Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Seek Thermal RevealXR 9hZ fekete

Termékkatalógus
Seek Thermal RevealXR 9hZ fekete
1,0 1 értékelés
Hőkamera - LED lámpával
Kód:  NN950j Termékszám:  RT-EBA

Seek Thermal RevealXR 9hZ fekete

A Seek RevealXR egy kis méretű infravörös kamera, amely további kiegészítők nélkül használható. A speciális infravörös technológia segítségével megtekinthetők a nappal és éjszaka egyaránt készült hőképek. Infravörös szkennelés és kiderülnek azok a dolgok, amelyek eddig teljesen rejtve voltak a szem elől. A Camera Reveal terepi felhasználásra lett kifejlesztve, így ennek megfelelő állóképsséggel rendelkezik. A hőmérséklet színes képként jelenik meg, fényes kijelzője van vagy lehet tárolt microSD memóriakártyára is menteni az adatokat későbbi elemzés céljából.

Legfontosabb jellemzői

  • Különálló infravörös kamera
  • Hőmérséklet különbség a kijelzőn (7 színpaletta a nagy kontraszthoz)
  • Ez nem függ a világítástól (éjjel-nappal működik)
  • Lehetőség a micro SD kártyán való tárolásra
  • Érzékelési távolság akár 270 m
  • Hőmérsékleti tartomány: -40 ° C-330
  • Az akkumulátor élettartama akár 10 óra
  • Erőteljes LED lámpa (300 lm)

Föld felmelegedés megállítása

A kamera pásztázza az infravörös spektrumot új módot nyit a különböző problémák feltárására és a megoldás megtalálására.  Ilyen esetekben tudja használni, mint például éjszakai behatolók feltűnés nélküli megfigyelése, megtakarítást találhat a fűtésen, a Realty alkalmazással - gyenge pontok keresésére kínál lehetőséget a hőszigetelésben. Végül a Reveal az okozott repedéseket és elvékonyodott részeket is feltárja. Ugyancsak alkalmas villanyvezetékek nyomvonalának megállapítására, amelyek rejtett hőt termelnek. A számítógépek DIY tuneréhez illeszthető és azonnal megtalálja a hot spot, azaz forró pontot, amely problémát.okoz.

További információk:

Fényképezés:
Látószög: 20 °
Érzékelő: 206 × 156 px
A hő felbontóképessége: akár 270 m

Interfész:
Micro USB

 

Paraméterek

Használat
Kültéri Kész!

Tulajdonságok

Használat
Kültéri Kész!
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seek Thermal RevealXR 9hZ fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seek Thermal RevealXR 9hZ Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seek Thermal RevealXR 9HZ Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seek Thermal RevealXR 9hZ Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seek Thermal RevealXR 9hZ Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ