Shop roku Shop roku

Seagate Wireless Plus 500GB

Termékkatalógus
Seagate Wireless Plus 500GB
Adattároló - 2,5", USB 3.0, WiFi, DLNA, beépített akkumulátor akár 10 óra üzemidővel
Kód:  FR050e Termékszám:  STCV500200

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Seagate Wireless Plus 500GB

Vezeték nélküli merevlemezek

Vigyen magával több ezer videót, zeneszámokat, képeket és fájlokat a vezeték nélküli merevlemezünknek köszönhetően. Streameljen az összes készülékébe, kábelek vagy hálózat nélkül. 

Használja a Wireless Plus Mobile Storage készüléket, mint Wi-Fi hub megosztót és osszon meg egy internet csatlakozást, akár 7 táblagéppel, okostelefonnal vagy számítógéppel. 


Kiránduláskor

A Wireless Plus berendezés, az ingyenes Seagate Media alkalmazással az iOS, Android®, Kindle Fire és Windows 8/RT rendszerrel rendelkező készülékek számára, képes több száz videó vagy több ezer zeneszám és dokumentum átvitelére vagy streamelésére.  


le
Seagate Wireless Plus 500 gigabájt

Hozza létre a fényképek és videók biztonsági másolatát a Seagate Media alkalmazás segítségével, ahelyett hogy visszatérne a számítógépéhez.

le
Seagate Wireless Plus 500 gigabájt

Streameljen 3 különböző filmet HD minőségben, egyszerre három különböző berendezésbe.


le
Seagate Wireless Plus 500 gigabájt

Akár 10 órás üzem az akkumulátoron

Hálózaton kívül

  • A Wireless Plus készüléket egy különálló Wi-Fi hálózat alkotja, amely lehetővé teszi multimédiák és fájlok streamelését a táblagépbe vagy az okostelefonba
  • Húzzon le filmeket vagy egyéb multimédiákat a készülékeibe, hogy később használhassa őket például az autóban.
  • Ezen vezetéknélküli nagykapacitásu memóriának köszönhetően, nem kell fáradoznia a meglévő hordozható, mobil készüléke maximális kapacitásának a növelésével 

le
Seagate Wireless Plus 500 gigabájt

Otthon

A Samsung Smart televíziók és Blu-ray lejátszók felhasználói egy olyan alkalmazást használhatnak fel, amely mappákkal, lejátszási listával és egyszerű távvezérléssel rendelkezik.

  • DLNA
  • Samsung Smart TV
  • AirPlay

le
Seagate Wireless Plus 500 gigabájt

A készlet tartalma

  • Seagate Plus vezeték nélküli hordozható nagykapacitású memória
  • USB 3.0 kábel
  • Kompakt USB töltő
  • Rövid használati útmutató

le
Seagate Wireless Plus 500 gigabájt

A híres Silicon Valley székhelyű amerikai társaság, világelső a merevlemezek gyártásában és eladásában az asztali számítógépek, notebookok és egyéb berendezések számára. A Seagate termékek a maximális megbízhatóságra irányulnak az adatai megőrzésének a területén, amit a mai világban, amikor a vállalati és személyes adatainak a fontosága folyamatosan növekszik, bizonyosan értékelni fog. Évről évre hasznos innovációkat hoz, amelyek biztosítják a magas átviteli sebességet, biztonságot és a megosztás lehetőségét is. Mentse el és ossza meg az adatait biztonságosan és megbízhatóan - válassza a Seagate márkájú terméket.

Paraméterek

Méret

Szélesség
89 mm (8,9 cm) Kész!
Magasság
19,9 mm (1,99 cm) Kész!
Mélység
127 mm (12,7 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
256 g (0,26 kg) Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Tárhely

Meghajtóval foglalt fiókok száma
1 × Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seagate Wireless Plus 500GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate Wireless Plus 500GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seagate Wireless Plus 500GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate Wireless Plus 500GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate Wireless Plus 500GB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ