A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Seagate IronWolf Pro 6TB

Termékkatalógus
Seagate IronWolf Pro 6TB
4,7 81 értékelés
Merevlemez - 3,5", SATA III, 256 MB cache, 7200 f/p, számítógépekhez, szerverhez és belső
Kód:  FP985d2 Termékszám:  ST6000NE0023 Gyártó honlapja:

Seagate IronWolf Pro 6TB


Kiváló teljesítmény és maximális megbízhatóság

Az IronWolf Pro sorozatú merevlemez készen áll arra a folyamatos terhelésre, amit a NAS tárolók igényelnek. A fejlett AgileArray technológiának köszönhetően rendkívül megbízható és gyors. Az eszköz egyszerűen skálázható RAID támogatással, és fejlett energiagazdálkodással rendelkezik, amellyel energiát takarít meg.


Kereskedelmi és vállalati használatra tervezve

A neve és a paraméterei is nyilvánvalóvá teszik, hogy a Seagate IronWolf PRO sorozat az igazi szakértőknek lett kialakítva: főleg a kis- és középvállalkozások számára ideális választás. A SATA III csatlakozó csúcssebessége eléri a 600 MB/s-ot, de a merevlemez SATA II és hagyományos SATA interfésszel is kompatibilis. A lemez 7200 rpm forgási sebességgel, és a gyorsabb reakció érdekében 256 MB-os gyorsítótárral rendelkezik.


A lemezek rezgésének csökkentése

Az IronWolf lemezek olyan speciális szenzorokkal lettek felszerelve, amelyek az egyenletes teljesítmény és a megbízható működés érdekében kivédik a külső vibrációkból származó negatív hatásokat, még a többlemezes NAS rendszerek esetében is. A RAID konfiguráció az Error Recovery Control technológiával maximálja a teljesítményt és az üzemidőt.


Aktív adatvédelem

Az IronWolf Pro merevlemezt továbbfejlesztett funkciókkal látták el, amelyek segítik az adattárolás zökkenőmentes működését és hosszabb élettartamot garantálnak. A Synology DiskStation Manager 6.1 automatikus ellenőrzéseket és frissítéseket végez el, valamint javaslatokat tesz az adatvédelem fejlesztésével kapcsolatban.


Többfelhasználós hozzáférés

A NAS tárhely többfelhasználós hozzáférést biztosít a nap 24 órájában, a hét minden napján. A lemez akár 300 TB/évnyi adatírást is elvisel. A távoli hozzáféréssel adataid mindig elérhetőek lesznek és egyszerűen készíthetsz róluk biztonsági mentést vagy megoszthatod őket szinte bárhonnan.


Otthoni szerverek számára

Az IronWolf merevlemez tökéletes választás, ha otthoni multimédiás NAS hálózatot szeretnél kiépíteni. A 6 TB kapacitásnak és a csúcsteljesítménynek köszönhetően egész estés HD filmek ezreihez férhetsz hozzá szabadon és többször annyi fotót nézhetsz meg könnyedén a tévéden, a gépeden vagy a telefonodon.


Paraméterek

Méret

Szélesség
101,6 mm (10,16 cm) Kész!
Magasság
26,11 mm (2,61 cm) Kész!
Mélység
146,99 mm (14,7 cm) Kész!

Sorozat

Lemez sorozata
Seagate IronWolf Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Számítógépekhez, Szerverhez, Belső Kész!

Tulajdonságok

Belső interfész
SATA III Kész!
Memória cache
256 MB Kész!
Vezérlő
Seagate Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes HDD

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


» Összes NAS
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seagate IronWolf Pro 6TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate IronWolf Pro 6TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seagate IronWolf Pro 6 TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate IronWolf Pro 6TB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ