KSS211 Termékszám:  7290012934698
SEA OF SPA Bio Spa Israeli Olive Bath Lotion 780 ml Megszűnt

SEA OF SPA Bio Spa Israeli Olive Bath Lotion 780 ml

A 770 ml-es SEA OF SPA BIO Bath Lotion Olives hidratáló tusfürdő gyengéden tisztítja a bőrt és eltávolítja róla az összes szennyeződést. Táplálja, lágyítja és bársonyosan puhává, rugalmassá és flexibilissé teszi. Mindez megfelelő nedvességet biztosít a bőr számára és megvédi a kiszáradástól. Nyugtató fürdőzési élményt, kikapcsolódást és frissességet nyújt, valamint a tökéletes tisztaság érzetét idézi elő.A Holt-tengeri ásványokat és olíva olajat tartalmazó gazdag gélkészítmény segít fenntartani a bőr egészségét és természetes egyensúlyát. Finom aromája édes tónusokkal illatosítja illetve gyönyörűen ellazítja a testet. Kényeztesd bőröd fényűző ápolással, és élvezd a pihentető fürdőt a SEA OF SPA BIO Bath Lotion Olives gyengéd tusfürdőjével.

Aktív hatóanyagok:

  • a Holt-tengeri ásványok fokozzák a bőr megújuló folyamatát és megőrzik annak természetes pH-ját
  • az olíva olaj E-vitaminban, antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban gazdag, amelyek elősegítik a sejtek megújulását, revitalizálják a bőrt, segítenek megőrizni természetes nedvességét és táplálást biztosítanak

Használata:
Vidd fel a bőrre tisztálkodás közben, körkörös mozdulatokkal habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le.

Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.

Összetétel:
Water (Aqua), Sodium lauryl sulfate, Sodium chloride, Cocamide DEA, Glycerin, Fragrance (Parfum), Dead Sea minerals (Maris Sal), Olive (Olea Europaea Fruit) Oil,2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Citric acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Blue 1 (CI 42090), Yellow 6 (CI 15985)


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
780 ml Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Krémtusfürdő Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SEA OF SPA Bio Spa Israeli Olive Bath Lotion 780 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEA OF SPA Bio Spa Israeli Olive Bath Lotion 780 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SEA OF SPA BIO Bath Lotion Olives 770 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ