Rapture Shop roku

Seagate BackUp Plus Hub 10TB + 2x USB, fekete

Termékkatalógus
Seagate BackUp Plus Hub 10TB + 2x USB, fekete
5 1 értékelés
Külső merevlemez - 3,5", 10000GB kapacitás
Kód:  FR056l4 Termékszám:  STEL10000400 Gyártó honlapja:

Seagate BackUp Plus Hub 10TB + 2x USB, fekete


Csinálj több helyet az életednek! 

A Seagate Backup Plus HUB Desktop külső merevlemez egy ideális eszköz az adataid biztonsági mentéséhez és az egész digitális világod megosztásához. Összesen 10 TB kapacitás áll a rendelkezésedre, valamint az USB 3.0 interfésznek köszönhetően biztosítva van a gyors adatátviteli sebesség, illetve korlátozás nélkül lehetőség van PC és Mac közötti adatátvitelre is. Ráadásul ez a modell az elülső részén még két darab praktikus USB 3.0 csatlakozóval is rendelkezik.



Használd a Backup Plus HUB lemezt, amely minden az egyben alapon működik - adattároló és töltőállomás fenomenális kapacitással. Így a telefonodat vagy a tabletedet egy lépésben feltöltheted és automatikusan lementheted. 


Annak köszönhetően, hogy az eszköz kompatibilis a Windows és a Mac OS X platformokkal egyaránt, lehetőség van az adatok átvitelére különböző operációs rendszerek között is anélkül, hogy formázni kelljen az adattárolót.


A Seagate Dashboarddal mindent szépen rendszerezhetsz

Készíts biztonsági másolatot minden dokumentumodról, fotódról és videódról a Seagate Dashboard program segítségével, beleértve azokról is, amelyeket megosztasz az olyan szociális hálózatokon, mint például a Facebook-on, a Flickr-en vagy a Youtube-on. Egyszerűen csak válaszd ki a menteni kívánt mappákat és semmi egyébbel már nem kell törődnöd. Mindig amikor a külső merevlemezt a számítógépedhez csatlakoztatod, akkor minden új vagy megváltoztatott fájlod a háttérben automatikusan elmentődik. (A Mac OS operációs rendszerben használd a Time Machine alkalmazást!) 



Mi van a csomagolásban?

  • Seagate Backup Plus Desktop HUB külső merevlemez
  • Szoftver a biztonsági másolat készítéséhez: Seagate Dashboard
  • USB 3.0 kábel, plug-and-play
  • NTFS illesztőprogram Mac-hez
  • Rövid használati útmutató

Paraméterek

Méret

Szélesség
41 mm (4,1 cm) Kész!
Magasság
118 mm (11,8 cm) Kész!
Mélység
198,1 mm (19,81 cm) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Sorozat

Lemez sorozata
Seagate Desktop HDD Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seagate BackUp Plus Hub 10TB + 2x USB, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate BackUp Plus Hub 10TB + 2x USB, černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seagate BackUp Plus Hub 10TB + 2× USB, čierny. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate BackUp Plus Hub 10 TB + 2 x USB schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ