AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Seagate Backup Plus Hub 8 TB - Külső merevlemez

Termékkatalógus
Seagate Backup Plus Hub 8 TB - Külső merevlemez
Külső merevlemez - 3,5"; USB 3.0, de USB 2.0-val is kompatibilis
Kód:  FR056l3BUN2 Termékszám:  STEL8000200_CNS-HSETW3-CZ Gyártó honlapja:

Seagate Backup Plus Hub 8 TB - Külső merevlemez


Hogy több helye legyen!

A Seagate Backup Plus Desktop HUB külső merevlemez ideális eszköz a biztonsági mentéseihez és megosztásaihoz, hogy Ön teljesen védve legyen a digitális világban. Ez a készülék 8 TB kapacitással rendelkezik. A remek USB 3.0 fájlátviteli sebességének köszöhetően, Ön bármely korlátozás nélkül oszthatja meg, illetve mentheti fájljait a külső lemez és a PC vagy Mac eszköze között. A modell elülső oldalán található egy pár praktikus USB 3.0 csatlakozó.



A Backup Plus Hub egy többfunkciós készülék - használhatja adattárolóként, de töltőállomásnak is tökéletesen megfelel. Ez a fenomenális kapacitású külső merevlemez tehát akár több mindenre is használható. Telefonját, vagy tabletét egyszerűen töltheti, miköben zajlik az automatikus biztonsági mentés.


Mivel az eszköz kompatibilis Windows és MAC OS X rendszerekkel is, ezért az adatátvitel különböző számítógépes rendszerek között is zökkenőmentesen zajlik.


Seagate Dashboard lehetővé teszi, hogy mindent megőrizzen

Készítsen biztonsági másolatot az összes dokumentumáról, képéről és videójáról a Seagate Dashboard segítségével, beleértve azokat az emlékeit, képeit, videóit is, melyeket a közösségi hálón osztott meg, mint például Facebookon, a Flickr segítségével, vagy éppen YouTube-on. Egyszerűen válassza ki a menteni kívánt mappákat, fájlokat, és nem kell többé aggódnia. Amikor csatlakoztatja a meghajtót a számítógéphez, minden új vagy módosított fájl automatikus biztonsági mentésére kerül sor a háttérben. (Mac OS készülékén bátran használja a Time Machine alkalmazást.) 



Mi van a dobozban?

  • Seagate Backup Plus Desktop HUB külső merevlemez
  • Biztonsági másolatok készítése a Seagate Dashboard segítségével
  • USB 3.0 kábel, plug-and-play funkció
  • NTFS a Mac rendszerekhez
  • Gyors útmutató
  • Praktikus billentyűzet és egér

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seagate Backup Plus Hub 8 TB - Külső merevlemez Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate BackUp Plus Hub 8TB + 2x USB, černý + Canyon CNS-HSETW3 CZ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seagate BackUp Plus Hub 8 TB + 2× USB, čierny + Canyon CNS-HSETW3 CZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate BackUp Plus Hub 8TB + 2x USB, černý + Canyon CNS-HSETW3 CZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate BackUp Plus Hub 8TB + 2x USB, černý + Canyon CNS-HSETW3 CZ.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ