A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Seagate Backup Plus Hub 8TB + 2x USB, fekete

Termékkatalógus
Seagate Backup Plus Hub 8TB + 2x USB, fekete
4,7 18 értékelés
Külső merevlemez - 3,5", Micro USB-B, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 8000GB kapacitás
Kód:  FR056l3 Termékszám:  STEL8000200 Gyártó honlapja:

Seagate Backup Plus Hub 8TB + 2x USB, fekete

Csinálj több helyet életednek

A Seagate® Backup Plus HUB Desktop merevlemezek ideális kellékei egész digitális világod mentéséhez és megosztásához. Legfeljebb 8 TB kapacitásig terjedő méretben kaphatóak, az USB 3.0 felületnek köszönheten pedig nagy átviteli sebesség biztosított, amely korlátozások nélkül teszi lehetővé a PC és a Mac közötti adatátvitelt. A modell elsülső oldala továbbá két praktikus USB 3.0 csatlakozóval is ellátott.

Használd a Backup Plus HUB lemezt, amely minden egyben alapon működik - adattároló és töltőállomás fenomenális kapacitással. Telefonod vagy tableted így egy lépésben tölthető és automatikusan lementhető.

Annak köszönhetően, hogy a készülék a Windows és a MAC OS X platformokkal is kompatibilis, a személyi számítógépek különféle változatai között is könnyű az adatátvitel, a formázás szükségessége nélkül.

A Seagate Dashboarddal mindent elrendezhetsz

Alakíts ki készenléti másolatokat összes dokumntumodról, felvételedről és videódról a Seagate Dashboard program segítségével, azokat is beleértve, amelyeket megosztasz a Facebook, Flickr és YouTube közösségi hálózatokon. Egyszerűen kiválasztod a fájlokat, amelyeket menteni szeretnél és mással nem is kell törődnöd. Mindig, amikor csatlakoztatod a lemezt számítógépedhez, az összes új vagy megváltoztatott fájl automatikus mentésre kerül a háttérben. (A Mac OS operációs rendszerben mindez a Time Machine alkalmazással történik.)

A csomgolás része

  • Seagate® Backup Plus Desktop HUB merevlemez
  • Seagate Dashboard szoftver a készenléti másolatok készítéséhez
  • USB 3.0 kábel, plug-and-play
  • NTFS illesztőprogram a Mac számára
  • Rövid használati utasítás

Paraméterek

Méret

Szélesség
198,1 mm (19,81 cm) Kész!
Magasság
118 mm (11,8 cm) Kész!
Mélység
41 mm (4,1 cm) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tulajdonságok

Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
Csatlakozó
Micro USB-B Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Csomag tartalma
Kábel Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seagate Backup Plus Hub 8TB + 2x USB, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate BackUp Plus Hub 8TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seagate BackUp Plus Hub 8 TB + 2x USB, čierny. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate BackUp Plus Hub 8TB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ