Shop roku 30 dnů na vrácení

Seagate IronWolf Pro 8TB

Termékkatalógus
Seagate IronWolf Pro 8TB
Merevlemez - 3,5", SATA III, 256 MB cache, 7200 f/p, számítógépekhez és szerverhez
Kód:  FP985e1 Termékszám:  ST8000NE0004 Gyártó honlapja:

Seagate IronWolf Pro 8TB


Csúcsteljesítmény és maximális megbízhatóság

Az IRONWOLF Pro Series merevlemez készen áll a folyamatos üzemre, amelyet a NAS adattároló rendszerek igényelnek. Az AgileArray modern és fejlett technológiának köszönhetően szinte már földöntúli a megbízhatósága és a válaszideje. A készülék lehetővé teszi a könnyű skálázhatóságát a RAID támogatás segítségével és energiát takarít meg fejlett energia gazdaságosságának köszönhetően.


A kereskedelmi és vállalati használatra tervezve

A Seagate IronWolf PRO Series-t igazi professzionális szakembereknek tervezték már csak a neve és a paraméterei alapján is. Gigantikus tárhelyének köszönhetően leginkább a nagyvállalatok lelik majd benne legnagyobb hasznukat. A SATA III-as interfésznek köszönhetően maximális adatátviteli sebessége 600 MB/s és a merevlemez visszafele is kompatibilis a régebbi SATA II és SATA szabványokat. A lemezei 7200 fordulat/perc sebességgel forognak, és 256 MB gyorsítótár áll rendelkezésre a gyorsabb válaszadási sebesség érdekében.


Csökkentse a lemezek rezgését

Az IronWolf-ot speciális érzékelőkkel szerelték fel, amelyek kiküszöbölik a lemezek rezgéseit, így biztosítja a konzisztens teljesítményt és megbízható működést akár még többrekeszes NAS rendszerekben is. Erőteljes RAID maximalizálja válaszadási sebességet és a lemez élettartamát Error Recovery Control-nak köszönhetően.


Aktív adatvédelem

Az IronWolf Pro Series-t fejlett funkciókkal szerelték fel, amelyek biztosítják a merevlemez zavartalan működését és meghosszabbítják az élettartamát. Synology DiskStation Manager 6.1 automatikusan elemezi a merevlemezt és folyamatosan tájékoztatást ad annak "egészségügyi" állapotáról, továbbá ajánlásokat tesz az adatok biztonságának növelése érdekében.


Több felhasználó egyidejű hozzáférése

A NAS rendszerű tárolóegységet  optimalizálták több felhasználó egyidejű hozzáféréséhez napi 24 órán át, a hét mindennapján. A készülék tökéletesen képes kezelni akár 300 TB évenkénti munkaterhelést is. A távoli hozzáférésnek köszönhetően a tárolt fájlok mindig azonnal és könnyen érhetőek el, illetve megoszthatók szinte bárhonnan.


Az otthoni szervered

Az IronWolf kiválóan alkalmas egy otthoni multimédiás NAS birodalom felépítéséhez. 8 TB kapacitásával és nagy teljesítményével, korlátlan hozzáférést biztosít akár több ezer egész estés hosszúságú HD minőségű filmhez, és még ennél is több képet képes tárolni, amelyeket mostantól könnyedén megtekinthetsz akár a tévéden, akár számítógépeden vagy telefonodon.


 

Paraméterek

Méret

Szélesség
101,6 mm (10,16 cm) Kész!
Magasság
26,11 mm (2,61 cm) Kész!
Mélység
146,99 mm (14,7 cm) Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Számítógépekhez, Szerverhez Kész!

Tulajdonságok

Belső interfész
SATA III Kész!
Memória cache
256 MB Kész!
Vezérlő
Seagate Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes HDD

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


» Összes NAS
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seagate IronWolf Pro 8TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate IronWolf Pro 8TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seagate IronWolf Pro 8 TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IronWolf Pro 8 Terabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IronWolf Pro 8 Terabyte.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ