Slevy s AP+ Shop roku

Seagate Laptop 4TB

Termékkatalógus
Seagate Laptop 4TB
Merevlemez - 2,5", SATA III, 128 MB cache (gyorsítótár), 5400 ford/perc
Kód:  FP996h4 Termékszám:  ST4000LM016 Gyártó honlapja:

Seagate Laptop 4TB

A(z) Seagate Laptop 4TB winchester Méretét tekintve 2,5", tehát egy kompakt típus. A fordulatok száma percenként (rpm) a legfontosabb jellemzői közé tartozik, 5400 ford/perc sebességével relatíve gyors adatátvitelt kínál. Max. kapacitása: 4000 GB. A cache mérete pedig 128 MB. A számítógéphez és egyéb eszközökhöz a(z) Seagate lemezét SATA III csatlakozón keresztül kapcsolhatod.

A(z) Seagate Laptop 4TB winchester fontosabb jellemzői

  • Cache mérete: 128 MB
  • A(z) Seagate 2,5" méretű meghajtója praktikus és alig foglal helyet
  • A számítógéphez és egyéb eszközökhöz SATA III konnektoron keresztül kapcsolható
  • A HDD ugyan nem áll ellen a rázkódásoknak, de olcsóbb és jóval nagyobb tárhelyet biztosít mint az SSD

A merevlemez további funkciói

A meghajtó fedele alatt forgó mozgást végző mágneslemezes mechanizmus található, így jóval érzékenyebb a rázkódásokra. De, jóval nagyobb tárhelyet biztosít mint az SSD. A merevlemez lemezeinek fordulatszáma (RPM) a legfőbb jellemzők közé tartozik. A(z) Seagate Laptop 4TB esetében ez 5400 ford/perc. Ezzel a sebességgel általában az átlagos teljesítményű PC-knél találkozunk. Az úgynevezett gyorsítótár nagy befolyással van az adatok továbbításának sebességére és megbízhatóságára. A(z) Seagate merevlemeze 128 MB méretű gyorsítótárral (cache) rendelkezik, amely lehetővé teszi az utoljára felhasznált adatok átmeneti tárolását és azok villámgyors visszaolvasását.

A(z) Seagate merevlemezének beszerelése

A(z) Seagate Laptop 4TB installálásához szükséged lesz egy 2,5" slot-ra. Mindennemű kommunikáció a SATA III interfészen megy keresztül, melynek maximális sebessége 6 Gbit/s. Jelenleg ez a legelterjedtebb technológia. Áteresztőképessége 600 MB/s.

Megjegyzés:
» Összes HDD

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


» További laptop winchesterek
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seagate Laptop 4TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate Laptop 4TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seagate Laptop 4TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate Laptop 4 TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate Laptop 4 TB.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ