Shop roku Shop roku

Seagate PlayStation Game Drive 2TB

Termékkatalógus
Seagate PlayStation Game Drive 2TB
4,8 6 értékelés
- SATA III beépíthető kerettel PS3 / PS4-hez, STBD2000103
Kód:  FR066f Termékszám:  STBD2000103 Gyártó honlapja:

Seagate PlayStation Game Drive 2TB

PlayStation Game Drive

Több játék tárolására PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolokhoz

Emeld játékad egy következő szintre 

Semmi sem korlátozza jobban a játékosokat, mint egy betelt merevlemez. Bővítsd konzolod kapacitását a Seagate Game Drive-al, az egyetlen külső merevlemezzel, amelyet kifejezetten a PlayStation 3 vagy a PlayStation 4 konzolohoz terveztek.

  • Növelje PlayStation kapacitását és teljesítményét.
  • Több mint 50 PS4 játékot tárolhatsz egy 2 TB-os lemezen.
  • Egyszerűen csatlakoztatható, így azonnal hozzáférhetsz a játékaidhoz- anélkül, hogy elveszítenéd a PlayStation garanciáját.

Tartsd meg az összes kedvenc játékaidat

2 TB tárhellyel szinte mindent megtartsz - beleértve kedvenc játékainkat - a PS3 vagy PS4 konzolon. A több mint 50 játék* vagy nagyméretű filmek tárolására alkalmas, így már nem kell törölni a játékokat, hogy újat tudj telepíteni.


Extra teljesítmény

A rendszer indítása után azonnal láthatod a játékaidat anélkül, hogy hosszú ideig kellene várni a folyamatjelző sávra. Ez nem minden - Az Adaptive Memory technológia tovább növeli a teljesítményt, úgy, hogy megjegyzi a gyakran indított játékokat.

Villámsebesség

Függetlenül attól, hogy PS3 vagy PS4 konzolod van, a Sony Game Drive telepítése nem okozhat gondot az útmutatóval - mindezt a garancia elvesztése nélkül**. Egyszerűen csak cseréld ki a gyárilag beépített merevlemezt a Game Drive-al, és már másolhatod is át a játékaidat.


A csomagban található

  • Seagate® PlayStation Game Drive
  • Gyors telepítési útmutató
     

* Átlagos játék méret: 35-50 GB
** A felhasználó vállalja a teljes felelősséget a lemez cserééjért.


A híres Silicon Valley székhelyű amerikai társaság, világelső a merevlemezek gyártásában és eladásában az asztali számítógépek, notebookok és egyéb eszközök számára. A Seagate termékek a maximális megbízhatóságra irányulnak az adatai megőrzésének területén, amit a mai világban, amikor a vállalati és személyes adatainak a fontossága folyamatosan növekszik, bizonyosan értékelni fog. Évről évre hasznos innovációkat hoz, amelyek biztosítják a magas átviteli sebességet, biztonságot és a megosztás lehetőségét is. Mentse el és ossza meg az adatait biztonságosan és megbízhatóan - válassza a Seagate termékeket.?
 
Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seagate PlayStation Game Drive 2TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate PlayStation Game Drive 2TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seagate PlayStation Game Drive 2 TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate PlayStation Game Drive 2TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate PlayStation Game Drive 2TB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ